O korku hep oluyo canim ama benim merakim korkumun onune geciyo heo. Ina gore yol alirsin hem. Gebeysen daha dikkat edersin degilsen de sebebini ogrenir cozumune gidersinAy inş kızlar eşimle dört gözle bekliyorum mutlu haberi ama kan testi yaptırıp negatif çıkmasından korkuyorum
Merhaba canım bat bugün mu. İnşallah gelmez güzel haberler alırız. Regli belirtisi var mı canim
Insallah bebislerimiz bize gelmistir canim, 4 5 gun kaldi benim de. Beklemek cok zoorrrcanm cumartsı yada pazara kadr bekleyeyım dıyorum ya ıkı kere yaptm daha önceden kan verdm negatf cıktı veuuzlmstum bıda yasamak ıstemıyorum kan verpte adetı görmek dahada uzuyo oyuzden olmazsam haftasonuna kadr beklıcem ınsallah.. allah buyuk
Insallah bebislerimiz bize gelmistir canim, 4 5 gun kaldi benim de. Beklemek cok zoorrr
Aynen canim.stresssssss olduruyo insani. Benim gecen ay da boyle olmustu test yapmadim o zaman bir gun erken gelmisti . Simdi de cok stresliyim ve korkuyorum, bi taraftanda hakkimizda hayirlisi olsun diyirum canim. Nasip bu islerınsallah canm anlıyorum senı ben bugunu nasıl gecrcem blmıyoeum det olcm dıye adapte edıyorum kendmı olcksamda olayım artık streı yettı walla yaa
Canim evt zor beklemek sabretmek. Bende ilk zamanlar gidip kan vermiştim. Tabi çok üzülüyordum. Her gün test yapardım hüsrana uğrar dim. Hasta olucam diye de düşünme inş vardır bebiscanm dun yada bugun hala agrım yok adet olck gbıı degl yanıı hafften gep gıdıyo ama ben yıne bugun olurum dıye dsnmek ıstıyorum kendı kaptrıp uzulmek ıstemıyorum hayrlısı olsun bakalım olmazsmda haftasonuna kadr test yapmıcam dayanablrsem. cnku ıkı kere böle gttm kan verdm adetım bır gn falan vardı sonucu almadan adet olmstum ders oldu banada o yuzden beklıcem ıkı gn dha adet olmazsam
Canim evt zor beklemek sabretmek. Bende ilk zamanlar gidip kan vermiştim. Tabi çok üzülüyordum. Her gün test yapardım hüsrana uğrar dim. Hasta olucam diye de düşünme inş vardır bebis. Unutmaya çalış biraz zor ama hastalanirsan da emin ol vardır bir hayır. Rabbim bizim için neyin iyi olduğunu bilir. Güzel haberini bizimle paylaşmayı unutma :)
Benimde çok giriyor rüyalarımapaylasırım tabıkı canm.. bebek vardrdıye dsnup olmaynca daha ck uzuluyo ınsan ama heve sednce.. ha ne kadr adet olcm dıy dsnmeye calsssamda aklıma gelıyo tabkı hala agrm falan yokmeselaa ama ne bılıyım ya sabah braya yazdım ryamda bebegm oldgnu gordum
Benimde çok giriyor rüyalarıma
Üzülme cnm inşallah olacakKizlar benim deerim oncekuyle ayni cikti. Yukselmemis, orda bulunan doktor bir hafta sonra tekrarla dedi, bakalim hayirlisi
Bende dayanamadım 4gun var test yaptım negatif çıktıMerhaba arkadaslar ben yeniyim..benim bata 6 gun var sizce ovulasyon testi yapsam hamilelik cikar mi
Uzulmuyorum zaten canim. Ben bu ay hic kafaya takmamistim nasipte varsa olur. Hayirlisiysa olsun. Idrara bu kadar erken gececegini zannetmiyirum canim. Bekle biraz daha. Dusun yani kanda bile dusuk cikiyoÜzülme cnm inşallah olacak
Benimde bat 26 si senn belirtilerin ne lütfen yardmmmKizlar benim deerim oncekuyle ayni cikti. Yukselmemis, orda bulunan doktor bir hafta sonra tekrarla dedi, bakalim hayirlisi
Canim 8 9 gun varken leke gelmeye basladi normal akinti sikliginda toz pembe. Kasigimda batmalar basladi. Lekeler toplamda 4 gun surdu. Bugun kesildi. Adetime bir hafta carken kanda beta hcg baktirdim 5,18 cikti bugun tekrarladim deger ayniydi. Hamile miyim degil miyim bilmiyorum bi yerlerde bi aksaklik var. Ha bi de halsizligim var ve icim kabariyo nabzim yukseliyo ter basiyo geciyo. Bunlar belirtiden sayiliyosa tabi.Benimde bat 26 si senn belirtilerin ne lütfen yardmmm
Hakkimizda hayirlisi olsun canim, insallah hamileyizdirBenm de kasiklarimda hafif ağrı var göğüs uçlarıma dokunamıyorum acayip agriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?