Battan önce beta değeri

BhyAnka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2021
11
5
1
41
Merhaba Sevgili hanımlar
2 aydır bebek planlıyoruz geçen ay kısmet değilmiş olmadı bu ay da pek umudum yoktu hatta 12 ekim salı erken gebelik testi aldım sonuç negatif. Dün de kadın doğuma gitmek zorunda kaldım mantar olmuşum doktora korunmadığımı söyleyince beta istedi akşam aradı değerim 9 çıkmış verdiğim ilaçları kullanma bugün gel yine bakalım dedi. Lütfen dua edin bana yükselsin değerim. Bu arada Bat 16 ekim görünüyor. Yani günüm geçmeden bu değer normal sanırım

Sağlıkla ilerlesin inşallah benim sattan 11 gün sonra beta değerim 73 idi sanırım normal sizinki

Hayırlı olsun bebeğin N nursel2608 belirtilerin var mıydı canımmm adet öncesi teşekkür ederimmmm
Sağol canım benim, belirtim hiç yoktu aslında sadece adet günümde kesin hamileyim diyordum kaset test yaptım sonuç negatifti. Benim planlı gebelik değildi açıkçası sürpriz oldu ama sanırım rahime düştüğü gün hissettim bebeğimi Zorlu bir gebelik geçirmiyorum açıkçası şuan 17+0 bunun sadece 10 gününü kusmayla geçirmişimdir

Ohhhh maşallah canım benim ya ne güzel inşallah bizde mutlu haberleri alırız bu Ekim ayında şans getirir bize Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin kuzummm dualarında bana da yer verir misin Allah razı olsun

Ohhh maşallah öyle bir gebelik bize de nasip olur inşallah kusmazsız olandan

İnşallah kuzum içini ferah tut ve her zaman için şöyle düşün sağlıksız bir gebelik ise tutunamıyor ne yaparsan yap ama bu dünya da yiyecek ekmeği yaşayacak günü varsa ne yaparsan yap tutunuyor Rabbim hayırlısı neyse onu versin sana inşallah mutlaka da haberdar et beni Kusma konusuna gelince genetik bence ama keşke kussaydım iştahım çok açık ve kilo alıyorum sürekli ilk 3 ay da kusanlar kilo veriyor sonra alıyor ben ilk 3 ay da 3 kilo aldım Bebişlerimiz sağlıklı olsun kilo da dert değil ama olsun

İki günde degeri takip edin daha çok yeni hemen kadın doğuma gitmeyin çünkü kesenin görülmesi o değerin iki bin civarına ulaşması gerekmekte . Aile hekiminde kanla takip edin en az yüzde yetmiş artması lazım her iki günde kanama lekelenme vs durumlarda direk acile gidin şu durumda ağır kaldırma ilişki asılma hareketleri pek önerilmez daha çok sola yatın hayırlı haberler inşallah direk folik asite başlayın

A
Kuzum benim Allah razı olsun duaların için dediğin gibi rızkı varsa zaten oluyor geliyor anlamadan ederim tabi haberdar inşallah birgün o duyguyu yaşamak nasip olur anne olmayanlara

Çok teşekkür ederim folik asit zaten 2 aydır planladığım İçin kullanıyordum. Kadın doğuma bugün randevu aldım ama keseyi falan göremeyeceğimi biliyorum. Şu an aşırı bir mantar enfeksiyonu yaşıyorum aynı zamanda 2 tane düşük yaşadım daha önce. Tedbir olarak erken dönemde başlamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…