- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Ben de seyi anlamiyorum baskalarinin hatalarini ya da dertlerini niye o kadar umursuyosunuz ki? Gelip buraya arabesk topic acacak kadar falan yani? Ben olsam sadece aaa ne karaktersiz kizmis uzak durayim der gecerim bana ne yasadigi kepazelikten dert edinmem yaniSlm arkadaslar bugun moralim bozuk sabah arkadaslarla toplandik arkadaşımın birisi birsey anlatti keske duymasaydim bunu isteyen birisi olmus ama o kabul etmemis sonra arkadasimi isteyen adam nisanlanmis haftaya evleniyorlarmis ama bu adam arkadasima surekli mesaj atiyormus kardesinin dugununde arkadasimi arabayla gezdirmis samimi haller duygusal anlar yakinlasma oldu dedi arkadasim adamin nisanlisina cok uzuldum arkadasimada cok kızdım bu benim en sevdigim arkadasimda neden insanlar boyle nisanlisina anlat diyorum olmaz diyor adamda arkadasima ben seni seviyorum iste nisanlimi sevmiyorum diyormus o f ya neden böyle dunya
Ne oldu sana hayirdirAyol kim ne yaparsa yapsın!
Milletin derdi benim hiç bir yerimi geremez!!!
Kafam zaten bir milyon olmuş. Doluya koysam almıyor, Boşa koysam dolmuyor...
Bilmem uzuluyorumBen de seyi anlamiyorum baskalarinin hatalarini ya da dertlerini niye o kadar umursuyosunuz ki? Gelip buraya arabesk topic acacak kadar falan yani? Ben olsam sadece aaa ne karaktersiz kizmis uzak durayim der gecerim bana ne yasadigi kepazelikten dert edinmem yani
Bidaha gorusmuyecek adamla zaten ayni sehirde oturmuyoruzBatsin be samirem seni mi kiricaz :)
Ee peki arkadasinla ne yapmayi dusunuyorsun....
Herhalde bide baya zenginmisYahu istemeye geliyor ama kabul etmiyor sonra arabayla gezmeye çıkıyorlar yakınlaşma oluyor cart curt...Adam başkasıyla nişanlanınca daha mı çekici gelmiş?
O kadar da değil sonucta adam mesaj atip duruyormusBir sürtük ve bir pezevenk yüzünden dünya niye batsın.
O mayası bozuklar yerin yedi kat dibine batsın.
mesajla tav olacak kadar hafif demek ki yada para tatlı geldi.O kadar da değil sonucta adam mesaj atip duruyormus
Bir sürtük ve bir pezevenk yüzünden dünya niye batsın.
O mayası bozuklar yerin yedi kat dibine batsın.
Forumdaki cogu batsin diyor yalan dunya icin bel baglamaya değmez sen veriyorsan sen en guzel yasa hayatinimesajla tav olacak kadar hafif demek ki yada para tatlı geldi.
ayrıca siz koca dünyayı batırırken oluyordu da ben o ikisi batsın deyince neden olmuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?