Batlarımızı yazalım;belirtilerimizi paylaşalım ///

Merhaba konuşmanıza bende katılmak istiyorum izin verirseniz tabi belirtilerin neydi cnm anlatabilirmisin ben bu ay kendimi çok farklı hissediyorum bat 5 haziran ama ben burda kafayı yemek üzereyim piskolojikmi acaba yoksa bu ay tutturdukmu diye yumurtlama dönemi geldiğinde asker gibi çalıştırıyor adamı çok istiyorum artık

Her kadında aynı olmuyormuş zaten cnm benm belirtim çok olmuştu

Merhaba konuşmanıza bende katılmak istiyorum izin verirseniz tabi belirtilerin neydi cnm anlatabilirmisin ben bu ay kendimi çok farklı hissediyorum bat 5 haziran ama ben burda kafayı yemek üzereyim piskolojikmi acaba yoksa bu ay tutturdukmu diye yumurtlama dönemi geldiğinde asker gibi çalıştırıyor adamı çok istiyorum artık

Tabikide canm benm gel sende kapımız herkese açık :)
Sorma btnem yaa benim 12 gün varken bata başladı belirtilerim
Bilmiyorum psikolojik midir nedir ama şuanda iyice arttı 8 gün var bata ama ben çıldırıciiiyymmmm meraktan :)
Ama en önemlisi içimde kuvvetli bi his var olduğuna dair..
İnşallah rabbim ramazana tek bedende iki kişi girmeyi nasip eder hepimizeee

Tesekkűr ederim canm. Amin allahım dualarımızı kabul eder inşallah. Bu ay kendimi fazla dinledigimdenmi çok istedigimdenmi bilmiyorum ama çok büyük hissediyorum adetim bittiğinde bu yana farklı hissediyorum. Birde bizde üstüne görme diye bişey var annemde ve ablamda ilk hamilelik lerinde 2 ay adet olmuşlar onu düşünüp test yaptırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum bi ümit ayin 5ini bekliycem. Allahım isteyen bekleyen harekese ramazan ayına dolu dolu girmeyi nasip eder inşallah ...

Nasıl belirtiler var cnm :)

yarına kadar beklicem yarın yapıcam test geçen ay çok fazla yapmamıştık oyüzden bi beklentim yok benim de ama doğru zamana mı denk geldi acaba diye düşünüyorum bi de ik evlendiğimizde aylarca vajinismusla uğraştım kilitliyodum kendimi 6-7 ay sonra oldu ilk ama hala daha canım yanıyo bazen tam birleşme olmuyor falan kafam karmakarışık daha öncede 5 gün gecikti ümitlenmiştik olmadı oyüzden şimdi de heveslenemiyorum ama 8 gün geçti bugün

Ben
idrar testi de olsa yapmalısın bugün..bu şekilde adetinin olmasını engelliyorsun psikolojik olarak..vücuda hamilelik yaşatıyorsun belirtilerimizde çoğu Zaman Nasıl psikolojikse..

Hoşgeldin inş göbüşün de dolu gelmiştir

Allah kucağına almayı nasip etsin ne güzel bu 2.hamile haberi inş buradakilere de Uğur getirir ..ne Zaman öğrendin
amin inşaallah. bat 11 olduğu halde şaka gibi ben 8 mayısta anladım aslında ama yine batı bekledim test için.bat günü sabah erkenden test yaptım çift çizgiyi gördüm.yani bugün 12 gündür biliyorum ki hamileyim :)

Bat a 2 gün kaldi belirti yok mu desem var mı desem takmiyorum
Kasık karın ağrıları. . Diyebilirim.
Sizin kızlar ??? Test mi yapma ya erken gebelik testi değil elimdeki ama

Maşşallah ne güzel ..belirtilerini paylaşır mısın bizimle..
belirtim olmadı aslında,ya da oldu psikolojiktir deyip ben oralı olmadım.Sadece 8 mayısta yani adetime 3 gün kala kahverengi akıntım oldu, hayatımda hiç karşılaşmadığım durumdu, o zaman dedim normal olmayan bir şey var, yoksa test yapmak fln aklıma gelmezdi adet gecikene kadar, pazar günü o kahve leke sebebiyle test yapıp öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…