Batsin bu dunya

Ben de seyi anlamiyorum baskalarinin hatalarini ya da dertlerini niye o kadar umursuyosunuz ki? Gelip buraya arabesk topic acacak kadar falan yani? Ben olsam sadece aaa ne karaktersiz kizmis uzak durayim der gecerim bana ne yasadigi kepazelikten dert edinmem yani

Bilmem uzuluyorum

Yahu istemeye geliyor ama kabul etmiyor sonra arabayla gezmeye çıkıyorlar yakınlaşma oluyor cart curt...Adam başkasıyla nişanlanınca daha mı çekici gelmiş?

yapacak bişi yok kız oyle hevesiyle evlenecek bir sene sonra çocuk olacak ama adam hala gözü dışarda biri olacak bu adam gibilerini sağlam dövesim var...

mesajla tav olacak kadar hafif demek ki yada para tatlı geldi.
ayrıca siz koca dünyayı batırırken oluyordu da ben o ikisi batsın deyince neden olmuyor?
Forumdaki cogu batsin diyor yalan dunya icin bel baglamaya değmez sen veriyorsan sen en guzel yasa hayatini

Gezip tozmadan bir şey olmaz Samire bırak alsınlar heveslerini boş ver. Evlendikten sonra da devam ederlerse romantik buluşmalara o zaman sıkıntı büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…