- Konu Sahibi sevdicegim
-
İçten kaşıntı dışında yazdıklarının aynısını yaşıyorum.. kesin doktora gitmem lazım sanırım :44: yoksa ilacı alıp denesem mi :44:
bnm bobrekte tas oldugu icin idrar yoluna dusmus tas bende sonrasında bol su ictim asaglarda takılıyo simdiama daha rahatım cunku o yanma acı hissi artıyor su az icince gunde 10 bardak su iciyorum hemen hemen sende oyle yap ama doktorada git ihmal etme belkide tahris olmustur kum falan yoktur
Hanımefendi, öncelikle böyle şeyler yaptığınız gibi bodozlama yazılmaz.. Zira önce cinsel hayatım olup olmadığını sorar, sonra yorumunuzu dile getirirsiniz..
.....enfeksiyonlarda verilir yani sistitsen doktor bunu verir ben kullanmıstım ise yaramadı enfeksiyonda doktor baska bir ilac yazdı kullanma yarın hemen saglık ocagına git bi test yaparlar sonucu cıkar varsa enfeksiyon
çok geçmiş olsun sana da, umarım kısa zamanda kurtulursun..
sabunla yıkarken sert yıkadım biraz, şimdi ondan dolayı yanmam var sanırım , ama batma hissi yeni değil sabundan önce de vardı.. su desen inan 2 günde 1 bardak belki içiyorum
İçten kaşıntı dışında yazdıklarının aynısını yaşıyorum.. kesin doktora gitmem lazım sanırım :44: yoksa ilacı alıp denesem mi :44:
alın diyemem nihayetinde antibiyotik..ama geçen sene bu zamanlarda öyle kötü olmuştumki sistite dönmüştüm artık..wc den çıkamıyordum,çişimi yaparken ağlıyordum öyle fena yanıyordu..kan da gelmeye başlamıştı...eczaneye gittim bi ilaç verdi ıhh işe yaramadı..en iisi doktor dedim ve......verdi aynı gün rahatladım ve ertesi gün bitmişti....
ara sıra olunca hemen alıyorum .......... ve geçiyor....mantarınız varsa........ o çok iyidir...dr tavsiyeli ilaçlar bunlar:))) kafama göre deil...
çok çektim bilirim....hatta sırf neden bu kadar sık oluyor acaba diye dr a gittim yine mantar olursam şunları,yanma sistit olursam da şunları kullanıyorum dedim ve kadın bana ben de aynı şeyleri yazardım reçeteye dedi:))))
ama artık sexiliği bırakıp bildiğin kocakaçıran beyaz pamuklu don giymeye başladım:))) eşim gelmeden değiştiriyorum donumu:)))
tahretime daha bi dikkat eder oldum...hergün mutlaka değiştiririm iç çamaşırımı...bayadır olmuodum ama üşüttüm bu sefer heralde...
alın diyemem nihayetinde antibiyotik..ama geçen sene bu zamanlarda öyle kötü olmuştumki sistite dönmüştüm artık..wc den çıkamıyordum,çişimi yaparken ağlıyordum öyle fena yanıyordu..kan da gelmeye başlamıştı...eczaneye gittim bi ilaç verdi ıhh işe yaramadı..en iisi doktor dedim ve ...... verdi aynı gün rahatladım ve ertesi gün bitmişti....
ara sıra olunca hemen alıyorum .......ve geçiyor....mantarınız varsa..........o çok iyidir...dr tavsiyeli ilaçlar bunlar:))) kafama göre deil...
çok çektim bilirim....hatta sırf neden bu kadar sık oluyor acaba diye dr a gittim yine mantar olursam şunları,yanma sistit olursam da şunları kullanıyorum dedim ve kadın bana ben de aynı şeyleri yazardım reçeteye dedi:))))
ama artık sexiliği bırakıp bildiğin kocakaçıran beyaz pamuklu don giymeye başladım:))) eşim gelmeden değiştiriyorum donumu:)))
tahretime daha bi dikkat eder oldum...hergün mutlaka değiştiririm iç çamaşırımı...bayadır olmuodum ama üşüttüm bu sefer heralde...
cok az iciyorsun kesinlikle suyu arttır ozaman sık tuvalete cıkarsın herhangi bir mikrobik durum varsa bile atar onu vucut
sistit denen sey insanı hayattan sogutuyor ya :18: birde tuvaletinizi yaptıktan sonra arkadan one degilde onden arkaya dogru silin
Ilaci sakin almayin, hatta yukarda iki draje ile gectigini belirtmis, ama antibiotiklerde sadece 2-3 tane icmek diye birsey olmaz. Tip ile hic alakam yok, ama doktorlar hep "hastaligin gecse de hepsini bitir" derler.
COk gecmis olsun. Doktora gitmek en dogrusu.
sistit denen sey insanı hayattan sogutuyor ya :18: birde tuvaletinizi yaptıktan sonra arkadan one degilde onden arkaya dogru silin
Ilaci sakin almayin, hatta yukarda iki draje ile gectigini belirtmis, ama antibiotiklerde sadece 2-3 tane icmek diye birsey olmaz. Tip ile hic alakam yok, ama doktorlar hep "hastaligin gecse de hepsini bitir" derler.
COk gecmis olsun. Doktora gitmek en dogrusu.
Evet maalesef az içiyorum ama gerçekten midem almıyor hiç sevmiyorum hatta konu bile açmıştım bununla alakalı yine aynıyım :18:
ben de önden arkaya doğru siliyorum, ancak pamuklu çamaşıra falan pek dikkat etmiyordum açıkçası.. o da önemliymiş demek.. şu acı geçsin de, ne olursa yaparım valla gereken
valla ağda dolayısı ile kaşıntı olmuştur, (ağda sonrası yeni çıkmaya başlayan tüyler kaşıntı yapar)
sonrasında jilet ise tahriş etmiştir. (jilet sonrasında ise o yanma hep oluyor, su değse-sabun değse her şey yakıyor)
hani herkes doktora git demiş, ben nine gibi olmayayım ama bence doktorluk bir şey yok.
abartmazsan iki güne geçer zaten.
yeter ki yeni şeyler ekleme.
ic camasırı heleki en ufacık ıslaklıkda degiştirmek lazım birde pamuklu giyin sentetik hava aldırmadıgı icin sorun olusturuyor size tavsiyem uzun bir gecelik giyin icinize camaır giymeyin hava alsın bol su icin birde yarın saglık ocagına gidip idrar testi yaptırın en azından enfeksiyon yoksa ona gore bir yol izlersiniz saglık ocaklarında altan muayne olmaz idrar ve kan testi yaparlar sonucuna gore hastaneyede yonlendirdikleri olur
pardon cok ayıp ettım kusura bakma hakaret ettım
dün gece dediğiniz gibi, iç çamaşırı giymeden yattım ama bu gece giydim korktum çünkü mikrop kapar açıkta diye. giymesem daha rahat, çünkü çamaşır değince de acıyor canım. çok sevindim sağlık ocağında alttan muayene olmamasına, gideyim de en azından öğreneyim nedir ne değildir diye. pamuklu iç çamaşırı önerinize de daha dikkat edicem. hiç ona dikkat ederek almadım çünkü ne kötü yapmışımmmm :18:
ne fikir güderek yazdığınızdan emin olamadım açıkçası. gerçek fikriniz mi dalga mı geçiyorsunuz anlayamadımm :44:
neyse, hangisi olursa olsun kusura bakmayın, can acısı işte, sert çıkıştım elde olmadan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?