Bebek Beslenmesi bay bay damla

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

NakrEdusA

♥ {- _ -} ♥
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
1.851
6
156
merhaba anneler 4 aylık bebeğimin bu aralar uyku düzeni çok kötü gazlı ve kolik bi bebek önceleri gece çokta iyi olmasa da güzel uyuyordu şimdi 20 dakikada bir yarım saatte bir emmeye kalkar oldu çoğu zaman bazen 5 dakika da bile kalkıyor doktorumuz bay bay bitkisel damlayı verdi kullanan var mı memnun musunuz etkisi oldu mu?

benim pek bir bilgim yok..zaten daha evladım meleğim yok ...

inşallah rabbim banada evlat nasip eder bende burdan yazarım bilgilerimi...

inşallah bebeğiniz eski uyku düzenine döner...

Allah sizede nasip etsin inşallah evlat sahibi olmak başka bişey Allah'ım her isteyene versin

cnm bay bay damla değil ama melila damla kullanmıştık biz.kolik problemi bizde de vardı.önerilen miktara uydukça problem olmaz bence.

bizede melila vermişti doktor ama artık piyasada yokmuş teşekkürler bilgi için

canım benimde doktorum verdi bu damlayı.benimkide uyumuyor yazmıştım hatırlarsan.
bugün başladım kullanmaya.
bakalım ne olucak bende çok merak ediyorum.kullanan varsa yazsa çok iyi olur gerçekten

hatırlıyorum dertdaşım :) ben kullandım kaç gündür hiçbir işe yaramadı zerre etki etmez mi ya etmedi işte inşallah senin işine yarar

ama bak ben okudum birkaç yerde en az 2 hafta kullanmak gerekiyormuş.etkiside 2 haftanın sonunda başlıyormuş.
benim doktorum 2 hafta kullan bırak dedi zaten.
bende beklicem bakalım
haber veririm sana

bunu öğrendiğim iyi oldu bende işe yaramadı buda demiştim sağol canım ya valla bırakmıştım ben devam edeyim bakalım inşallah yararını görürüz :)

nakredusa ve aydancım şu damlayı kullandınız mı? bi yararı olduysa bi yazıverin

çiçekçim valla ben hala bi etkisini göremediğim gibi birde en geç 8 de 9 da uyuyan bebeğim gece 12 den önce uyumamaya başladı tabi bu damlanın etkisi değil bizim sıpanın etkisi :) nadya81 2 hafta demişti öyle okumuş ama ben sonra dikkat ettim ilacın üstünde minimum 4 hafta diyo daha var yani etkileyecekse de inşallah yarar bakalım bence sende alıp denemeye başla bitkisel bi ilaç zaten kokusuda güzel :)

ben 4 haftadan fazla kullandım ama hiçbir faydasını görmedim kullanıp gören var mı bilemiyorum ama bence hiçbir işe yaramıyor

benim oğlum önceleri en geç 9 10 uyurdu ama artık malesef en erken 12 1 ve de her saat başı muhakkak kalkıyoruz uykuya dinlenmeye hasretim daha ne kadar sürecek bilemiyorum ama ben bittim inşallah senin bebişin erken düzelir

canım allah ikimize de sabır versin (

amiiin başka hal çaresi yok ben artık aramaktan yoruldum sadece sabır diliyorum sanada bol bol sabır dilerim çok zor kolik değildir bebeğin inşallah o daha da zor

slm arkadaslar..uyku için saç kurutma makınasını denedınız mı.ben denedım anında uyuyor..
istersenız bır deneyın..çalıstırıp yanına koyun..ayrıca sakınleştiriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…