batmanda iyi bir hastane ve doktor bilen var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi zlm33
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım doktor beyle olan tartismanizi bilemem her ne kadar doktorumdan cok memnun kalsam da o hastanedeki ebelerden de ben çok çektim doğumda. Doktor gelene kadar sanci çekerken tepemde tuneyip "sen cok korkuyorsun kesinlikle normal dogum yapamazsin beceremezsin" diye bikbikbik otenini mi ararsin, sondayi vahsice takip vahsice cikaranini mi ararsin, cati muayenesi yaparken bas bas bagirtan aglatanlari mi anlatayim.. Sonra doktor geldi catim basikmis sezaryene aldi. Ameliyattan cikinca kanamam var dedigimde suratsiz bir ebe geldi bagirta bagirta tekrar cati muayenesi yapti sezaryenin ustune kanamali halimde. O halde olmasam doverdim o kadar diyeyim.. Suratsizliklari ilgisizlikleri ayri bisey zaten. Kalkip yuruyecegim zaman bile yardimci olmadilar kendim yürüdüm. Emzirmeme bile yardim etmediler dogru duzgun "yapamadim" dedigimde azarladilar bir hastayla butun gun mu ugrasicaz diye. Yani o ebeler dediyse bunu guler gecerim. Bu arada dogum yapali 1 ay oldu. Şükür dikislerimde hic sorun yasamadim hic. Hastanedeki tek iyi sey Kemal Beydi bana gore. Ha bir de ekleyeyim Kemal bey gelmeden once Turkan diye bi dr vardi hastanede. Dogum icin geldigimi duyar duymaz gel sezaryene alalim bitsin dedi. Ugrasmak istemeyip geleni gideni kesip bicen cinsten. Normal dogum dusunuyorsan o kadindan uzak durmani oneririm.

Geçmis olsun. Dogumunuzu en azindan doktorunuzdan memnun kalarak yapmaniza sevindim. Lakin boyle iyi anlatilan doktorun ikili testi ve down olcumlerini unutmasinin su anda bana ne kdr zarar verdigini tahmin edersiniz. Boyle ciddi bir hata benim gozumde asla kabul edilemez.doktorlar sadece dogumlarini sorunsuz gerceklestirdikleri icin cok basarili sayilmiyolar, dogum surecini de kontrollu ve saglikli takip ettikleri surece basarililar ve maalesef beceremedi.Bundan sonra gidecek bir anne adayi olursa en azindan boyle bastansavma is yapmasina izin vermez.

Geçmis olsun. Dogumunuzu en azindan doktorunuzdan memnun kalarak yapmaniza sevindim. Lakin boyle iyi anlatilan doktorun ikili testi ve down olcumlerini unutmasinin su anda bana ne kdr zarar verdigini tahmin edersiniz. Boyle ciddi bir hata benim gozumde asla kabul edilemez.doktorlar sadece dogumlarini sorunsuz gerceklestirdikleri icin cok basarili sayilmiyolar, dogum surecini de kontrollu ve saglikli takip ettikleri surece basarililar ve maalesef beceremedi.Bundan sonra gidecek bir anne adayi olursa en azindan boyle bastansavma is yapmasina izin vermez.

Canim şöyle bir düşündüm gebelik sürecimi, ikili testi o mu dedi ben mi dedim hatırlamıyorum ben demiş de olabilirim. Ama çok onemsemedim onu cunku sonuc ne cikarsa ciksin aldirmayi asla düşünmüyordum. Zaten o testlerde çıkan sonuç sadece bir ihtimal yani risk yuksek cikip da saglikli doguran da çok. Bunun dışında doktor gebelik şekerim olabileceğini (kilo artisimdan dolayi) 24. Haftada soyledi ve tahliller yapildi hakkaten gebelik sekeri cikti ve insulin kullandim doguma kadar. Gebelik zehirlenmesi riskim olabilecegini söyledi ve tuzu yasakladi mesela ona cok dikkat ediyordu her kontrolde soruyordu sisliklerimi kontrol ediyordu. Yani ikili test cok da onemli ve hayati bisey degil tabi bir ihtimal uğruna aldirmayi dusunmuyorsan.

Kemal coşkun riskli gebelikdemi doktoru çünkü nette batman'daki riskli gebelik doktoru diye araştırdığımda kemal coşkununda adı çıkıyo

Meraba ben de batman da yasiyorum siz dogum yaptiniz mi ya da hangi doktora gidiyorsunuz

30.haftamdayim henuz doguma daha var. cengiz beye gidiyorum nerdeyse 4aydir. gayet memnunum simdilik bi sıkıntı yasamadik

Merhaba arkadaşlar. Hamilelik sürem boyunca hastane ve doktor konusunda bilgi alabileceğim birilerini bulmak nimetti bu yüzden tavsiyelerimi anlatayım birilerine faydası dokunursa ne mutlu bana. 2hafta önce batman medikal parkta spinal sezeryanla Doğum yaptım. Doktorum Cengiz Yeşilbaştı. Hocamdan hem hamilelik sürecinde hem de Doğumda çok memnun kaldım. Gündüz ve gece hemşireleri, ameliyathane çalışanları, oda personelleri hepsi fazlasıyla ilgililerdi bu kadar iyi olmalarına şaşırdım diyebilirim. Korkarak gittiğim Doğumdan çalışanların hepsine ve doktorumA dua ederek ayrıldım.En çok da Doktorum şahane bir insan, tereddütsüz kendisiyle Doğum süreci takibine başlayabilirsiniz.

Gozünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsün.. ben de medikal parkta emel hanıma gidiyorum cok memnunum ben o hastanede tek kadin dogum doktoru var diye biliyordum. Sizin odanız tek kisilik miydi bide ne kadar ücret ödediniz??

Evet tek bayan doktor var o da çok yoğun olduğu için Cengiz beyi tercih ettim. Süit oda tuttuk biz yanımda 2kişi kalacağı için. O odaya 300lira ödedik. Tek kişilik 130, iki kişilik de 85ti sanırım. Doğum için de 600lira ödedik. Hastaneden yana İçiniz rahat olsun çok korkarak gitmiştim ben Doğuma. personellerden doktorumA kadar herkes çok rahatlatıyo ve yardımcı oluyo.

İyi dilekleriniz için de teşekkür ederim inş sorunsuz rahat bi Doğum geçirirsiniz siz de.

Sevindim sizin adınıza. Ilk dogumunuz muydu? Fiyat sabit mi yani sezeryan veya normal olursa fiyat degisiyor mu acaba..

Fiyat sabit normal de sezeryan da aynı fiyat duyunca çok şaşırmıştım ben de. Spinal sezeryanda da korkulacak hiç bişi yok. Ne baş ağrısı ne bel ağrısı yaşamadım. 1hafta içinde de temizliğimi dahi yapabilecek duruma geldim. Sadece Doğumdan sonra ilk ayağa kalkış kısmı biraz sancılı oluyo ama onu atlattıktan sonra zorlayacak hiç bişi kalmıyo. Evet ilk doğumumdu

MaşaAllah ne güzel. Darısı başıma İnşaAllah benim ilk dogumum o yuzden cok soru sordum kusura bakmayin. Hastaneden ve doktorum dan cok memnunum dogumdan da memnun kalırım İnşaAllah..

İstediğiniz kadar soru sorun:) çünkü Doğumdan önce neleri neleri araştırdım ne kdr zor olduğunu biliyorum. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Aslında en önemli şey doktora güven. Doğumhaneye girince insanın aklına neler neler geliyo ama doktorumu görünce çok rahatladım bütün kötü düşüncelerim geçti. Doktorunuzu seviyorsanız herşey daha kolay olur

Cok tesekkur ederim doktorumdan memnunum cok sukur cok sıcak kanlı ilgili doguma da girecegini söyledi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…