Batta geri sayım başladı ( 8 )

1 hafta oldu cnm dün de yum dönemi gbi akıntılarım başladı cnm skldı iice vlla gdcm bu hfta artık inş hepimz için hayrlısı olur

Akıntı gebeliğin işaretidir .Kalbini ferah tut git bakalım bana yaz ama merak ederim.
Bi tarafım evet dyo bi tarafım sanki ters düşünürsem olckmş gbi karşığm çok vlla ya olsaydı şimdiye çıkardı dyrm kafam bi dolu anlicağın :s öğrenym seni de etiketlicm cnm bi kç arkdş dha bklyo bklm

Sondan geri sayarak sonununda geçmemiz nasip olur inşaALLAH kızımın ismi belli bekliyorum seni kuzucuğumm...
İnşaALLAH herkes muradına erer.

Inşallah canım.. ben daha önce bebeğimi aldırmak zorunda kaldım ve doktor kistlerim olduğu için biran önce hamile kalman lazım dedi.. o yüzden korkuyorum.. ya aynı şeyleri tekrar yaşarsam veya olmaz sa diye

İnşaALLAH olur hayırlı haberlerini bekliyoruz merakla
Kan testi yaptır boşver idrarı yada karbonatla yap bakalım en azından o bence daha mantıklı.

Inşallah canım.. ben daha önce bebeğimi aldırmak zorunda kaldım ve doktor kistlerim olduğu için biran önce hamile kalman lazım dedi.. o yüzden korkuyorum.. ya aynı şeyleri tekrar yaşarsam veya olmaz sa diye

Neden aldırmak zorunda kaldın sağlık için mi maddi sıkıntılar mı?
Üzüldüm ya ALLLAH tekrar sancısız nasip etsin inşaALLAH.
Aynı şeyler derken acıdan dolayı mı söylüyorsun?

İnşaALLAH olur hayırlı haberlerini bekliyoruz merakla
Kan testi yaptır boşver idrarı yada karbonatla yap bakalım en azından o bence daha mantıklı.
Kaç aydr alcm alcm unutyrm karbonat almayı bi ara kaynatmıştım yeni evliyken var çıktı ama yoktu ondn güvenmyrm onlara pek cnm :) dediğn gbi kan en mantıklısı ona da gdemiyorm hmn görümcm labaratvrda o bakıyo testlere yoksa görmesin dye Bi kere negatifi aldım elinden ondn hp idrarı bkledim

Neden aldırmak zorunda kaldın sağlık için mi maddi sıkıntılar mı?
Üzüldüm ya ALLLAH tekrar sancısız nasip etsin inşaALLAH.
Aynı şeyler derken acıdan dolayı mı söylüyorsun?

Kalp atışı olmadığı için 6. Haftada alındı bebeğim.. tekrar böyle bisey yaşarsam diye korkuyorum

Allah seni iyi etsin
Başka hastaneye gitt tatlımm .
Ya aslında 2 gün daha bekle diyeceğim sana ,geçen ay ben 5 gün geciktim en sonunda pes ettim bugün doktora gideceğim dedim ,niyetimle regli olmam aynı gün oldu ,,,benle alay ediyor işte
Sende niyet et bekle 2 gün:)

Kalp atışı olmadığı için 6. Haftada alındı bebeğim.. tekrar böyle bisey yaşarsam diye korkuyorum

Çok acıymış ..Allah yaşatmasın bir daha ,kürtajdan hemen sonra ilişki olunca çok kolay bebek oluyormuş çevremde herkes öyle oldu var mı acaba bilimsel birşeyi.
Sende sağlıklı bir şekilde diğerini kucağuna al inşaALLAH canım

Kasıklarımda ağrı oluyo arada ondn korktm bşy mi var acaba dye bklm eşim ne zmn olursa gitcm artık diğer hastaneler çıkışta iyice bu hastane yakın doktorum da bunda bide aksine çok şanssızm :) streste yapıyo bde bn balayında olcktım geciktim o ay iyi oldu aslında rahattım ama 4. Gün gldi hiç bu kdr olmamıştı aylardr takvimde de tam 27. Günün akşamı ondn tedirgin oldum

Ya ne tedirgini mutlu ol beklemekte çok güzel değil mi
Sen biraz daha bekle en ucuzu karbonat al hergün dene yavv testlere parada dayanmıyor
Ben sağlamına 5 ayda bin tl vermişimdir Yok ovulasyon yok gebelik

adet bittikten hemen sonra hamile kalanlar oluyormus ben bu sefer yumurtlama donemini falan bekledim her ihtimali degerlendirmek lazım diye:) benimde 8 -9 gun falan kaldı bekliyoruz bakalım

adet bittikten hemen sonra hamile kalanlar oluyormus ben bu sefer yumurtlama donemini falan bekledim her ihtimali degerlendirmek lazım diye:) benimde 8 -9 gun falan kaldı bekliyoruz bakalım

Ah bende hep o hayalle uyanıyorum sabah karnımı seviyorum falan
Sanki tuttu gibi hissediyorum bu sefer daha 8 gün var ama umut işte .
İnşaALLAH seninde aynı günde hayırlı haberlerini alırız

Benimde 14 gunum var ama henuz hic bi belirti yok daha erken sanirim. Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…