batmanda iyi bir hastane ve doktor bilen var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi zlm33
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Z

zlm33

Ziyaretçi
arkadaşlar batmanda iyi bir kadın dğm uzm. arıyorum iyi bir hastanede acil .lütfen bilgisi olan yardım etsin

kemal coşkun tanıdığım kadarıyla çok iyi bir dr.medical park hastanesinde kalıyor en iyi diyebileceğim dr o

kemal coşkun çok iyi bir dr şakın şaşma medikal park hastanesinde kalıyor

Canım Diyarbakır yazıyor yaşadığın yerde neden Batman'da arıyorsun?

çükü silvan da oturuyorum ve buraya batman daha yakın

arkadaşım hastane nasıl peki çok yıoğun mu ben öğretmenim haftasonu sevk alarak gidebilir miyim bilgn var mı

ayrıca hastanede perinatoloji riskli gebelik birimi mevcut mu

peki dünya hastanesi nasıl acaba oradaki doktorları bilen var mı

Batman'da zaten kaç tane uzman kadın dogum doktoru olabilir ki

ya arkadaşalr neden kimse benim soruma cvp vermiyo

4 ya da 5 tane özel hastane var bu hastanelerde hiç mi iyi bir doktor olmasın neyse bi tanıdığı batmanda olan oadaki doktorlardan birine giden ve ya kendisi olabilir işte neyse paylaşırsanız sevinirim çünkü cumartesi gideceğim ve bir karar vermek zorundayım

Keskin bi cevap vermişin ama amacım yardımcı olmaktı.

Diyarbakır'da Genesis Hospital var Doğum ve Bebek üzerine kuruldu bu hastane her konuda eksiksiz ben Ankara'dan geldim ve orda doğum yaptım istersen http://www.kadinlarkulubu.com/dr-zeki-akkum-genesis-hospital-t143979/index.html bu topicten incele ora hakkında paylaşımlarımız var.
Batman'da öğretmen bi tanıdığımda Antep'te yapmayı tercih etti doğumunu yardımcı olursa karar vermende.

Son düzenleme:
arkadaşlar batmanda iyi bir kadın dğm uzm. arıyorum iyi bir hastanede acil .lütfen bilgisi olan yardım etsin

canım batmanda çok güzel hastaneer var inan bana. benim ablamlarda orda görev yapıyorlardı. ve orda doğum yaptı sezeryanla yaptı.çok memnun kaldı.özellikle şifa özel hastanesi mükemmel bi hastane. orda kemal by ve alı fuat diye dr var alanlarında bir numara. git bi görüş bence.ikinizde sağlıcakla kurtulursunuz inşallah

slm arkadaşalr ben cumartesi medical park a kemal coşkun a gittim hastane yoğun geldi bana dr bey de öyle sanki yoğunluktan fazla ilgilenmeyecekmiş gibi geldi.
Gerçi bende henüz gebelik yok bu gebelik öncesi bir muayene idi tetkikler yapılsın ona göre hamile kalayım istiyorum.

yani ilk izlenim im çok yoğun bi hastane ve dr kemal bey.Acaba gebelik olduğunda dr un ilgisi farklı olur mu dvm etsem mi bilmiyorum gerçi zaten gebelik öncesi yapılması gereken tüm tahlilleri yazdı sonuç yarın belli olacak acaba kemal bey in özel muayenehanesi var mı bilen var mı

sevgili tk646 paylaşımlarınızı 1 hafta önce okudum faydalı da oldu ancak silvan batman a daha yakın ve diyarbakır silvan arası yol çok yorucu o yüzden yakın olsun istiyorum birde zeki bey için çok yoğun diyosunuz öyle yoğun bi doktora benim burdan gelip gitmem çok daha zor

ben dünya hastanesinde Meral hanıma gidiyorum.şimdilik memnunum.çok yoğun bir doktor yalnız.batman'da tüm kadın dığumcular yoğun.malum nufüs çok hızlı artıyor.biz bir tane doğuramazken.5. 6. hatta 10,11. çocuğuna hamile olan var.Batman'ın doktor sayısı fena değil ama ihtiyaç çok.

dünya hastanesi meral hanım çok çok iyi bir doktor eğer doğum yapmadıysanız geç kalmadıysam bende batmanda yaşıyorum

Doktorumun ismini görünce yazayım dedim eski bir konu gerçi ama belki başkalarına bir faydası dokunur. Kemal bey benim doktorum ve gerçekten de çok memnunum kızlar. evet yoğun baya ama burada alanında iyi olup da yoğun olmayan kadın doğumcu yok. dediğiniz gibi buradaki kadınlar ölene kadar doğuracak ellerinden gelse (nedendir bilmiyorum). Randevulu gidip 3 saat sıra bekliyorum ama 5 saat bekle deseler 5 saat de beklerim sonuçta bebeğimin sağlığı her şeyden önemli ve hazır bilgili, deneyimli, alanında uzman bir doktor bulmuşken beklerim yani. Özetle herkese tavsiye ediyorum gözünüz kapalı güvenebilirsiniz

Mrb arkadaslar. Ben de burdaki tavsiyelere uyarak kemal coskuna gittim ve anne adaylari ondan nasil memnunlar hayret ettim. iki kere muayne oldum ve benimle hic ilgilenmedi gecistirip yolladi. sonra doktorumu degistirdim ve ozaman farkettikki bu adam bebegimin ense ölçümüne de burun gelisimine de bakmamis. ikili testimin zamani da 1hafta gecmis o adam bana ikili test de yapmadi ustune bir de hastane notlarina hasta istemedi diye not dusmus. uclu ve dortlu testin guvenilir olmadigini biliyosunuz en cok ikili teste ve olcumlere dikkat edilir down tespitinde. bizimkiler atlandi ve ucluyle dortlumuz riskli cikti. amniyosentez yaptirmayi hic bir zaman dusunmedim bebegime zarar verir diye ama gittigim tum doktorlar ilk olcumler ve ikili test olmadigi icin tek guvenli yolun amniyosentez oldugunu soyluyolar. yani o doktor yuzunden ben bebegimi riske atmak zorundayim.Bide bastaki muayne notlarini kontrol etmesini istemek icin gittigimizde elinde kontrollerimize dair hic not olmadigini gorduk.Bu durumu sorguladigimizda da okdr cirkinlestiki bu da doktor dedirtti bize. sozde kadin dogum doktoru olan ama dogum sureciyle ilgilenmeyen bir kisiden bahsediyoruz maalesef.Gec de olsa bir kac ebeden de kemal coskunun sadece hastaliklarla iyi ilgilendigini dogum surecine dikkat etmedigini ve onemsemedigini duyduk. gitmek icin iki kere dusunun derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…