En iyisi cildirmadan test yapmak.inan bende lavaboya korka korka gidiyorumİnsallah canim benim. Bu arada az once lavoboda o pembe lekeden baya geldi cildiricam ya regl mi degil mi anlayamiyorum.karnim agirirdi hep o agrimda yok.
Benimde bat 3 gün varken hassas testte çıktı cnm 2 günde varkende normal 5 TL'lik testte çıktı inşallah sende mutlu haberi alirsinİnşallah canim ya.hassas test var suan elimde.adete 2 gun kala yapin diyolar genelde.o yuzden yarin sabah yapicam.bilmiorum fazlada umutlanmak istemiyorum.adet degil ama o kesin.az once lavoboya girdim gelmedi.acik pembe leke de gelmedi.kafamda deli sorular:) :) :)
canım inşallah seninki gebeliktendir. benim adetime 9 gün kala 4 gün boyunca pembe leke gelmişti. adetim 25-26 haziran(olması gerekiyodu) 19unda bir hafta kala kanda baktırdım 5,18 çıktı 2 gün sonra yine 5,18 di. 23ünde yani dün melismail den cesaret alarak :) idrar testi yaptım negatif çıktı. ve ben bu sabaha acayip derecede şiddetli bi karın ağrısıyla uyandım. adet lekelerim geliyo. çok fena sancım var ama daha gelemedi reglim. gelse de kurtulsam diyorum yaniKizlar tekrar merhaba.reglime 3 gün var. 28 inde olmam gerekiyor.az once tuvalete girdim
İlk defa acik pembe bi leke geldi.ne bu anlam veremedim. Az cok yerlesme kanamasini biliyorum ama heveslenmek istemiyorum sonradan uzulmemek icin.adetim 3 gun once gelmis olamaz heraldeinsallah hamileyimdir ya cokkkk istiyorummmmm
canım inşallah seninki gebeliktendir. benim adetime 9 gün kala 4 gün boyunca pembe leke gelmişti. adetim 25-26 haziran(olması gerekiyodu) 19unda bir hafta kala kanda baktırdım 5,18 çıktı 2 gün sonra yine 5,18 di. 23ünde yani dün melismail den cesaret alarak :) idrar testi yaptım negatif çıktı. ve ben bu sabaha acayip derecede şiddetli bi karın ağrısıyla uyandım. adet lekelerim geliyo. çok fena sancım var ama daha gelemedi reglim. gelse de kurtulsam diyorum yani
Yaaaa canm hakkında hayırlısı olsun ben henüz doktora gitmedim doktora gidip herşeyi kesinleştirdikten sonra yaptım şeyleri size söylicem Allahını izniyle inşallah herkese nasip olurcanım inşallah seninki gebeliktendir. benim adetime 9 gün kala 4 gün boyunca pembe leke gelmişti. adetim 25-26 haziran(olması gerekiyodu) 19unda bir hafta kala kanda baktırdım 5,18 çıktı 2 gün sonra yine 5,18 di. 23ünde yani dün melismail den cesaret alarak :) idrar testi yaptım negatif çıktı. ve ben bu sabaha acayip derecede şiddetli bi karın ağrısıyla uyandım. adet lekelerim geliyo. çok fena sancım var ama daha gelemedi reglim. gelse de kurtulsam diyorum yani
öyle canım hayırlısı..... çabuk git doktora da neler yaptın merak ediyorum canım :) ben de bu ay denicem bişeyler :) bakalım nasip....Yaaaa canm hakkında hayırlısı olsun ben henüz doktora gitmedim doktora gidip herşeyi kesinleştirdikten sonra yaptım şeyleri size söylicem Allahını izniyle inşallah herkese nasip olur
En iyisi cildirmadan test yapmak.inan bende lavaboya korka korka gidiyorum
canım inşallah seninki gebeliktendir. benim adetime 9 gün kala 4 gün boyunca pembe leke gelmişti. adetim 25-26 haziran(olması gerekiyodu) 19unda bir hafta kala kanda baktırdım 5,18 çıktı 2 gün sonra yine 5,18 di. 23ünde yani dün melismail den cesaret alarak :) idrar testi yaptım negatif çıktı. ve ben bu sabaha acayip derecede şiddetli bi karın ağrısıyla uyandım. adet lekelerim geliyo. çok fena sancım var ama daha gelemedi reglim. gelse de kurtulsam diyorum yani
Benimde bat 3 gün varken hassas testte çıktı cnm 2 günde varkende normal 5 TL'lik testte çıktı inşallah sende mutlu haberi alirsin
stres yapma canım olmazsın inşallah. ben oldum sayıyorum kendimi. biliyorum çünkü adet habercilerim bunlar.Of ya sende olmazsin insallah hepimiz pozitifleri gorelim bu ayy.ben de yarin sabah yapicam bakalim.o lekeler cok korkutuyo beni.
stres yapma canım olmazsın inşallah. ben oldum sayıyorum kendimi. biliyorum çünkü adet habercilerim bunlar.
inşallah hamilesindir canım :)Yinede kirmizilari gorene kadar hep umudumuz var canim umudunu kaybetme :) benim reglime dair hic bir belirtim yok suan.ne sivilce ne de siddetli karin agrim
Yinede kirmizilari gorene kadar hep umudumuz var canim umudunu kaybetme :) benim reglime dair hic bir belirtim yok suan.ne sivilce ne de siddetli karin agrim
Amin inşallah cnm darısı isteyen herkesin basinaİnsallah canim.yarin 2 gun kalmis oluyo yapicam bakalim.sende hayirlisiyla kucagina alirsin insallah bebisini darisi basimiza :)
İnşaallah hamilesindir canım.. ben de merak ettim bak şimdi.. yarın güzel haberler ver bizee :)
inşallah hamilesindir canım :)
Hihu benimde tam 7 gün var ama bişey yokmuş gibi hissediyorum.. Yine de Allahtan ümit kesilmez :) beklemedeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?