Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Batuş'umun odası :))

hasekisultan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
179
11
118
Balıkesir
Merhaba kızlar bende oğluşum Batuhan'ın odasını sizlerle paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz.

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 93
  • $image.webp
    $image.webp
    18 KB · Görüntüleme: 113
  • $image.webp
    $image.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 90
  • $image.webp
    $image.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 99
  • $image.webp
    $image.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 118
  • $image.webp
    $image.webp
    14 KB · Görüntüleme: 107
  • $image.webp
    $image.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 103
Ve devamı arkadaşlar ...

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 110
  • $image.webp
    $image.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 109
  • $image.webp
    $image.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 106
  • $image.webp
    $image.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 113
  • $image.webp
    $image.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 105
  • $image.webp
    $image.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 103
  • $image.webp
    $image.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 120
Güle güle kullanın. Çok hos olmus . Bende buna benzer mobilya almayı dusunuyorum. Siz nerden ve kaca aldınız .? Öğrene bilir miyim ?

Canım belis bebek odalarından doğa ürünü aldık son derece kullanışlı 1.600 tl ye aldık Balıkesir'den istersen düşünebilirsin

Canım belis bebek odalarından doğa ürünü aldık son derece kullanışlı 1.600 tl ye aldık Balıkesir'den istersen düşünebilirsin

güle güle kullanın canım. ben de aynı odayı kızıma düşünüyorum ama bana fiyatı 2500 olarak söylediler. seninkine tekstil kısmı dahil mi? yan yastıklar yorgan vs? ve balıkesirde belis nerde? ben de oralıyım

güle güle kullanın canım. ben de aynı odayı kızıma düşünüyorum ama bana fiyatı 2500 olarak söylediler. seninkine tekstil kısmı dahil mi? yan yastıklar yorgan vs? ve balıkesirde belis nerde? ben de oralıyım

Canım bu fiyata sadece mobilyayı aldık tekstil kısmı dahil değil yatakta dahil değil. Çarşıdaki eski Sümerbank binasının arkasında köşedeki bebek mağazası belis satıyordu oradan aldık zaten kurulumunu falanda onlar yaptılar.internetten alsaydık kurulumunu biz yapacaktık eminim zaten yapamazdık .aslında burada çok çeşit yok o nedenle belis tercih ettim yorumları filan okumuştum herkes memnundu bende memnunum. şu an biz memuruz ve geziciyiz o nedenle bizim için ideal oldu

Sağol canım ben balıkesirliyim ama orada oturmuyoruz. Balıkesir deki şubeyi aradık 1900 dedi ama nakliye montaj vs sorun olacak. o yüzden bulunduğumuz yerden almak daha mantıklı. mobilya güzel oğlun ve kızım güle güle kullansın:)

odalarımız aynı bende kızım için aldım ama sanırsam kazıklandım 2500 dediler 2250 zor aldık çok fark var arada anlamadım gitti :49:

Back
X