Bavul Sorunu

Ne acelen var olur mu, perşembeden başlayın siz. Yazdıklarınızın dışında da aklınıza birşeyler geldikçe koyarsınız. İnsanın durup durup birşeyler geliyor aklına çünkü. Güneş sonrası yeşil çaylı losyon kullanmıştım, ferahlık veriyordu yanan kollarıma

Yeni tatilden geldim ama biz arabamizla gittigimiz icin utu bile aldim yanima onun disnda yazlik ince kiyafetlerim bikini sandalet terlik gece şık bi yere gidilirse diye 1 2 şık elbise onlar disinda otel havlularini şampuanlarıni kullanamadigim icin havlu şampuan tarak dus jeli lif dis fircasi dis macunu makyaj malzemelerim gunes kremlerim ve sonrasi icin losyonlarim takilarim sarj aleti kulaklik kitap vs bide ilaclarim tabi :))

Benim extramda saç kurutma makinesi otellerdeki benim saçıma yetmiyor çünkü Birde telefonumu boşaltırım geziye gitmeden yer olsun yeni fotolara diye. Diğer her şeyi yazmışlar. Ha birde poşet al ben son gün bile denize girerim genelde o yüzden kurumayan kıyafetleri toparlamak için gerekiyor extra poşet.

Birkaç tane de poşet alacağım, mayo çantası almıştım onu da alacağım. Saç kurutma derdim yok Allah'tan saçımı kurutmayı sevmiyorum

O değil de ne kadar çok kişi günler öncesi bavul hazırlıyormuş, ben de kardeşimle dalga geçerdim bu bavul hazırlama işini abartıyor diye. Ben şu ana kadar hep son gün hazırlamışımdır bavulumu, hatta bavullarımızı(eşimle benim ve çocukların). Şu ana kadar da pek elzem bir şey unuttuğumu hatırlamıyorum.

- Yanıma mutlaka bol poşet alırım. Kirlileri onda biriktirir, ayrı bir çantayla eve getiririm.

- Uygun bir makyaj çantasına gerekli ilaçları koyarım. Çocuklar da olunca ateş düşürücü, ağrı kesici, kas gecşetici, yanık ve yara kremi, kabızlık için krem. Sonra biraz pamuk, yara bandı, kulak çubuğu, günlük ped, nemlendirici, bir de bebek şampuanı(bunu artık yanıma almıyorum, gittiğimiz yerden alıyorum, 4 kişi hem şampuan hem duş jeli olarak kullanınca orada genelde bitiyor taşımamış oluyorum), diş fırçalarımız ve macunumuz.( ha unutsam da üzülmezdim sanırım, bulunmayacak bir yere gitmiyorsak), güneş kremleri.

- Kalacağım gün kadar iç çamaşırı. Mevsime uygun kıyafetler.

- Bir de ne olursa olsun hepimize birer tane yağmurluk tarzı ince bir mont. Birer tane de olsa çorap.

- Seyahat için saç kurutma makinem var ama son zamanlarda gittiğim tatillere almıyorum. Çünkü her yerde var nerdeyse artık.

- Şarj aleti kimlik cüzdan telefon bunlar zaten omuz çantamda olur.

Şimdilik aklıma bunlar geldi.

Yazın ortası bile olsa ince bir hırka, çorap, sıcak tutacak birkaç giysi alırım yanıma mutlaka. Belli olmaz havaların işi. Saçlarınız için de bakım yağı alın havuz deniz mahvetmesin. Çıkınca sürersiniz yumuşak durur.

Balayımda bikinimi, eşimin mayosunu, deniz havlularımızı, terliklerimizi, tarak ve daha bir sürü şey.... unutmuştum. Ama o benden daha rahat. Birşey olmaz, yeni alır giyeriz, demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…