Bende geçen ay görmüştüm kız doğurdum doktor ismini güneş koy dedi öyle koyduk rüyası bile güzeldi cnm anlıyorum seni allah herkese versin inşİnaşaALLAH canım vay yalnız değilmişim ne güzel çokk heyecanlı zaten bugünleri çok seviyorum .
Geçen ay kızımı hep rüyamda gördüm bu ay hiç görmedim
Allah hayırlısını versin ikimizede görelim Meylam neyler neylerse güzel eyler.
Bende geçen ay görmüştüm kız doğurdum doktor ismini güneş koy dedi öyle koyduk rüyası bile güzeldi cnm anlıyorum seni allah herkese versin inş
Yook görmüyorum cnm geçen ay sattan sonra gördüm şuan gecikmem var bekliyorum öyle :sTedavi mi görüyorsunAmin canım ALLAH razı olsun.
Insallah canim 8 gun geçmek bilmez artik
Yook görmüyorum cnm geçen ay sattan sonra gördüm şuan gecikmem var bekliyorum öyle :s
1 hafta oldu idrar testleri şansımamı ne hep bozuk gbi çıkıyo dağınık hç bşy anlamadım tam bi çizgi görsem koşa koşa gdcm ilk defa oluyo bde böyle gecikme :s çok zor dönemler gerçektn 8 günde az kalmış 1 hafta snra başlarsın test yapmaya :)Ayy canım benim gecikmem var diyorsunn inşaALLAH hiçç kırmızı görmezsinn AMİNNNN..
Güneşin doğsun bu ay
1 hafta oldu idrar testleri şansımamı ne hep bozuk gbi çıkıyo dağınık hç bşy anlamadım tam bi çizgi görsem koşa koşa gdcm ilk defa oluyo bde böyle gecikme :s çok zor dönemler gerçektn 8 günde az kalmış 1 hafta snra başlarsın test yapmaya :)
Benim daha 14 gun var
Aynen cnm ztn düzensz beslenen biriym sigarada var öğrensem dikkat edicm bari böyle bklemek cnmı skyo dha çok düştüm sanki sigaraya üzülüyorm kndi kndme. Bnde 6 aydr hep bata 1 hafta varkn başlardım testlere ama tam gününde gelirdi bu ay inatla bkledm geçsin dye geçti şimdi de pozitifi göremiyorum annem de dyo hiç yapma idrarda geç çıkar ama insan dayanamıyo yaaa :/ sende bkle geçsin cnm inş tutturmuşuzdr bu ay :)Olacaksın inşaALLAH boş durma bu arada hz meyem suresi oku güçlensin ihtimaller.
Ben son güne kadar bekleyeceğim.
Ama kendin şüpheleniyorsan idrar testine inanma kan testi yaptır ne kadar erken öğrenirsen o kadar daha dikkat edrsin kendine.
Ozaman yumutlama günlerindesin hade çalışmalara devam
Aynen cnm ztn düzensz beslenen biriym sigarada var öğrensem dikkat edicm bari böyle bklemek cnmı skyo dha çok düştüm sanki sigaraya üzülüyorm kndi kndme. Bnde 6 aydr hep bata 1 hafta varkn başlardım testlere ama tam gününde gelirdi bu ay inatla bkledm geçsin dye geçti şimdi de pozitifi göremiyorum annem de dyo hiç yapma idrarda geç çıkar ama insan dayanamıyo yaaa :/ sende bkle geçsin cnm inş tutturmuşuzdr bu ay :)
Aynen bu ay sogan suyu da ictim bakalim Allahtan hayirlisini diliyorm
Benim de 9 günüm var.. hakkımız da hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?