- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
-
Ya ne duruyorsun geçer miydi hiç? Adet döngün kaçkızlar benim 15 mayıstı geçti ama test yapmadım adet olcakmışım gibi hafif sancım var olurum diye test yapmadım ama umutlanmaya da başladım :)
Ovü testi kullanmış mıydınBende varım bat 1 haziran ama günler geçmek bilmiyor yaa..
bulmuşsun en azından çareni hayır tohumunun birçok faydasını okumuştum bende içmeye cesaret edemedim en son incir kürü yapmıştım prolaktin hormonumu etkiledi
İlaç dostinex demek istedin galiba ..bende 4.haftama gireceğim ilaç tedavimde bakalım ne çıkacak umut az ama dediğin gibiBenim prolaktinim dolorexi kullandigm gunden beri genelde yuksek gecen ayy biraktim dolorexi apranax basladm bu ay insallah gerek kalmaz hayit tohumu sayesinde. Bata da bisey kalmadi. Belirtiler umutlanacak kadar ama aldirmiyorum tabiki... onceden olsa koşa koşa gidip kan vermiştim negatifide gorup gelmiştim...
Ama yarin eger unutmassam ilk idrarimla test yapicam varsa cikar yoksa cani sagolsun :) zaten cocuk icin hic musait bir zaman degil zaten bu ayda cocuk yapmadik belki diyorum bende :)
İlaç dostinex demek istedin galiba ..bende 4.haftama gireceğim ilaç tedavimde bakalım ne çıkacak umut az ama dediğin gibi
Prolaktin de bir sorun o yüzden dedim..hayıt tohumunun prolaktine de iyi geldiğini duydum hatta..doktor böyle bir sorunu gördüyse dostinex vermemesi kaçınılmaz..senin adet sancısı ağır geçiyor ..2 sebebi vardır derler..ya iyi yumurtlama ya da kistsel sonuç..o da kişiden kişiye değişir tabiki ...Hayir canim dolarex dedim agri kesici...! Uzerinde de yaziyor zaten hamilelik planladiginizda 3 ay once ilaci birakin diye agrilarim o kadar kotu ki bittek bu kesiyordu bende kullaniyordum... gecen ay biraktm bilmiyorum birkac gunn sonra regl oldugumda halim ne olurrr
3 haziran. Kızlar inşallah hepimiz 2017 Şubat annesi oluruz[/QUOTE Hoşgeldin Can'ım aramıza ..kış bebesi olur inş..yumurtlama dönemini iyi değerlendirdin umarım
Kullandm btnem 14. Gün yumurtladım normalde 18 ile 22 günleri arası ymurtlardmOvü testi kullanmış mıydın
İnşallahhhhhhhh3 haziran. Kızlar inşallah hepimiz 2017 Şubat annesi oluruz
Erken yumurtlamışsın özellikle birşey kullandın mı..ben bu ay yumurtlamadım sankiKullandm btnem 14. Gün yumurtladım normalde 18 ile 22 günleri arası ymurtlardm
Yumurtlamışsın işte canım ilk testte yumurtan oluşmuş, sonra çatlamaya başlamış bi ton daha silik görürsen kesin yumrtan çatladı.Erken yumurtlamışsın özellikle birşey kullandın mı..ben bu ay yumurtlamadım sankibaksana
Aaa bende kullandım ve halen devam ediyorum normalde silikleşmeye başlayınca bırakın dediler kullanıcılar.. Ben devam ediyorum..adetimin döngüsü 43 ..12.günü başladım ne kdr etkili oldu bilememYumurtlamışsın işte canım ilk testte yumurtan oluşmuş, sonra çatlamaya başlamış bi ton daha silik görürsen kesin yumrtan çatladı.
Kullandım canım inofolic diye bi folikasit kullandım inozitol ve folikasit karışımı inozitol yumurtlamayı sağlayıcı yumurta geliştirici etki yapıyor
Sen devam ediyor musun inofolic eYumurtlamışsın işte canım ilk testte yumurtan oluşmuş, sonra çatlamaya başlamış bi ton daha silik görürsen kesin yumrtan çatladı.
Kullandım canım inofolic diye bi folikasit kullandım inozitol ve folikasit karışımı inozitol yumurtlamayı sağlayıcı yumurta geliştirici etki yapıyor
Ben yumurtam çatladıktan sonra bıraktım normal folikasite geçtim canmSen devam ediyor musun inofolic e
Geç başladığın için geç etki olmştur hayatm ama silikleşirse bırak sen yinedeAaa bende kullandım ve halen devam ediyorum normalde silikleşmeye başlayınca bırakın dediler kullanıcılar.. Ben devam ediyorum..adetimin döngüsü 43 ..12.günü başladım ne kdr etkili oldu bilemem
Canım onu herkes kullanamaz onu kan pıhtılaşma sorunu olanlar kullanıyor kanı sulansın pıhtılaşma sorunu olmsın diye. Bence herkesn kullanması tehlikeli bilmiyorz çnkü kanımızın sıvılık derecesiniAnladım ovü testini yapmayı bıraktım zaten şuan ne durumda bilmiyorum ..folbiol normalde kullandığım..bebe aspirini diyorlar hem düşünü de engelliyormuş hiç duydun mu?
Her kadında aynı olmuyormuş zaten cnm benm belirtim çok olmuştukızlar bat 11 mayıstı. hiç belirti yoktu. hamileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?