Aynen canim gercektren biktim bunlarda.Zamninda neler yaptilar bana hala yuzsuz yuzsuz esya istiyorlar .Verme,az yesin bavul alsın,size mi güvenmiş
Ne saçma şeyler.
PuhahahaVerme kocanada kendin söyle vermem diye ne yüzsüzlük tatile gidecek bavulu yok Ahahahaha
VErmeKizlar herkese merhaba.
Hemen konuya geliyim cunku cevaplamam gereken bir mevzu.
Eltim aylar onecesinde benden bir elbose istemisti vermistim.Elbiseyi hem yikamadan getirdi hemde o gin geri biraktigimda on tane laf soyleyip gitmisti.
Simdide tatile gitcek bavulumu istiyormus kv dem dedi.Bende kv dedki vermek istemiyorum hemtekeli yuk gibi bahaneler soyledim
Kizlar bir bavulun lafini yapcak degilim ama biktim bu yuzsuzlerden.Kaynanamda diyor ki iste vermesen hep soyler vermedin diye.bende dedim vermek istremiyorum.
Neyse kizlar esime soylerlerse kesin esim ver diye tutur.Sizce napiyim. MEVZU bavul degil adlinda esimin ailesine karsi cok birikmisim var yani cimrilikle algilanmasin.
Simdiden yorumlariniz icin cok tesekkur ediyorum
Hakkeyen olursa yaparim ama geri takilirmi ki:)Tekerini çıkar sakla tekerin biri yok dersin
Demi ua aslinda alirda benden istiyor huzursuzluk olsun diyeVerme kocanada kendin söyle vermem diye ne yüzsüzlük tatile gidecek bavulu yok Ahahahaha
Çıkarırken kırmazsan takılır :)Hakkeyen olursa yaparim ama geri takilirmi ki:)
Elbiseyi ilk kez verdim canim ama bin pisman oldum.Buda ikinci zaten.tresekkur bile etmedi elbisede ustune laf soyluyordu .Millet bedavacı olmuş. Böyle böyle zengin oluyo bu insanlar.
Verme hiçbişeyini.
Elbiseni niye veriyosun yaa kişisel bişey sonuçta. İşte canım baştan müsamaha gösterip sonradan yapmayınca ters tepiyor. En iyisi ilk istediğinde hayır demek.
Sorma tam bir yuzsuz aslinda bilerek tapiyor vermeyim sonra esimle ters dusueyim diye ya off biktim bunlardanTabi ki verme hiç sevmiyorum yüzsüzler ya. Benim de başıma çok geldi arkadaşlardan falan ama akıllandım. O elti de ne yüzsüzmüş onu iste bunu iste.
Deneyim bakalim :))Çıkarırken kırmazsan takılır :)
Aynen canim sormaGideceği tatili varmış ta bavulumu yok muş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?