Aynn ya ucuzlara ztn guvenmyrm hiç üstüne hep gdp hassas alıyorum ona verdğm parayla aşılama yaptırırdım 7 ayda :)Ya ne tedirgini mutlu ol beklemekte çok güzel değil mi
Sen biraz daha bekle en ucuzu karbonat al hergün dene yavv testlere parada dayanmıyor
Ben sağlamına 5 ayda bin tl vermişimdirYok ovulasyon yok gebelik
Benimde 14 gunum var ama henuz hic bi belirti yok daha erken sanirim. Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
Aynn ya ucuzlara ztn guvenmyrm hiç üstüne hep gdp hassas alıyorum ona verdğm parayla aşılama yaptırırdım 7 ayda :)
Insallah canim insallahAmin canım senin gibi 14 günü olan bir arkadaş daha var onunla bekle sende bakalım inşaALLAH aralık ayı müjdeleri bol olur.
Yok vlla cnm pek bi bilgim yokSorma ya..
Şu aşılama işi nasıl oluyor hep merak etmişimdir biliyor musun?
Yok vlla cnm pek bi bilgim yok
7 ay oldu evleneli cnm bugün gaza getrdn bni gttm hamile değilm rahatladım bari üstüne pko dedi doktor test yaptrdı fln yarın insüline bkcık snra ilaç vericm dedi. 7 tane yumurtam varmış. Çatlamada sıkıntı sanırım bnm ilk defa geckti bide 3 ay önce dememşti bşyÇok merak ettim.Bende klomen kullananlar falan var çatlatma iğnesi falan nasıl oluyor onlar .Sen ne kadardır istiyorsun bebek ?
7 ay oldu evleneli cnm bugün gaza getrdn bni gttm hamile değilm rahatladım bari üstüne pko dedi doktor test yaptrdı fln yarın insüline bkcık snra ilaç vericm dedi. 7 tane yumurtam varmış. Çatlamada sıkıntı sanırım bnm ilk defa geckti bide 3 ay önce dememşti bşy
Yumurta tembelliği cnm pko kuzenimde de var blyrm da daha önce gecikmem olmuyo dyo bnde yoktur dyodum. Bna kalsa bklicm ama eşim sıkıştryo bütün arkdşlrının oldu dye :) vlla cnm iyi ki gttm sağol :)Deme ya çok üzüldüm vallahiNasıl oluşuyor bu hastalıklar anlamadım .Dahada çok taze evliymişsin az hayatını yaşa tedavini gör bebeğinde olur inşaALLAH.
Bu aylar evliliğin en keyifli ayları keyfini çıkar.
Pko neymiş anlattı mı sana ?
Bak herşerde hayır varmış iyiki gaza geldin doktora gittin bugün.
Yumurta tembelliği cnm pko kuzenimde de var blyrm da daha önce gecikmem olmuyo dyo bnde yoktur dyodum. Bna kalsa bklicm ama eşim sıkıştryo bütün arkdşlrının oldu dye :) vlla cnm iyi ki gttm sağol :)
Aynn valla bi arkm var bn dyo hmn çocuk istemyrm zaten dedim olmuyo hmn merak etmeNe mutlu bize herşeyden mutlu oluyoruz ,üzülme sende sakın bu sefer olmadı diye olur inşaALLAH bu arada kiloluysan zayıflamaya falan çalış vaktini değerlendir
Erkekler hep ister zaten bebek olsun diye ama keşke herşey istemek kadar kolay olsa .
Aynn valla bi arkm var bn dyo hmn çocuk istemyrm zaten dedim olmuyo hmn merak etmeneyse artık bklm önümzdeki mçlara bakıcz çok üzülmedm aslında bşka bşy vardr dye korktm bn
ayy benim de 13 gün kaldı beklemek zorr
yok yok. zaten yumurtlama dönemi biteli 2-3 gün olmuştur. hayırlısı :)Oyyy daha 13 gün var belirti var mı bari
yok yok. zaten yumurtlama dönemi biteli 2-3 gün olmuştur. hayırlısı :)
kullanmadım. akıntımı takip ettim. 20-22-23 kasımda uzayan akıntı oldu. bir daha olmadı. herhalde 24 kasım gibi yumurtladım diye düşünüyorum.Ozaman yumutlamadan sonraki 10 günü baz al bizim gibi delir beklemekten
Yarın çok yoğunum ALLAH tan az düşünürüm herhalde
Ovulasyon mu kullandın ?
kullanmadım. akıntımı takip ettim. 20-22-23 kasımda uzayan akıntı oldu. bir daha olmadı. herhalde 24 kasım gibi yumurtladım diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?