batmanda iyi bir hastane ve doktor bilen var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi zlm33
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun ins ...Kontrole ozele gtmeyi dsunyrm fiyatlari nasil acaba ?

Buradaki kadınlar derken neyi kast ediyor sunuz.Allah ın takdiri insanların kaç çocuk doğuracağı na ne siz nede hiç kimse karar veremez.sizde bir kadın siniz. Belki de anne veya anne adayisiniz.Buradaki kadınlar ölene kadar doğuracak ne demek ya sizi kınkyorum

Sanırım bu bölgedeki kadınlarin cok cocuk yapmasindan rahatsiz hanimefendi. Kendisinin elinden alan var sanirim cocuk yapamıyor istedigi kadar. Ayrica burda cok hastane var ve hepsi de cok guzel ve sakin abartıldıgı gibi degil ben de her ay kontrole gidiyorum ve en fazla 15 dk bekliyorum.

Hayırlı sahurlar.Bende sizin gibi düşünüyorum Umarım mesaj iletildiği zaman bize gereken cevabı verecek tır.Ben bir yıldır çocuk istiyorum rabbim birbkerre nasip etti ama düşük oldu.Veren de Alan da Allah çocuk sevilmezmi ya bir iki üç sayısı hiç farketmez.Cocuk hasreti çeken milyonlarca insan var .Birde çocuklar soğutup iyi yetiştiren tüm annelere hakaretmis gibi cümleler sarf etmiş.Sizden rica da bulunacam bana dua eder mısınız bebeğim olsun diye tşk

Hayırlı sahurlar.. kesinlikle öyle kim bilir kac kisi bi cocugum olsa diye ugrasiyor yıllarca Allah herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin Allah ın verdigine binlerce kez sukretsek yine az yine azz.. bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim size ve sizin gibi evlat hasreti çekenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.. inanın her namazda dua ediyorum Allah herkese nasip etsin diye.

Ezan okunurken su içilir mı acil şuan ezan okunuyor

Mesajinizii gec gördum k. Bakmayin ezan bitene kadar yeme icmeye devam edilebilir ezan bittigi an kesilir. Aminn sağolun
Hayırlı geceler naber bebis nasil .Size bir sorum olacak.Bende yumurtlama problemi varmis pko da var Adet duzensizligide.bunun için ne yapilmasi gerekir. bir bilgiye sahip misnjz

Hayırlı geceler naber bebis nasil .Size bir sorum olacak.Bende yumurtlama problemi varmis pko da var Adet duzensizligide.bunun için ne yapilmasi gerekir. bir bilgiye sahip misnjz
Iyi geceler.. iyi elhamdülillah. Ama dediginiz seyler hakkinda bir bilgim yok kusura bakmayin.

Merhaba kizlar bende 29 haftalik hamileyim doktorumu degistirmek istiyorum kemal coskuna gitmek istiyorum2 hafta sonra allahin izniyle herkes cok memnun arastirmalarima gore benim gibi son haftalarda degistiren oldu muuu sikinti oldu muu aslinda tek doktora sonuna kadar gitmek istedim ama doktorumdan tam guveni alamadim sizce degistirmeli miyim yoksa devam mi etmeliyim lütfen yardımcı olun cevaplarsaniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…