Insallah kuzum insallah, evet26 ama grcen bir gun once gelmisti, 25 te de gelebilir belki. E gittin mi doktora teyit etti mi. Ay ne guzel yaa :) masallah sizeİnşallah hamileyizdir cnm doktor hamilesin diyene kadar inanamadım herlde :) ama inşallah doğrudur seninde bat 26ydi dimii
Gitmedim pazartesiyi beklemem cnm yada yarn bilahare test yapacam bakalmInsallah kuzum insallah, evet26 ama grcen bir gun once gelmisti, 25 te de gelebilir belki. E gittin mi doktora teyit etti mi. Ay ne guzel yaa :) masallah size
Insallah her sey yolunda giderr canimmGitmedim pazartesiyi beklemem cnm yada yarn bilahare test yapacam bakalm
Canım tebrik ederim bencede hamişsinYükleyebilir sandm sizce hanilemiyim
İnşallah öyledir cnm şuan şoktayım yaa :)Canım tebrik ederim bencede hamişsinBenim ikinci çizgim daha da silikti.Hatta sırf hatıra olsun saklayayım diye 2.5 aylıkken bir test daha yapmıştım hele onda neredeyse yok gibiydi ikinci çizgi. Kan testini bir an evvel yaptır bu dönemde de dikkat et kendine hamileymişsin gibi.İlk haftalar mühim.
Stresten gecikmistir canim bozma moralini, demek ki Rabbim cok daha guzel bi zamanda gonderecek yavrunu. 2 3 gun var canim daha. Bekliyorum.bakalim
Yükleyebilir sandm sizce hanilemiyim
Amin teşekkür ederm inşallah hepimiz sağlıkla kucağında alrzallah bagşlasın canm saglkla kucagına alırsın inşaallah
Allahım hiç kimseye evlat hasreti çektirmesin tez zaman herkesi yavrularına kavuştursun inşallahİşte bu ya sonunda güzel bir haber geldi darısı bizlerin başına şimdiden hayırlı olsun cnm
Canım şimdi yerleşme kanaması da olabilir.ayrica regl başlangıcında olabilir strese hava değişimine bağlı regliler 3gün değil bir hafta bile erken başlayan bilir.yinede biz olumlusunu düşünelim ve bekleyelim inşallah minik surprizdir
Merak ettim ben de canım, test yok mu evde?
Hassas test var canim yarin sabah yapmayi dusunuyorum[/QUOT
İnşallah pozitif çıkar.benimde bat yarın ama bende leke falan yok.herkes yermesme kanamasından bahsediyor bende böyle bir durum yok.bunu nasıl yorumlamaliyim
İnşallah ya hepimiz yaşayalım artikHerkeste olmuyoki canim.bunyeden bunyeye degisiyo.yani belki benimkide ole bi kanama degildir sadece hafif bi pembemsi leke geldi.bikere.bidahada gelmedi zateb.ama bnm yakinlarim var hamile olan hic boyle lekenmeleri olmamis.bunyeden bunyeye degisiyo.hadi bakalim ins gelmez yarin kirmizilarda guzel hayirli haberler verirsin bize:)
İnşallah ya hepimiz yaşayalım artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?