Benim de 1 haftam var.. Ama hiçbir belirtim yok. Sende var mı?
Tebrikler canim..benim bat 5 gun var..ama 4 gundur kahverengi akinti goruyorum..Benim 2 gün kaldı bugün kan testi yaptirdim
13.81 cikti
Tesekkür ederim. darisi basina inşaAllah. peki belirtin var mı ?Tebrikler canim..benim bat 5 gun var..ama 4 gundur kahverengi akinti goruyorum..
Tskler canim..belirtm yok..yarin hastaneye gidicem..Tesekkür ederim. darisi basina inşaAllah. peki belirtin var mı ?
Hakkinda hayırlısı olsun :)Tskler canim..belirtm yok..yarin hastaneye gidicem..
gecen ay bende 3 gun kahverengi lekenme oldu ama sonra adet oldum umarim sen olmazsinTebrikler canim..benim bat 5 gun var..ama 4 gundur kahverengi akinti goruyorum..
Canim bu gun kan testi yaptimgecen ay bende 3 gun kahverengi lekenme oldu ama sonra adet oldum umarim sen olmazsin
BelirtilerBenim 2 gün kaldı bugün kan testi yaptirdim
13.81 cikti
Tebriklerrr.. peki belirtilerin nelerdi? Biraz anlatirmisnBenim 2 gün kaldı bugün kan testi yaptirdim
13.81 cikti
bekle benceCanim bu gun kan testi yaptim
.sonuc negatif
Tesekkur ederim. benim 10 gün önce falan sag kasığımda aniden batma oldu ve gecti bi kac gün sonra hafif hafil bel ve kasık agrılarim oldu normalde benim adetten bikac gün once kasik yada bel agrim olurdu. bide yüzüm cok fazla ateşleniyodu hala daha öyle vucudum titrerken yüzüm ateş gibi resmenBelirtiler
Tebriklerrr.. peki belirtilerin nelerdi? Biraz anlatirmisn
Ayni belirtiler bende de var. Ve test yaptm aksam hamileymmm bnde ☺Tesekkur ederim. benim 10 gün önce falan sag kasığımda aniden batma oldu ve gecti bi kac gün sonra hafif hafil bel ve kasık agrılarim oldu normalde benim adetten bikac gün once kasik yada bel agrim olurdu. bide yüzüm cok fazla ateşleniyodu hala daha öyle vucudum titrerken yüzüm ateş gibi resmen
Ayy ne güzell gözün aydin olsun :) testin fotosunu atabilir misin rica etsemAyni belirtiler bende de var. Ve test yaptm aksam hamileymmm bnde ☺
Canim her kadin belirti yasayacak diye bisey yok hic belli olmaz :) rabbim ginlune gore versinBende varım pazartesi bat ama hamile değilim galiba hiç bi belirtim Yok göğüs ağrısı onda adet belirtisi Can'lar hamile kalan ark tebrik ederim inş bende kalırsam yazarım Allah büyük beklentim Yok zaten bu ay hiç düşünmedim sadece dua ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?