- Konu Sahibi sevdicegim
-
evet sabundan sonra daha beter oldu
işin garibi vajinada değil acı, idrarımı yaptığım yerde tam olarak o yuzden hiç anlam veremedım çok korktumm
çook fazla idrar yolu enfeksiyonu geçiren biri olarak diyorumki sizin mesanede hissettiginiz kaşıntı gibi, yada acımsı bir durum idrar yolu enfeksiyonu habercisi....2 o durum bendede çok oluyor... ama kaşıntı vajinal bölgedeyse mantarda olabilir, ........+ 2 gün bol bol su iç. hemen gececek
Bana da olmuştu aynisi bir arkadasıma anlattım bol bol su iç su o yolları temizliyor demişti. Gercekten gecti biliyor musun, su temizliyor oradaki mikroplari belki de. Denemeye deger bence :)
sabunlu iyice yakmış olmalı...
karbonatlı ılık suyla yıkamanı öneririm...bendede yanma kaşınma olunca hemen ılık suyun içine 1 tatlı kaşığı karbonat koyup yıkıyorum ve gün içinde 3 4 kez tekrarlıyorum hemen kesiyor...idrar yolu enfeksiyonu yada mikrop kapmış olablirsin...bu aralar duş jellerinden uzak durmanı öneririm...
televizyonda doktordan dinlemiştim bikini bölgesi sadece suyla temizlenmeliymiş..hele sabun ve duş jeli asla sürmeyin enfeksiyon kaparsınız demişti..
Benim sürekli yaşadığım bir sorun.
Yıllardır idrar yolu enfeksiyonundan kurtulamadım.
Benim de idrar yolu batar gibi olur, acır, yanar.
Muhtemelen üşütmüşsün.
Antibiyotikle hallolur ama sabun kullanma bir daha...
Selam, çok geçmiş olsun çok yüksek ihtimal idrar yolu enfeksiyonu ama emin olamayız tabii. 1 2 gün içinde doktor bulma ihtimaliniz yok ise;
Bir çay bardağına 1 yemek kaşığı karbonatı dökün ve bunu için.
Maydonozu kaynatıp suyunu için.
Ben bunları yaparım hep acıyı gecirme konusunda baya başarılıdırlar özellikle karbonatlı suyu içmek iyi gelir. Sıcak su torbası da kullanabilrisiniz.
Selam, çok geçmiş olsun çok yüksek ihtimal idrar yolu enfeksiyonu ama emin olamayız tabii. 1 2 gün içinde doktor bulma ihtimaliniz yok ise;
Bir çay bardağına 1 yemek kaşığı karbonatı dökün ve bunu için.
Maydonozu kaynatıp suyunu için.
Ben bunları yaparım hep acıyı gecirme konusunda baya başarılıdırlar özellikle karbonatlı suyu içmek iyi gelir. Sıcak su torbası da kullanabilrisiniz.
kalan posayıda ic camasırınıza yerlestirin bir sure tutun biraz tuhaf kacsada cok yararı oluyor deneyince anladım
evet sabundan sonra daha beter oldu
işin garibi vajinada değil acı, idrarımı yaptığım yerde tam olarak o yuzden hiç anlam veremedım çok korktumm
merhaba biz şey sorabilir miyim ?
Yorumları okuyunca gördüm , yani bu sabunla yıkamama işi sadece enfeksiyon durumları için mi geçerli yoksa her zaman mı ? Yani normalde sabunla yıkamasam içim rahat etmez ki benim :/
merhaba biz şey sorabilir miyim ?
Yorumları okuyunca gördüm , yani bu sabunla yıkamama işi sadece enfeksiyon durumları için mi geçerli yoksa her zaman mı ? Yani normalde sabunla yıkamasam içim rahat etmez ki benim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?