Batman'da ikamet eden yok mu hiç, 18 gün sonra düğün var ama...

wanessa

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
130
5
296
Diğer
nişanım daha gecen pazar oldu ..düğünde 15 mayısta..ew tuttuk tabi nişanlımla hemde harika tam bize göre..ama ew sahibi bize kalleşlik yaptı...ewi satmış ..bugün aradı...tabi bende nişanlımda deli olduk..hem o kadar uygun hemde güzel ew nası bulcaz şimdi yaa..offf..kimse yokmu batmandan bi fikir wereceek. mobilyalar bile 2 gün sonra gidecekti yaaa...aglamak istiyorumm.allahım kafayı yiycem :gitme: :1no2: :çok üzgünüm:

depozito ayy çok güldümaaa alemsin o......kaydirigubbakcemile3

kontrat yapmadınız mı ? sonuçta kontratınız yoksa zaten bişey ispat edemezsiniz. daha güzel evler bulursunuz moralinizi bozmayın. bence acilen yeni ev bakmaya başlayın....

adama bak be kafasına göre ev satmış..ama hak iddia edemezsin çünkü ortada bir resmiyet yok..bu devirde kimseye güven olmaz.ama üzülme ya bulursunuz ev...

tanıdık diosun zaten tanıdıktan gelir ne geliosa
sözleşme kontrat yapmadınız mı

evet ya bulunur inşallah. vardır bu iştede bir hayır deyip hemen ev aramaya başlayın bence...

Kontrat yapmamış mıydınız? Eğer yapmadıysanız hiç bir hak iddia edemezsiniz. Evi çok beğendik diyorsunuz ama canını sıkma lütfen.Ev sahibinin bir evi kiracının bin evi var demişler. Çok daha güzel bir ev bulabilirsiniz. Bir de şu yönünden bak; ya siz eşyaları koyup düğünden bir gün önce evi satın alan kişiden telefon gelseydi "evi ben aldım hemen boşaltın evimi" diye. O zaman çok daha zor olmaz mıydı? Eğer imkanın varsa yeni bir ev bulana kadar eşyaların gitmesini ertele. Çok iyi planlama yapın ki siz evi bulup temizler temizlemez hemen eşyalarınız gitsin yerleştirebilesiniz. Bu konuda ailen sana çok yardımcı olacaktır. Hep birlikte el birliğiyle üstesinden gelirsiniz inşallah.

kızlar aynen dediğiniz gibi yaptık..artık vardır bundada bi hayır...bugün tüm gün ev gezdik ama yokkk yookkk malesef...ya cok büyük bize göre hemde pahalı....ya da ucuz ama cok berbat ,,napcaz anlamadım artık büyük bi eve cıkıp sonra 1 yıl falan kaldıktan sonra değişcez ...dualarınız bennimle olsun..öptüm hepinizi...

ya adam evi satmış sonuçta ne yapabilirsinizki. başka bir ev bakacaksınız. herşeyin iyi yönünü düşünün demekki orası sizin için hayırlı olmayacaktı. bizde evleneceğimiz zaman kiralık ev çok azdı ve çok pahalıydı. birisini tuttuk ama rutubet varmış anlamadık 1 sene oturduk başka eve çıktık. orasıda çok büyüktü ama kışın ısınmıyordu yalıtım yokmuş meğer dıştan güzeldi birde. oradada 1 sene oturduk ev aldık çıktık. şimdilik bir yer tutarsınız sonra istediğiniz gibi bir ev bulursanız çıkarsınız. allah mutlu mesud etsin ev eşya para pul hiçbirşey mutlu olun yeter

balımnur''^cum sana canı gönülden katılıyorum...artık ev için darısı başımıza diyim...herşeyin hayırlısı artık,,,hersey boş huzurumuz,tadımız hiç bi zaman bozulmaz inşallah...

evlilik öncesi stresi çok yaşıyoruz aman şunu nasıl yapacağız yetişecekmi felan. birde biz 1 ay içerisinde evlenmiştik herşeyi sığdırmak çok zordu. ailelerimizde destek olmadılar hep kendimiz koşuşturduk. ama hakikaten herşey boş eş çok önemli. siz mutlu olunda gerisini bıoşver varsın ev küçük olsun varsın mobilyaların ucuz olsun, o onu demiş bu bunu demiş hiç kafanıza takmayın hiç önemli değil. Mevlam bir ömür boyu mutlu mesud etsin.

Batman'da bir yıl kaldım eşim oralı...
Ama burdan nasıl yardımcı olabilirim bilemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…