• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batık lekeleri acilll

mlkblog

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
Çok yoğun bir şekilde batık problemi yaşıyorum Alex lazer de yaptırmaya başlıyorum 5 Seans oldu ama batıklarım o kadar yavaş uzuyor ki hatta sıkmadan çıkmıyor kıllar da bitmiyor o şekilde at kılı glikolik salisilik madecasal hepsini denedim düzenli kese de yapıyorum sizce ne kadar süre de düzelir böyle olan var mı lütfen çaresini bulan düzelten yorum yaparsa çok sevinirim çok ihtiyacım var

Eklentiler

• IMG_9628.webp
    IMG_9628.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 29
Batıkları sürekli sıktığım bir dönem bende de vardı lekeler ama sıkmayı bıraktıktan sonra kendiliğinden geçti. 🤷 Eğer sürekli sıkıyorsanız sorun bu olabilir. Bir süre kendi haline bırakmayı deneyin. Umarım düzelir 🌸

Batıkları sürekli sıktığım bir dönem bende de vardı lekeler ama sıkmayı bıraktıktan sonra kendiliğinden geçti. 🤷 Eğer sürekli sıkıyorsanız sorun bu olabilir. Bir süre kendi haline bırakmayı deneyin. Umarım düzelir 🌸
Sıkmadığım süreçte lazer etki etmez gibi hissediyorum kıllar dışarı çıkamadığı için ama dediğinizi yapmaya çalışacağım 🫶🏼

Mümkün olduğunca sıkmayın, onun yerine düzenli kese yapmaya devam edin o bölgelere. Zamanla azalacaktır. Lekeler de geçer böylece 🌷

sıkma bol bol kese at oralara kuru kese nemlendir sıkmak iz bırakır beyaz tenlısınız Fito krem kullanın cildinizi onarsın

Back
X