Batta geri sayım başladı ( 8 )

Ya ne tedirgini mutlu ol beklemekte çok güzel değil mi
Sen biraz daha bekle en ucuzu karbonat al hergün dene yavv testlere parada dayanmıyor
Ben sağlamına 5 ayda bin tl vermişimdir Yok ovulasyon yok gebelik
Aynn ya ucuzlara ztn guvenmyrm hiç üstüne hep gdp hassas alıyorum ona verdğm parayla aşılama yaptırırdım 7 ayda :)

Çok merak ettim.Bende klomen kullananlar falan var çatlatma iğnesi falan nasıl oluyor onlar .Sen ne kadardır istiyorsun bebek ?
7 ay oldu evleneli cnm bugün gaza getrdn bni gttm hamile değilm rahatladım bari üstüne pko dedi doktor test yaptrdı fln yarın insüline bkcık snra ilaç vericm dedi. 7 tane yumurtam varmış. Çatlamada sıkıntı sanırım bnm ilk defa geckti bide 3 ay önce dememşti bşy

Deme ya çok üzüldüm vallahi Nasıl oluşuyor bu hastalıklar anlamadım .Dahada çok taze evliymişsin az hayatını yaşa tedavini gör bebeğinde olur inşaALLAH.
Bu aylar evliliğin en keyifli ayları keyfini çıkar.
Pko neymiş anlattı mı sana ?
Bak herşerde hayır varmış iyiki gaza geldin doktora gittin bugün.

Yumurta tembelliği cnm pko kuzenimde de var blyrm da daha önce gecikmem olmuyo dyo bnde yoktur dyodum. Bna kalsa bklicm ama eşim sıkıştryo bütün arkdşlrının oldu dye :) vlla cnm iyi ki gttm sağol :)

Yumurta tembelliği cnm pko kuzenimde de var blyrm da daha önce gecikmem olmuyo dyo bnde yoktur dyodum. Bna kalsa bklicm ama eşim sıkıştryo bütün arkdşlrının oldu dye :) vlla cnm iyi ki gttm sağol :)

Ne mutlu bize herşeyden mutlu oluyoruz ,üzülme sende sakın bu sefer olmadı diye olur inşaALLAH bu arada kiloluysan zayıflamaya falan çalış vaktini değerlendir
Erkekler hep ister zaten bebek olsun diye ama keşke herşey istemek kadar kolay olsa .

Aynn valla bi arkm var bn dyo hmn çocuk istemyrm zaten dedim olmuyo hmn merak etme neyse artık bklm önümzdeki mçlara bakıcz çok üzülmedm aslında bşka bşy vardr dye korktm bn

Ozaman yumutlamadan sonraki 10 günü baz al bizim gibi delir beklemekten
Yarın çok yoğunum ALLAH tan az düşünürüm herhalde
Ovulasyon mu kullandın ?
kullanmadım. akıntımı takip ettim. 20-22-23 kasımda uzayan akıntı oldu. bir daha olmadı. herhalde 24 kasım gibi yumurtladım diye düşünüyorum.

kullanmadım. akıntımı takip ettim. 20-22-23 kasımda uzayan akıntı oldu. bir daha olmadı. herhalde 24 kasım gibi yumurtladım diye düşünüyorum.

Sen yine devam et görevine bazen süpriz tarih oluyormuş bata yakın tekrar gün aşırı devam et işini şansa bırakma hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…