Battım hala da batıyorum :(

Telefonu alıp getirmek mi?? Valla daha öylesini hç görmedim yer sorsan bile tarif etmiyorlar bi şey giysen bakanın laf atanın haddi hesabı yok benim bi arkadaşım etek giymişti çokta kısa değildi peşine takılmışlar biride edepsiz bu ne biçim giyim demiş.

Evet otobüste unutulmuş telefonu yolculardan biri şoföre vermiş şoför de bize ulaştırdı çok değil 2 sene falan olmuştur en fazla.
Benim (eski adıyla) Ora Kafe'de masaya telefonumu ve cüzdanımı bırakıp bozuk parayla çay almaya gitmişliğim çoktur, hiç bir şey olmazdı.
Laf atma olayı Sivas'a özgü değil her yerde var, ben de tedavi için Kayseri'ye gidince veya tatile gidince çok yaşarım, Bu o şehri tanımamanızdan kaynaklanabilir. Sivas'ın her yerinde her şeyi giyemezsiniz bunu da öğrenciler bilmeyebilir. Bazı sokaklar, mahalleler vardır ki gündüz bile geçmeye korkulur.
Ayrıca Sivas'a yaz Haziran 15 demeden gelmez ve öğrenciler hiç yaşayamaz burası da doğrudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…