Benim de 9 günüm var.. hakkımız da hayırlısı olsun inşallah
1 hafta oldu cnm dün de yum dönemi gbi akıntılarım başladı cnm skldı iice vlla gdcm bu hfta artık inş hepimz için hayrlısı olurTahmin ediyorum ne yaşadığını gerçekten başkaları derdide inanmazdım ,ben hiç çocuk istemiyordum korkuyordum yapamam diyordum hayatım güzel düzenimi bozamam diyordum ,sonra kendimi telkin ederek karar verdik şimdide Rabbim ben varım diyor bekle diyor işte.
Enteresan insan sahip olmakta zorlandığı şeyi istermiş.
Bende idrarla uğraşma git kan testi yaptır ne kadar geçti günün?
1 hafta oldu cnm dün de yum dönemi gbi akıntılarım başladı cnm skldı iice vlla gdcm bu hfta artık inş hepimz için hayrlısı olur
Bi tarafım evet dyo bi tarafım sanki ters düşünürsem olckmş gbi karşığm çok vlla ya olsaydı şimdiye çıkardı dyrm kafam bi dolu anlicağın :s öğrenym seni de etiketlicm cnm bi kç arkdş dha bklyo bklmAkıntı gebeliğin işaretidir .Kalbini ferah tut git bakalım bana yaz ama merak ederim.
İşe yaradı mı merak ettim doktora gidip kontrol oldun mu.?
Bende kullanmıştım doktorum şaşırmıştı tertemiz olmuşsun diye...
Sondan geri sayarak sonununda geçmemiz nasip olur inşaALLAH kızımın ismi belli bekliyorum seni kuzucuğumm...
İnşaALLAH herkes muradına erer.
Bi tarafım evet dyo bi tarafım sanki ters düşünürsem olckmş gbi karşığm çok vlla ya olsaydı şimdiye çıkardı dyrm kafam bi dolu anlicağın :s öğrenym seni de etiketlicm cnm bi kç arkdş dha bklyo bklm
Hayir gitmedim anadolu yakasinda bir doktor ariyorum
Inşallah canım.. ben daha önce bebeğimi aldırmak zorunda kaldım ve doktor kistlerim olduğu için biran önce hamile kalman lazım dedi.. o yüzden korkuyorum.. ya aynı şeyleri tekrar yaşarsam veya olmaz sa diye
Kaç aydr alcm alcm unutyrm karbonat almayı bi ara kaynatmıştım yeni evliyken var çıktı ama yoktu ondn güvenmyrm onlara pek cnm :) dediğn gbi kan en mantıklısı ona da gdemiyorm hmn görümcm labaratvrda o bakıyo testlere yoksa görmesin dye Bi kere negatifi aldım elinden ondn hp idrarı bkledimİnşaALLAH olur hayırlı haberlerini bekliyoruz merakla
Kan testi yaptır boşver idrarı yada karbonatla yap bakalım en azından o bence daha mantıklı.
Neden aldırmak zorunda kaldın sağlık için mi maddi sıkıntılar mı?
Üzüldüm ya ALLLAH tekrar sancısız nasip etsin inşaALLAH.
Aynı şeyler derken acıdan dolayı mı söylüyorsun?
Kaç aydr alcm alcm unutyrm karbonat almayı bi ara kaynatmıştım yeni evliyken var çıktı ama yoktu ondn güvenmyrm onlara pek cnm :) dediğn gbi kan en mantıklısı ona da gdemiyorm hmn görümcm labaratvrda o bakıyo testlere yoksa görmesin dye Bi kere negatifi aldım elinden ondn hp idrarı bkledim
Kalp atışı olmadığı için 6. Haftada alındı bebeğim.. tekrar böyle bisey yaşarsam diye korkuyorum
Kızlar beni de alın aranıza. Benim de bata tam 8 günüm var. Zaman geçmek nedir bilmiyor.
Kasıklarımda ağrı oluyo arada ondn korktm bşy mi var acaba dye bklm eşim ne zmn olursa gitcm artık diğer hastaneler çıkışta iyice bu hastane yakın doktorum da bunda bide aksine çok şanssızm :) streste yapıyo bde bn balayında olcktım geciktim o ay iyi oldu aslında rahattım ama 4. Gün gldi hiç bu kdr olmamıştı aylardr takvimde de tam 27. Günün akşamı ondn tedirgin oldumAllah seni iyi etsin
Başka hastaneye gitt tatlımm .
Ya aslında 2 gün daha bekle diyeceğim sana ,geçen ay ben 5 gün geciktim en sonunda pes ettim bugün doktora gideceğim dedim ,niyetimle regli olmam aynı gün oldu ,,,benle alay ediyor işte
Sende niyet et bekle 2 gün:)
Kasıklarımda ağrı oluyo arada ondn korktm bşy mi var acaba dye bklm eşim ne zmn olursa gitcm artık diğer hastaneler çıkışta iyice bu hastane yakın doktorum da bunda bide aksine çok şanssızm :) streste yapıyo bde bn balayında olcktım geciktim o ay iyi oldu aslında rahattım ama 4. Gün gldi hiç bu kdr olmamıştı aylardr takvimde de tam 27. Günün akşamı ondn tedirgin oldum
adet bittikten hemen sonra hamile kalanlar oluyormus ben bu sefer yumurtlama donemini falan bekledim her ihtimali degerlendirmek lazım diye:) benimde 8 -9 gun falan kaldı bekliyoruz bakalım
Benimde 14 gunum var ama henuz hic bi belirti yok daha erken sanirim. Rabbim isteyen herkese nasip eder insallahBu ayda bekleyenlerden biri olarak geri sayımı başlattım .
Bebek için tüm şartları hazırladım gerisini ALLAH'a bıraktım.
Ama var ya bu ay gebe kalırsam size yaşadığım mucizeyi anlatacağım.
Tüm belirtileri yaşıyor test yapmamakta kararlıyım günümü bekleyeceğim.
Bata 8 gün kaldı hadi hayırlısı İnşaALLAH .
Dua edin lütfenn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?