Bat'ına 7gün kalanlar

İnşallah hamileyizdir cnm doktor hamilesin diyene kadar inanamadım herlde :) ama inşallah doğrudur seninde bat 26ydi dimii
Insallah kuzum insallah, evet26 ama grcen bir gun once gelmisti, 25 te de gelebilir belki. E gittin mi doktora teyit etti mi. Ay ne guzel yaa :) masallah size

Yükleyebilir sandm sizce hanilemiyim
Canım tebrik ederim bencede hamişsin Benim ikinci çizgim daha da silikti.Hatta sırf hatıra olsun saklayayım diye 2.5 aylıkken bir test daha yapmıştım hele onda neredeyse yok gibiydi ikinci çizgi. Kan testini bir an evvel yaptır bu dönemde de dikkat et kendine hamileymişsin gibi.İlk haftalar mühim.

İnşallah öyledir cnm şuan şoktayım yaa :)

Stresten gecikmistir canim bozma moralini, demek ki Rabbim cok daha guzel bi zamanda gonderecek yavrunu. 2 3 gun var canim daha. Bekliyorum.bakalim

alstık canm ya ama beklentı oluyoıste her ay. adet olnca kendıme gelıp kaldgm yerden devam edıyorum mecbr.. bi iş cıkmstı aslnda havalımannda sırf hastane ıslerı ıcın gıdemedım. pazartesı asılama ıcın gtcem ksmetse.. saa
sanada rabbım hayrlısını versın

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım uzun süredir takip ediyorum sizin yasadiklarinizla kendileriminkini karsilastiriyorum 7 aylık evliyim tam olarak geçen aydan itibaren korumayı bıraktık sormak istediğim normalde renklim 21 gunde bir idi yanlız 3 aydır değişiklik gösteriyor 25 lere ulaştı ve 2 aydir her yumurtlama döneminde şiddetli kasik ve bel arısı yaşıyor oldum acillik olacak derecesinde batim 30 haziran 15 temmuzda kasik ve bel agrisi şikayeti ile gittim kanda beta bakıldı 0.11 yani negatif yükselme şansı varmı acaba henüz renkli olmadım ama akintim çok midem de kaş ara ara sol kasikta agri halsizlik mevcut şuanda fikrinizi almak istiyorum tesekkurler

Kizlar tekrar merhaba.reglime 3 gün var. 28 inde olmam gerekiyor.az once tuvalete girdim
İlk defa acik pembe bi leke geldi.ne bu anlam veremedim. Az cok yerlesme kanamasini biliyorum ama heveslenmek istemiyorum sonradan uzulmemek icin.adetim 3 gun once gelmis olamaz heralde insallah hamileyimdir ya cokkkk istiyorummmmm

Canım şimdi yerleşme kanaması da olabilir.ayrica regl başlangıcında olabilir strese hava değişimine bağlı regliler 3gün değil bir hafta bile erken başlayan bilir.yinede biz olumlusunu düşünelim ve bekleyelim inşallah minik surprizdir

İnşallah canim ya.hassas test var suan elimde.adete 2 gun kala yapin diyolar genelde.o yuzden yarin sabah yapicam.bilmiorum fazlada umutlanmak istemiyorum.adet degil ama o kesin.az once lavoboya girdim gelmedi.acik pembe leke de gelmedi.kafamda deli sorular:) :) :)

Herkeste olmuyoki canim.bunyeden bunyeye degisiyo.yani belki benimkide ole bi kanama degildir sadece hafif bi pembemsi leke geldi.bikere.bidahada gelmedi zateb.ama bnm yakinlarim var hamile olan hic boyle lekenmeleri olmamis.bunyeden bunyeye degisiyo.hadi bakalim ins gelmez yarin kirmizilarda guzel hayirli haberler verirsin bize :)

İnşallah ya hepimiz yaşayalım artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…