canım gaz sancılarımız çoktu. metsi, nurse harveys, acı elma yağı, sıcak havlu, zeytinyağı, gaz masajı, zinco, debridat vs. kullandık hiçbiri çözüm olmadı. forumdfan bir arkadaşın verdiği bir karışım tarifi zınk diye kesti gaz problemimizi. sağolsun çok faydası oldu canım.amiiin başka hal çaresi yok ben artık aramaktan yoruldum sadece sabır diliyorum sanada bol bol sabır dilerim çok zor kolik değildir bebeğin inşallah o daha da zor
canım gaz sancılarımız çoktu. metsi, nurse harveys, acı elma yağı, sıcak havlu, zeytinyağı, gaz masajı, zinco, debridat vs. kullandık hiçbiri çözüm olmadı. forumdfan bir arkadaşın verdiği bir karışım tarifi zınk diye kesti gaz problemimizi. sağolsun çok faydası oldu canım.
canım gaz sancılarımız çoktu. metsi, nurse harveys, acı elma yağı, sıcak havlu, zeytinyağı, gaz masajı, zinco, debridat vs. kullandık hiçbiri çözüm olmadı. forumdfan bir arkadaşın verdiği bir karışım tarifi zınk diye kesti gaz problemimizi. sağolsun çok faydası oldu canım.
özel mesaj attıım canım geçmiş olsunKarışım için size mail atamadım, lütfen bizi de bilgilendir misiniz
Teşekkürler
Lütfen rica etsem bana da tarifini yazarmısınız Yazdıklarınızı bizde denedik malesef işe yaramadıözel mesaj attıım canım geçmiş olsun
Mrb canımLütfen rica etsem bana da tarifini yazarmısınız Yazdıklarınızı bizde denedik malesef işe yaramadı
çok zor durumdayız bizde. Gaz damlası degiştirdik hiçbiri fayda etmedi.Mrb canım
İlk oğlumda yazdığım mesajları sayende okumuş oldum. O zaman yaptırdığımız gaz ilacını 2. Oğlumun gaz sorunu için yaptırmaya gittiğimizde eczacı bize içeriğindeki iki ilacın artık üretilmediğini söyledi. Bizde bizim ufaklıkta çok gazlı ne yapsak diyince kendinin hazırladığı bir gaz ilacı olduğunu söyledi. Tabi bir başka eczacıya yaptırmamamız için içeriğini söylemediler ama kendi torunumda bile kullandım. İçeriğinde zararlı hiçbirşey yok zaten 30 senelik eczacıyım dedi. Güvenip aldık çünkü oğlum çok zor durumdaydı. Sancıdan kıvranıyordu.
Profiline baktım canım sen de izmirde yaşıyormuşsun. Karşıyaka da Ali eczanesinde yaptırdım. Gidip konuş canım. Ben çok fayda gördüm piyasadaki ilaçların hiçbirinden fayda görmemiştim.
İlaçlar piyasadan kaldırılınca tarifi attım canım ama ali eczanesi kesinlikle yardımcı olur. Geçmiş olsunçok zor durumdayız bizde. Gaz damlası degiştirdik hiçbiri fayda etmedi.
Elinizde orjinal tarif varsa hala onu bana göndermeniz mümkün mü acaba. Belki şu an üretiliyor olabilir mi? Evet ali eczanesine gitsek yardımcı olurlar mı acaba
Yardımcı oldugunuz için çok teşekkür ederim. İnşallah kolik sorunumuza çare buluruzİlaçlar piyasadan kaldırılınca tarifi attım canım ama ali eczanesi kesinlikle yardımcı olur. Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?