Bat'ına 7gün kalanlar

Bende de kanama olmadı cnm henüz doktora gitmedim ama idrar testi pozitif bugünde tekrarladı pozitif

Benimde bat 3 gün varken hassas testte çıktı cnm 2 günde varkende normal 5 TL'lik testte çıktı inşallah sende mutlu haberi alirsin

canım inşallah seninki gebeliktendir. benim adetime 9 gün kala 4 gün boyunca pembe leke gelmişti. adetim 25-26 haziran(olması gerekiyodu) 19unda bir hafta kala kanda baktırdım 5,18 çıktı 2 gün sonra yine 5,18 di. 23ünde yani dün melismail den cesaret alarak :) idrar testi yaptım negatif çıktı. ve ben bu sabaha acayip derecede şiddetli bi karın ağrısıyla uyandım. adet lekelerim geliyo. çok fena sancım var ama daha gelemedi reglim. gelse de kurtulsam diyorum yani

26sında olmam gerekirken 2 gün önce oldum malesefff

Yaaaa canm hakkında hayırlısı olsun ben henüz doktora gitmedim doktora gidip herşeyi kesinleştirdikten sonra yaptım şeyleri size söylicem Allahını izniyle inşallah herkese nasip olur

Yaaaa canm hakkında hayırlısı olsun ben henüz doktora gitmedim doktora gidip herşeyi kesinleştirdikten sonra yaptım şeyleri size söylicem Allahını izniyle inşallah herkese nasip olur
öyle canım hayırlısı..... çabuk git doktora da neler yaptın merak ediyorum canım :) ben de bu ay denicem bişeyler :) bakalım nasip....

Of ya sende olmazsin insallah hepimiz pozitifleri gorelim bu ayy.ben de yarin sabah yapicam bakalim.o lekeler cok korkutuyo beni.

Benimde bat 3 gün varken hassas testte çıktı cnm 2 günde varkende normal 5 TL'lik testte çıktı inşallah sende mutlu haberi alirsin

İnsallah canim.yarin 2 gun kalmis oluyo yapicam bakalim.sende hayirlisiyla kucagina alirsin insallah bebisini darisi basimiza :)

stres yapma canım olmazsın inşallah. ben oldum sayıyorum kendimi. biliyorum çünkü adet habercilerim bunlar.

Yinede kirmizilari gorene kadar hep umudumuz var canim umudunu kaybetme :) benim reglime dair hic bir belirtim yok suan.ne sivilce ne de siddetli karin agrim

Yinede kirmizilari gorene kadar hep umudumuz var canim umudunu kaybetme :) benim reglime dair hic bir belirtim yok suan.ne sivilce ne de siddetli karin agrim

İnşaallah hamilesindir canım.. ben de merak ettim bak şimdi.. yarın güzel haberler ver bizee :)

Hihu benimde tam 7 gün var ama bişey yokmuş gibi hissediyorum.. Yine de Allahtan ümit kesilmez :) beklemedeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…