Bavul mevzusu

Bizim milletin insanı kadar "isteme" huyu olan bir millet daha görmedim. İnsanlar utanmasa giydikleri donu bile başkasından alacak. Biri bavul ister, öbürü diğer konuda telefon ister. Yahu Abd'de yaşıyorum, bir kere de biri gelip bir şey istemez. Herkes kendi yağında kavrulur. Türkiye'de maşallah herkes herkesin malına mülküne ortak. Vermeyince de "vay malın ne kıymetli, vay ne cimri" oluyorsun. Mecbur muyum arkadaş elalemin keyfi için eşyamı vermeye? Geri getirseler içim yanmaz, sırf istiyorlar, çoğu insan emanet eşya, ödünç alınmış eşya kavramını da bilmez, sırf istemeyi bilir, geri vermeyi bilmez. Sonra isteyince yine sen suçlusun. Hep derim, verip de kötü olacağıma, vermeyip de kötü olurum. Malım bana kalır hiç olmazsa.

Bavulu alacak imkanı olmayan da tatile gitmeyiversin. Tatil sanki bedava.

Verme sakin.
Aciklaya bilirsin esine.
Ama eger esinin cenesine vurursa bu olay hic aciklamaylada ugrasma.
Cikar tekerini resmini at tekeri kirldi diye.

Verme cimrilik olarak algilayan da beyinsizdir ben kimseyle biseyimi paylasmam esim de bilir zaten biri biseyimi istese benden once esim hayir der

Tesekkurler yorumun icin canim adamlarda medeniyet yok bi kada olduklari surecede olmaz.Abd deki insanlara hayranim zaten her yinden hic bir tabulari yok orda yasamayi inan cok isterdim .Bekarkende kiz arkadaslarim kiyafet isterdi verirdim saf gibi inan ki geri vermiyorlardi unutmus ayagina yatiyorkardi.Sonra kimseye vermedim hic.Simdi basina esimin aikesi dadandi

Verme sakin.
Aciklaya bilirsin esine.
Ama eger esinin cenesine vurursa bu olay hic aciklamaylada ugrasma.
Cikar tekerini resmini at tekeri kirldi diye.
Esimle daha konusmadim ama kulagina giderse bozuk dicek gizlice tekelini cikartirim bak boyle kullanmaz diye.

Verme cimrilik olarak algilayan da beyinsizdir ben kimseyle biseyimi paylasmam esim de bilir zaten biri biseyimi istese benden once esim hayir der
Dun kayinvalidem bir bakima beni cimrilikle sucladi beyinsiz kadin bana diyor ki ne olcak bir bavilda sonra sana pinti derler diyor.Bende dedim vermiyorum benim mevzu bavul degil maksa onlara cok gicigim

Dun kayinvalidem bir bakima beni cimrilikle sucladi beyinsiz kadin bana diyor ki ne olcak bir bavilda sonra sana pinti derler diyor.Bende dedim vermiyorum benim mevzu bavul degil maksa onlara cok gicigim
Bir bavuldan birşey olmazsa sen alda elti hanıma ver deseydin. Ayrıca herşeyin bir adabı var. Çok lazım olsa kendisi arar isterdi. Sizinle istettigine göre o kadar lazım değilmiş deyin. Habire sizinle haber gönderip birşeyler istiyor. Bir daha gelip benden istemeyin. Siz alın verin de laf söz olmasın deyin. Aaaa sinir oldum kocanın ailesine. Eltiyide kaynanayıda görümceyide yolasım geldi.

Verip kötü olacağına, verme kötü ol. Tatile gidecek parası olan bavul da alabilir.

Canim inan esimin ailesinim bana zamanimda yaptiklatini anlatsam sok olursun roman olur konum.Okdar olaydan sonra bor sey yokmus gibi esya ystiyorlar.Bugunde ses cikmafi onlardan bakalim yone isticek mi haftaya godiyor tatile elti hanim

Verip kötü olacağına, verme kötü ol. Tatile gidecek parası olan bavul da alabilir.
Kotu olmaya raziyim cunku onlar o dilden anliyorlar.yetet ki bulamasinlar bana ne derlerse desinler.Inan bu aileye kufirde etsem 2 gun sonra kapima gelirler canim.

Keske bastan benim gibi yapsaydin ben en bastan beri baskasinin giydigini giyemiyorum baskasinin kullandigini kullaniyorum huylaniyorum diyip duruyorum gercekten de oyle bana ait bi esyaya baskasi dokunda bile bidaha kullanamam sekil a suan ev tuttuk evi kirkladik resmen her yer camasir suyu kokuyor kafa yapti

Arkadaslar dun kv dryle gorumcenin bebek ceyizine gittik.Orda kv bavula esyalati getirmisti.Anlicaginiz tekrar eve goturdu yani bir yerden bavul bulmus:))bu sefer veremem dememde anlamislar sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…