- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
ba-yıl-dımKendi dertlerim yeter, bir de elalemin nişanlısının müstakbel kocasının potansiyel aldatmalarına kafa yoramam.
Haftaya evleniyormus kiz bide arkadasim diyorki adamin parasini yeyince rahatlar diyorah benim günde 500 dert sahibi samirem sen bul kızı anlat en iyisi
adam zenginmiş yani acaba kızda bişeyler seziyoda ondanmı susuyoHaftaya evleniyormus kiz bide arkadasim diyorki adamin parasini yeyince rahatlar diyor
Niye oyle diyon ayKendi dertlerim yeter, bir de elalemin nişanlısının müstakbel kocasının potansiyel aldatmalarına kafa yoramam.
Bende erkek olmak isterdim ama gönül eglendirmek icin birisini sevip omrumun sonuna kadar karimi mutlu edip romantik bir erkek olmak isterdimAdamın nişanlısına ne anlatacak?
"Ben haftaya senin kocan olacak adamla arabalarda gezip, yakınlaşıyorum bacı" mi diyecek?
Böyle deyince adam tü kaka mı olacak?
Böyle beyni olmayan kadınları gördükçe keşke erkek olsam diyorum, sırayla elimde oynatırdım. Hala bu devirde "evli ama beni seviyor", " çocuğu var ama yatakları ayırmış karısıyla", "evli ama beni alacak", "nişanlanıyor ama kalbi bende", "bu gece gerdeğe giriyor ama beyni bana ait" safsatalarına kendilerini inandırıp, kendilerini saf, salak ve gurursuz hale sokan kadınlar oldukça ah diyorum, keşke erkek olsaydım. Gönlümü gün eder, hayatımı sefa içinde geçirirdim.
Evet zenginmis bilmiyorum kiadam zenginmiş yani acaba kızda bişeyler seziyoda ondanmı susuyo
Bilmemki artik dunya tersine dondu yapmaz dediklerinin en alasini yapiyorYıl olmuş 2015.Senin keko arkadaşın hala insanların sevmediği kişilerle nişanlı kaldığına inanıyorsa ve bu adamla nişanlı olduğunu bildiği halde görüşüyosa bu onun sorusu samirecim.Aklı başında olsunda figüran olmasın milletin hayatına.Kendine dert ettiğine değmezde böyle insanlarla neden arkadaş oluyorsunuz bilmemki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?