• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batık lekeleriyle bası dertte olan var mı?

defnemahsarglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2015
372
193
53
Bacaklarımda batık oluyor bazen ve bende onlarla dayanamayıp ugrasıyorum sonrada lekeler olusunca pismanlık duyuyorum. oyle cok ciddi lekeler deil minikler ama bende takıntı haline geldi boyle bir sorun yasayıpta kurtulan olabildimi deneyimlerinizi ve onerilerinizi bekliyorum..:KK66::KK36::KK68:

lazerden baska yontem yok bence
bendede var az bucuk
lazere baslayacagım bende

Ya seninki yine iyiymis benimki hic olmayacak yerde bıyık bölgesinde baya var bi cozumunude bulmus degilim lazer imkanimda yok maalesef

Bir keresinde batiklari temizleyecegim diye derimi yüze yüze kese yapmıştım. Sonra resmen kabuk bağlamıştı bacaklarim :KK53:

Ya seninki yine iyiymis benimki hic olmayacak yerde bıyık bölgesinde baya var bi cozumunude bulmus degilim lazer imkanimda yok maalesef

kardeşimin bacaklarında da epey vardı lazerle gecti. aynı sekilde bi akrabamızın çene ve dudak üstü bölgesinde batıkları vardı kılların kökü bile belli oluyodu sanki jilet vurulmuş gibiydi. oda lazere gitti ve şuanda tertemizz :KK49:

benim bikini bölgesi kenarlarında leke çoktu bacaklarımda da çok batık oluyordu ama onlarla uğraşmıyordum..az ya da çok lazer en güzeli hem rengini açıyor hem tüyleri uzun süre çıkarmıyor her ay ağdaydı kıldı tüydü batıktı derdi olmuyor

bende bacaklarımdan çok dertliyim baya beyaz bir tenim var ve bildiğin illet hemencecik iz kalıyor ayrıca bacaklarımda bir sürü siyah nokta var kıl kökleri galiba onlar küçük küçük böyle ancak tırnağımla sıkınca çıkıyor ama öylede iz kalıyor milletin bacakları pürüzsüz çok özeniyorum :110:

Batigin derecesine Gore kese ya da ponza tasi kullanabilirsin peelingle
Tabi cok surtmeden hafifce yoksa yara olur

Benimde bacaklarda büyük ölçüde batık sorunum vardı onu düzenli ağdayla ve her banyoda kabak lifiyle keselenerek baya bir düzelttim .
Birde yazın bol bol güneşlenip deniz kumuyla da peeling yapıncaaaa cillop gibi bacaklarım oldu lekeler büyük ölçüde yok oldu :)

Back
X