- 11 Temmuz 2018
- 214
- 241
- 23
- Konu Sahibi Lalalalaalala
Değerli vaktinizi benimle harcamayın daha fazlaAyyy bayılıyordum biliyo musun sana cevap yazmaya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değerli vaktinizi benimle harcamayın daha fazlaAyyy bayılıyordum biliyo musun sana cevap yazmaya![]()
Merhaba ablalar değerli hanım kardeşlerim;
Para anlamında battım basıma bisey gelmedi ama ciddi anlamda battım ögrenciyim okuma kitaplarımı satmaya çalışıyorum ama alan bile olmaz muhtemelen. Ayin 1in de para alacağım. Su anda cebimde tek gidislik dolmus parası haricinde para yok ve kartımda 20 lira var ne yapabilirim kimseden de para alamam. Ne yapacağım? Nolur bir çözüm gösterin
evet daha önemli benim icin bu durumlar ama benim tek istediğim bir fikirdi açık aramaya çalışmanız değildi keşke yara üstüne tuz biber olmasaydinizSağlık problemlerini ailenle neden konusamiyor olduğun, benim senin için olan hislerimden daha önemli olmalı senin için.
Ben kimseyi haslamiyorum, bugune kadar kimseden borc istemedim istemem de utanirimMilleti haşlamada başarılısın ama bu yetenek para kazandırmıyor sanırım. En yakın cafe kitapçı vs bi yere gidip çalışmayı istediğini söyle ya da güvendiğin birinden borç al,paran gelince de hemen öde.
Tesekkurler cozum icinKadın kadının düşmanı ne alaka anlayamadım o kısmı? O kadar para harcadiysan ozele gitmissindir muhtemelen. Durumun yoksa devlet hastanelerin tercih etmelisin
Utanma güzel duygu vesselam.. Allah kolaylıklar versin canım.. Ama büyük ihtimal sana şurda cevap yazan herkes senden çook daha büyük.. Hani duygular göreceli olmamalı bence :)Ben kimseyi haslamiyorum, bugune kadar kimseden borc istemedim istemem de utanirim
Ben kimseyi haslamiyorum, bugune kadar kimseden borc istemedim istemem de utanirim
@yirmialtisekiz çok güzel bir tavsiyede bulunmuş ....ne cevap verdin ne beğendin canım.Ailenle konuş diyenlere konuşamam...arkadaşlarından borç işte diyenlere "borç isteyemem" diyorsun.Napalim özelden iban numaranı mi soralım?evet daha önemli benim icin bu durumlar ama benim tek istediğim bir fikirdi açık aramaya çalışmanız değildi keşke yara üstüne tuz biber olmasaydiniz
Ne munasebet!@yirmialtisekiz çok güzel bir tavsiyede bulunmuş ....ne cevap verdin ne beğendin canım.Ailenle konuş diyenlere konuşamam...arkadaşlarından borç işte diyenlere "borç isteyemem" diyorsun.Napalim özelden iban numaranı mi soralım?
sağlık sorunun için paranı harcadıysan ailen bu konuda destek olabilir. Kaptırdıysan , çaldırdıysan vs bunlar da senin kabahatin değil ki ailen neden destek olmasın anlayamadım. Bir arkadaştan borç iste ve günlük stand işlerinde çalışıp öde. En hızlı çözüm bu olabilir.
Ailemle iki bucuk yildir gorusmuyorumNasıl bir sağlık sorunu için aileden para istenemeyebilir anlamadım ben de.ne desek ters cevap mantıklı sorulara cevap yok.