Batına 1 hafta kalanlar gelin birlikte bekleyelim

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Evet kızlar isteyen katılabilir belirtilerini yazabilir benim yarın itibariyle 1 haftam var gelin birlikte bekleyelim heyecanımızıda uzuntumuzude birlikte yasayalim

Benim de 1 haftam var.. Ama hiçbir belirtim yok. Sende var mı?

kızlar günaydın. benım adet döngüm normalde 31 gün. ancak bu ay gec yumurtaldım adetın 22. gunu yumurtladım dolayısla dr dun progesteron testı yapmamı ıstedi ve sonucum 20,37 çıktı sizce değerim nasıl yumurtlamam olmus ve çatlamımı görünüyor. bilgisi olan varsa rica etsem kızlar

Bende varım pazartesi bat ama hamile değilim galiba hiç bi belirtim Yok göğüs ağrısı onda adet belirtisi Can'lar hamile kalan ark tebrik ederim inş bende kalırsam yazarım Allah büyük beklentim Yok zaten bu ay hiç düşünmedim sadece dua ettim

Belirtiler

Tebriklerrr.. peki belirtilerin nelerdi? Biraz anlatirmisn
Tesekkur ederim. benim 10 gün önce falan sag kasığımda aniden batma oldu ve gecti bi kac gün sonra hafif hafil bel ve kasık agrılarim oldu normalde benim adetten bikac gün once kasik yada bel agrim olurdu. bide yüzüm cok fazla ateşleniyodu hala daha öyle vucudum titrerken yüzüm ateş gibi resmen

Bnmde yarından itibaren 1 haftam war inşallah hamileyizdr

Ayni belirtiler bende de var. Ve test yaptm aksam hamileymmm bnde ☺

Canim her kadin belirti yasayacak diye bisey yok hic belli olmaz :) rabbim ginlune gore versin

Sağol Çan'ımın içi ne bileğim bu kaç aydır olmayınca kestim artık Ümit'leri yine de Allah bilir hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…