- 23 Ağustos 2016
- 783
- 765
- 33
Elbiseyo aldi dugunde giymis ivanin nasil te kokuyordu .elbisenin kuyrugu hep toz olmustu hani gorunmese dicem gormemis insan demezmi bir yaikayim .Verdikce enayi saniyorlarÖdünc almayi ne kadar seviyor insanlar. Eski pusku olsun benim olsun derim.ben hep. Eger kiymetini bilmiyorsa vermeyin bence. İnsani enayi yerine koyuyorlar. Kiyafet alip giyiyorsun yikamadan nasol verebilirsin hay Allahim
Aynen canim kendisi istemeye cesare edimiyor hep kv yada gorumceyi yolluyor.Bugun zaten cok sert soyledim kv vermicem dedim soyle dedim vermiyorum.kv de ters bakti ancaMadem kendi istemiyor, kaynanayı görümceyi araya sokarak burnundanda kıl aldırmıyor. Önce bir onları halledin. Bir daha aracı olmasınlar. Araya girmeye cesaret edemesinler. Vermezsen hep söyler derse asıl verirsem ben hep lafını ederim . Dilenci gibiler. Benim eskilerime göz dikmiş diye.
Kocasida ayni onun gibi canim 24 saat evde calismiyor .kv deden yiyorlar ona raen durumlati cok iyi ama dediginiz gibi bir bavul alma zahmetinde bilebulunmuyorTatil satın almaya para bulan kocası bir zahmet bavul da alıversin, ben olsam bende vermem...
Yorumun icin tesekkur ederim .Inan ki bana da gina geldi bu belescilerdir.inanirmisin evime ne alsam biliyorlar bir yerden kiskanclik olsun diye istiyorlar vermeyin en sonunda aynisini aliyorlar.Bu aksam esim geldi iaten dolayi yorgundu bende anlatmadim .Umatmrimm kv eltime soylemistir vermicemimi.bavulu yirticam aticam ama yine de vermicem.Inat degil miAz yesinde kendine bavul alsın.
Birilerinin sırtından geçinmeye alışan haşere tipli insanlardan gına geldi...
Sizin verdiğiniz malı özensiz geri getirmek laf söylemek ne ayıp şey.
Kayınvalidenizde ver diye tutturmuş. Laf söylese ne olacak?
Bence eşinize ona elbiseyi verdiğinizde kötü kullanıp laf söylediğini anlatın ve artık kimseye bir şeyimi vermiyorum deyin.
Zorla evinizden alıcak değil ya
Haa eşiniz ısrar ederse huzursuzluk cikicagina bavulu veririm ama geri almam yenisini hatta daha iyisini alırsan diyin.
Bundan sonra ne isterlerse yenisini alman şartıyla vereceğim geri almam derseniz gözü korkar anlar belki.
Haklidin pelin eger esim israr ederse vericem ama bana yenisi al docem olmadi kv deye derim.bavulu verip eşinize yenisini aldırın.
Aynen oyle verirsrm bile arkamdan konusyorlar.Kotu olmak yada iyi olmak onlarin gozunde benim icin farketmez.Cunku hic takilmayacak insanlar.dediginiz gibi verirsem cok rahatsiz olacagim ruhen elbisemi verdigimde oyle pis getirdiginde cok moralim bozulmustu.Bence de vermeyin. Verseniz de sizden kötüsü olmayacak vermeseniz de. En azından ruhen vermediğiniz için rahat olursunuz
Fermuarini boz...yorgan yansada pireyede kalmaz ya...
Bir kesesinde ciiyorlar tatile evleri kalabalil okafar kisiler bir bavul almak akillarina gelimiyor.Tabi fezatliktan almaya zamanlari kalmiyordur.Benim antikada benden istemisti, ben vermedim.. Anlamiyorum ya bir kere tatile cikilmiyorki.. Bide ozelikle tekerlikli eşimin valizini istemisti..
Verme bence de ben şahsen takıntılıyım benim kişisel malzemelerimi koyduğum bir eşya valiz başkasına versem geri almam hibe etmek zorunda kalırımKizlar herkese merhaba.
Hemen konuya geleyim cunku cevaplamam gereken bir mevzu.
Eltim aylar onecesinde benden bir elbise istemisti vermistim.Elbiseyi hem yikamadan getirdi hemde o gun geri biraktigimda on tane laf soyleyip gitmisti.
Simdide tatile gitcek bavulumu istiyormus kv dem dedi.Bende kv dedimki vermek istemiyorum hem tekeli yamuk gibi bahaneler soyledim
Kizlar bir bavulun lafini yapcak degilim ama biktim bu yuzsuzlerden.Kaynanamda diyor ki iste vermesen hep soyler vermedin diye.bende dedim vermek istemiyorum.
Neyse kizlar esime soylerlerse kesin esim ver diye tutur.Sizce napiyim. MEVZU bavul degil aslinda esimin ailesine karsi cok birikmisim var yani cimrilikle algilanmasin.
Simdiden yorumlariniz icin cok tesekkur ediyorum
Edit. Kizlar acaba eltime mesaj ceksem mi bavulu istemis tekerligi bozuk yazayim baskasindan istesin
Hastalik ta kapar defiginiz gibiKonunun sadece ilk girisini okudum ve anlafigim eltin onu bunu isteyen bir tip ve assssslaaaa kkmseye sahsi malini verme
Bi wrkadasim gorumcesinin asortmanindan bi hastalik kapti ki o kadin o zikkimi dememis bile arkadasima hiccc gerek yok baskasinin sahsi maljni kullanmaya veya kullandirtmaya sinir koy olsun bitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?