- Konu Sahibi sevdicegim
-
merhaba kızlar forumda çok baktım ancak benzer konu bulamadım.. birkaç gündür özel bölgemde kaşıntı ve batma yaşadım.. permatik ile temızledim kaşıntı gitti ancak idrarımı yaptığım yerde korkunç bir batma hissi var. ayna ile baktım birşey görünmüyor.. sabunla bayağı yıkadım (abarttım sanırım ) feci acı başladı batma hissinin yanında.. bacaklarımı kapatamıyorum canım acıyor.. yardımınızı beklıyorummm
Sabunla yıkaman pek iyi olmamış.:26:
Çünkü fazla kimyasallarla temas etmemeli diye biliyorum.
Vakit kaybetmeden doktora git,geçmiş olsun canım.
Doktora git antibiyotikler kurtulursun. Üşütmeden kaynaklı bir acı olsa gerek.
Sabunla yıkayarak büyük hata yapmışsın ayrıca.
Cnm hayır olsun.. hiç bi fikrim yok bi doktora git bence.... Bi hasatalığın belirtiisi falan olablr.. Erken teşhis çok önemli.. eğer bişeyin yoksada için rahat eder en azından bence yarın git hastanye araya bayram giriyor ve inşallah kötü bişey çıkmaz
evet sabundan sonra daha beter oldu
işin garibi vajinada değil acı, idrarımı yaptığım yerde tam olarak o yuzden hiç anlam veremedım çok korktumm
İltihaplanmadır büyük ihtimalle.
enfeksiyon olabilir kum dokuyor olabilirsin
merhaba kızlar forumda çok baktım ancak benzer konu bulamadım.. birkaç gündür özel bölgemde kaşıntı ve batma yaşadım.. permatik ile temızledim kaşıntı gitti ancak idrarımı yaptığım yerde korkunç bir batma hissi var. ayna ile baktım birşey görünmüyor.. sabunla bayağı yıkadım (abarttım sanırım ) feci acı başladı batma hissinin yanında.. bacaklarımı kapatamıyorum canım acıyor.. yardımınızı beklıyorummm
Kum dökmek aklıma hiç gelmemişti :44: böyle mi oluyor acaba kum dökerken
büyük ihtimalle mantar olabilir. Bende de olmuştu. Kesinlikle sabun sürme. Pamuklu çamaşır giy. Sürekli temiz tut. Tuvalet kağıdı kullanırken çok bastırma. Eczaneye durumundan bahset, onlar gerekli ilacı veriyorlar. Merhemi sürünce 2-3 güne geçiyor.
ilişkıden dolayı tahrıs olmustur
suan benim durumum meselaidrarı yaptıgın yerde acı hissediyorsun idrarın sonunda yanmada yapabiliyor olması muhtemel ama devam ederse sen bir doktora gorun kum dokmezsin ama baska birsey olur
aaa bende de var şu 4 gündür fln hatta içten geliyordu kaşıntı...parmağımı sokup kaşıyasım geldi inan ama tabiki olmayacak birşey bu...
hatta gülmeyin acaba eşimle birlikte olsam da hazır içeri gitmişken kaşır diye bile düşündüm:))) bir de idrarımı yaparken sızlama ile batma arası karışık birşey hissediyordum ama sistit değil...sık idrara çıkma durumum yok...
neyse ........diye bi antibiyotik var genital durumlarda iyidir hamile olmayana verilir bende onu içtim 2 draje ve geçtii...hee bir de bol su içtim...
Eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet aynen orada öyle bir acı oluyor ki bacaklarımı kapatamıyorum tamamen şuan. sana doktor ne dedi peki tam olarak?
yuh ya
ılıskıden dolayı tahrıs olup batma hıssı olabılıyor ne alaka bılmıslıkle tövbe tövbe ne ınsanlar var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?