Bay ve bayandan arkadas olunur mi

Gayet Iyi beceriyorum Bu kisi haric :)

Ve yazdim gibi:
Kendisi suan sorun yasiyorum dedi icin O cumleyi kurmak zorunda his ettim... Yani bende tuz biber olmak istemedim, dusundumden
Eee? Siz onu arkadaşınız gibi görseniz böyle bir cümle kurmak zorunda hissetmezsiniz zaten. Aranızda bir şey olabileceğini kabullenmiş oluyorsunuz bunu söylediyseniz. Anladınız mı

Eee? Siz onu arkadaşınız gibi görseniz böyle bir cümle kurmak zorunda hissetmezsiniz zaten. Aranızda bir şey olabileceğini kabullenmiş oluyorsunuz bunu söylediyseniz. Anladınız mı

Ben size katilmiyorum... Arkadasim kotu olmasin diye Sordum Yani kendisini dusundum :) Sizin gorusunuz saygi duyarim.

Erkekten arkadaş olur ama erkeğine göre fark gösterir
Sizin bu arkadasta pek arkadaş gözüyle durmuyor

Benim üniversiteden bir arkadasim vardi. Siz ve o erkek arkadasiniz gibi. Adamin sevgilisi vardi. Bir süre sonra o bana "Benim bir sevgilim var biliyorsun degil mi? Bana fazla yakin olma en iyisi" felan gibi sacma sacma cümleler kurmaya basladi. Benim de cok zoruma gitmisti cünkü ben ona öyle gözlerle zaten bakmiyordum. Kendisine de söyledim "Kendine gel. Sen ne demeye calisiyorsun. Diger arkadaslarimdan ne farkin var? Bak seni suraya gömerim" diye.
Mesele suydu aslinda: Oglan beni begeniyordu. Yani ben onun kafasini karistirmisim farkinda olmadan oda bana aslinda kendine söyledigi sözleri sözledi. Sonra ögrendim bunlari. Sizde durum bence farkli degil. Benim gayet erkek arkadaslarimda oldu. Hic sorun degil di. Nikah sahitleri felan da oldum mesela. Ama bence burda siz arkadas gözü ile bakiyorsaniz bile o bakmiyor. Mesafe koyun derim

Sevgilisinin senden haberi falan yoktur kesin. Burda bizim fikrimizi geçte senin bu arkadaşın kızla erkeğin normal arkadaş olabileceğini kesinlikle düşünmüyor. O sana normal arkadaş gözüyle falan bakmıyor emin ol. Uzak dur çokta kafa yorma.

sana karşı ilgisi olmaya başlamıştır da ondan diyordur.
senin de sevgilin kızacaksa demen çok saçma olmuş. aklında ne vardı bunu söylerken? sanki eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmuşsn gibi
ayrıca bay ve bayandan da gayet güzel arkadaşlık olur. hemde en sıkısından en dostundan..

Ben hiç olamadım bir bay’la arkadaş. En son üniversitede edinmiştim hemoraid ameliyatında hasta bakıcı totosunu nasıl traş etti onu anlatmıştı

Kizi daha gormedim yani yakin zamanda gorurum Bakalim

Bende görmemiştim
Ama o seni biliyor olabilir
Bir arkadaşımla dostuğum bitti böyle
Sevgilisi kıskanmış gerekçe olarak
Bu nasıl bir zihniyetse

Eğer ikisinin de içi dürüstse çokta guzel arkadas olurlar ama erkekler ne yazık ki bu kadar temiz olamıyor hemen işi farklı boyuta çekiyor .

3 aylık bi arkadaşlıkta ne tür bi samimiyet yakaladınız ki? Konuşmak istemediği zaman kahrolmazsınız heralde. Boşverin. Onların ilişki dinamiğide böyle demekki.

öncelikle KADIN ve ERKEK olacak bay ve bayanı hayatınızdan çıkarın.
böyle çapsız bir erkekten arkadaş olmaz zaten. benim evli olan veya sevgilisi olan bir çok erkek arkadaşım var eşimin de keza aynı şekilde kız arkadaşları var. herkes seviyesini ve samimiyet derecesini, ölçüsünü bildikten sonra tüm cinsler birbiri ile arkadaş olabilir.

Kız ve erkek varos tipler değilse tabii ki arkadaş olunur.

Cocugun sevgilisi seni kiskanmis.
Sessiz kal. Birbirlerini yerler yakın zamanda zaten.

Bir bayanla bir erkek çok güzel arkadaş olur. Şahsen benim en samimi dostlarım erkekler olmuştur yüzde 80.. çünkü sır saklar, derdine daha objektif ortak olur, ne bileyim çekememezlik olmuyor, arkamdan iş çevirmiyor. Ama sizde olmamış. Kafanızı yormayın.

Eskiden çok rahattım bu konuda, kızlı erkekli bir grubumuz vardı. Ama benim çok samimi olduğumu zannettiğim kişiler bir müddet sonra evlilik ve görüşme teklifine çeviriyordu işi. O yüzden kendim denedim, gördüm olmuyor.aynı şekilde grubumuzun içinden evlenen de oldu. Bir müddet sonra hatlar karışıyor. Ama eşlerle beraber oturup vakit geçirebiliyorsun.

Size göre normal bir durumsa neden sevgilin olumlu bakmıyorsa dediniz ki ?

Maalesef ben buna pek inanmıyorum. Zihniyet değil tabiat meselesi. İki taraftan biri fire veriyor.

Olur ama 3 ayda olmaz. Çok uzun zaman geçmiş olmalı. Genelde de bu tür arkadaşlıklar sonradan oluşmaz gençlikte öğrencilik zamanlarında oluşur sonra uzun zaman süre gelir.
İş hayatına atıldıktan sonraki zamanlarda bay bayan farketmez yeni arkadaşlıklar kurmak çok daha zor önce karşılıklı menfaatler devreye girer.(her zaman olmasa da genelde). Eğer bu arkadaşlık karşı cinsleyse önce farklı yaklaşımlar akla gelir sonra arkadaşlığa dönüşür.Elektriksiz arkadaşlık zor çevremde de gördüğüm bu.
Velhasıl kelam karşı cinsin arkadaş olabilmesi için karakterlerin beraber büyümesi,ya da aynı yollardan beraber geçmesi,birbirilerinin ham hallerini bilmesi gerekir diye düşünüyorum.

aynisini yazmaya geldim yazmissin , gidiyorum :)

bu arada benim kankam erkek , gayet de guzel bir dostlugumuz var :)

Benim de vardı okulda erkek arkadaşım. Gayet severim kendisini Allah gönlüne göre versin beni cidden dinledi, yardım etti. Zor zamanda yanımdaydı. Ona karşı asla bir şey hissetmedim, onun da bana hissetmediğine o kadar eminim ki.
Ama çevre öyle demedi, vaay merkurle x sevgili galiba. Allah muabbetinizi artırsın falan. Öyle olunca çocuk da rahatsız oldu. Ortadoğu zihniyetinden bir çıksak. Ne yani insan karşı cinsle dertleşemez mi? Bence erkekler olaylara bize göre daha mantık çerçevesinde bakıyor. Neyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…