Ben de sivasliyim, kendi sehrimde okudim ve kendi sehrimde calisiyorum. Arkadaslarinla olan problemini bi sehre mal etmek ne kadar mantikli? Diger sehirler gibi cafcafli bir sehir olmayabilir ama otobuste unuttugun telefonunu bi kac gun sonra sana getirecek kadar da insan vardir.
Sivaslilari sevmeyenleri de ben sevmem, sevmeyen varsa ustune alinmasin. Zaten yillarca baskalarinin sucu yuzunden insanlarla kaynasamadik ve on yargiyla yaklasildi bu sehre. Bi insanin hatasi yuzunden butun insanliktan nefret etmek gibi bir sey bu.
Ayrica butun ogrencilerin sorunudur baska memlekete gidince nefret etmek,
Sevmiyorum diyip kabuguna cekilirsen nefret ederek mezun olacaksin. İyi yanlarini gormeye calisirsan hayatinda tatli bir ani olarak kalacak.
Ben de sivasliyim, kendi sehrimde okudim ve kendi sehrimde calisiyorum. Arkadaslarinla olan problemini bi sehre mal etmek ne kadar mantikli? Diger sehirler gibi cafcafli bir sehir olmayabilir ama otobuste unuttugun telefonunu bi kac gun sonra sana getirecek kadar da insan vardir.
Sivaslilari sevmeyenleri de ben sevmem, sevmeyen varsa ustune alinmasin. Zaten yillarca baskalarinin sucu yuzunden insanlarla kaynasamadik ve on yargiyla yaklasildi bu sehre. Bi insanin hatasi yuzunden butun insanliktan nefret etmek gibi bir sey bu.
Ayrica butun ogrencilerin sorunudur baska memlekete gidince nefret etmek,
Sevmiyorum diyip kabuguna cekilirsen nefret ederek mezun olacaksin. İyi yanlarini gormeye calisirsan hayatinda tatli bir ani olarak kalacak.
Off kızlar öyle bunaldım ki anlatamam ben sivasta ünide okuyorum 2.sınıfım ama tükendim artık sınıfımla hiç anlaşamıyorum geçen sene 3 kişiydik biri bize kazık attı onla tuvalette birbirimize girdik sonra diğer arkadaşımla ikimiz kaldık o da bu sene farabi yaptı kendi memleketine gitti o sınıfta tek kaldım bu sene bölümde zorlanıyorum 1.dönemdeki neredeyse bütün derslerden kaldım bu bölüm bana göre değil gittim sınava girdim ygsye hazirandada lysye girerim inş giderim burdan yoksa deliricem aslen gaziantepliyim o yüzden bu şehir bana çok küçük ve soğuk geliyo bittim ben napıcamı şaşırdım yardım edinnn
Amaç üniversite okumak mı yoksa arkadaşlarla gezmek mi? Boşver kimse olmasın, sen okuluna bak :) Yok okulunu sevmiyorsan ki zaten sınava girmişsin o zaman sınav sonuçları bi gelsin bakalım, ikinci sınavda geçsin... İstediğin yer olursa keyfini sürersin olmazsa da dünyanın sonu değil 1 yıl daha hazırlanırsın.
Merhaba , sanırım iyice bunalmışsın..yaz tatiline az birşey kaldı , yazın ailenin yanına gider iyice bi kafanı toplarsın..benim de üniversite de 4. yılım..belki beklentilerini azaltırsan şehirden de arkadaşlıklarından da doyum olabilirsin , şöyle ki üniversitedeki arkadaşlıklar lisede olduğu gibi değil..saflık temizlik yok , hiç bilmediğin tanımadığın kültürden insanlar..ben 4. yılımdayım kafamın en rahat olduğu yıl bu seneydi , çünkü yalnız yaşıyorum , çok samimi 2 kız arkadaşım , sevgilim ve ailemin fikirleri dışında kimseyi önemsemiyorum..1 arkadaşın kazık atmış ama emin ol daha fazlasını görüceksin , keşke olmasa ama oluyo işte..şehri sevmeme olayı ise ,şehri sevdiren orda kurduğun ilişkiler ve insanlar ,bunu sağlayabilirsen Sivas olmuş ,İstanbul olmuş farketmez..(İstanbul'da yaşayıp sıkılan insanlar tanıyorum)
çok önemseme insanları , belli bi düzeyde tak kafana..onlar olmadan da mutlu olabilirsin..bundan kastım kendini insanlardan soyutlaman değil, sadece seviyeyi koruman..2. sınıfsın sanıyorum bölümünü bilmiyorum ama alttan dersim çok demişssin , çoğu bölümde 2. sınıfta alan derslerine bile geçilmez..3 ve 4 daha zor oluyo..
yazın mükemmel bir tatil yap , enerji depola,umarım her şey senin için daha başa çıkılabilir hale gelir..
Nerde okuyorsunuz ?
yeni gördüm sorunuzu,Trabzon'dayım ben..
Off kızlar öyle bunaldım ki anlatamam ben sivasta ünide okuyorum 2.sınıfım ama tükendim artık sınıfımla hiç anlaşamıyorum geçen sene 3 kişiydik biri bize kazık attı onla tuvalette birbirimize girdik sonra diğer arkadaşımla ikimiz kaldık o da bu sene farabi yaptı kendi memleketine gitti o sınıfta tek kaldım bu sene bölümde zorlanıyorum 1.dönemdeki neredeyse bütün derslerden kaldım bu bölüm bana göre değil gittim sınava girdim ygsye hazirandada lysye girerim inş giderim burdan yoksa deliricem aslen gaziantepliyim o yüzden bu şehir bana çok küçük ve soğuk geliyo bittim ben napıcamı şaşırdım yardım edinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?