Bat'ına 7gün kalanlar

Kizlar her belirtiyi hamilelige yoruyoruz ama benim gibi acaba psikolojikmi diyip 1 ay ertelemeyin doktora gitmeyi. Adetime 1.5 hafta falan vardi sol kasik agrisi basladi sonrasinda sag sonra rahim kismi ayni zamanda migde bulantisida yasadim adet oldum bitti ama hicbir belirti gecmedi ustune bas dönmesi basladi bende psikolojik belirti yasadigimi dusundum ama alakasi yokmus idrar yollari enfeksiyonuymus ve alt kisimin agridigini söyledigimde hemsire, doktor ve ultrasoncu ayni seyi söylediler ilk süpelendikleri sey hamilelik mis. Agir bi antibiotik verdi bi hafta ictim simdi iyi gibiyim sukur.. Normalde iki hafta öncesinden gögüslerim sismeye agrimaya baslardi hep bu ay tam tersi 10-11 gun kaldi goguslerim sis ama agri bile yok.. Cok uzun oldu farkindayim ama her belirtiyi önemseyin sonunda acile gitmesem böbreklerime cikmis olabilirdi ki iltahap erken dogum yada düsüge sebep oluyor..

Ne güzel bilgilendirmişsin, Allah razı olsun. Konrtoller önemli bence her gebe kalmayı düşünen gidip ilk önce kontrol yaptırması gerekiyor, idrar ve kan olmak üzere

Alla
Ne güzel bilgilendirmişsin, Allah razı olsun. Konrtoller önemli bence her gebe kalmayı düşünen gidip ilk önce kontrol yaptırması gerekiyor, idrar ve kan olmak üzere
allah hepimizden razi olsun hamis olalim insallah en kisa zamanda.. Bu arada ben hayatimda iltahap olayini yasamamistim yanma falan yoktu o yuzden oyle birsey olabilecegine ihtimal bile vermemistim ilk kez korunmayi birakinca basima geldi doktor iliskiden sonra mutlaka idrara cikilmasi gerektigini söyledi bende cocuk istiyorum nasil olucak diyince biraz bekleyebilirsin ama mutlaka git dedi. Ki ben nedense zaten her iliskiden sonra giderdim o yuzden boyle bir sorun yasamamistim.. Demekki cok hassasmisim :)

Aman canm yine kontrollerini aksatma riskli çünkü..
Benim bi ara lokosit yükselmesi oluyordu, sistit oluyodum sürekli çok sıkışmşm gibi hissedip gidip çok az yapmak gibi mesela sancıyla çıkıyodum wcye. Korunurken böyleydi. İlaç kullandm tedavi oldm sonra korunmayı braktım :) aksatılmamalı..

Canim bende oyle bir insanim ki hastane doktor lafi duymak istemeyen turkiyedeki doktor terimlerini pek bilmiyorum yurt disindayim burda doktor idrarinda alyuvarlar var dedi enfeksiyon var dedi o kadar :) ki burda sen hastaneye saglam girip hasta cikiyosun delik desik ediyorlar damar bulamiyorlar her gittigimde hangi kolun nerdesinden oldugunu kendim soyluyorum artik :) aman essek yukuyle para ödüyoruz sigortalara doktorlara o yuzden ne kadar test yapsalar islem yapsalar para kazaniyorlar o yuzdende gitmeyi sevmiyorum ama bir kere basima geldi asla ihmal etmem. Bebek su anda hayatimin merkezi

Haklisin canim. Ben de yarin test yapicam eger negatif cikarsa bu lekelenmeler ocin hemen doktora gidicem.aksatmamak lazim.ilk defa basima boyle bisey geliyo.sanada cok gec olsun.daha da gec olmadan iyi yapmissin doktora gitmekle.

Kızlar ya teste negatif çıktı ama hala regl olmadığım için hala umut var içimde hamile olma şansım hala var mı sizce

Kızlar ümit kesmeyin, geç döllenme olmş olabilir. Benim arkadaşm hamile olduğu halde 10 gün gecikmesine rağmen negatif görüyodu ama şuan hamile. Bende aynı şekilde gecikmeden 6 gün sonra kanda 48 değerle öğrendm. Geç döllenme olmş. Ümit kesmek yok kırmızı görene kadar
İdrarda yüz hcg den sonrası koyu çıkıyo diye biliyorum

Harikasınız ya inşallah bende hamisimdir

İnşallah güzel sonuçlar alırsın cnm.sabah normal test yaptım ama leke de gelmeye başladı su an bunları gözyaşları içinde yaziyorum inanın her ay bu durumu yaşamak beni perişan ediyor çok ama çok üzgünüm

Kizlar sabah test yapmistim negatif cikti 10 dk öncede regl oldum o lekenmeler adetin habercisiymis.ilk defa 3 gün onceden geldi.cok saskinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…