- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Yani şimdi sana okuma desem bir türlü oku desem bir türlü
Cünkü içimde ukte kaldı diyorsun eğer hevesliysen baska bir hedefin yok ise oku ama çaresizlk için okumayı düşünüyorsan bilmiyrm pek mantıklı değil. Kpssye falan girip güzel bir puan alıp memur olablrdnz aslnda.
Yavrum her yer hukuk mezunu doldu... eskisi gibi değil ki o is..
İbf mezunları gibi hukuk mezunları da atama isteyecek yakında.
O şehirden kafanı cıkar ve öğrendiğin gözde dili pazarla. İşinde iyiydin hatırladığım kadarıyla körelme.
Sevgili witch hunt gecen ki konunu okumustum, yurtla ilgiliydi sanirim.
Oncelikle okumak isteyen insana katiyyen okuma denilmez. Tesvik edilir, desteklenir.
Ancak beklentin kendimi gelistireyim, dunyaya bakisim degissin mi yoksa
Iyi bir is bulup, maas getirisi icin mi?
Ilki icin katlanabilirim ama 2. olan mecburi durum icin 30+5 yil deyince 35 yasinda yeni mezun birini ne icin ise alsinlar?
Sagolun ya
Hukukta eskisi gibi degil yani
Ama ulke o kadar atraksiyonlu ki hukukcu ac kalmaz fikri var kafamda ..
Yasim engel olur mu ?
Kariyer takintisi var bende
Ne kadar param olursa olsun
Ne kadar yakisikli biriyle beraber olsam da sanki isim olmazsa mutsuz olucam ben ..
Taşınsan olmaz mı? Seni oraya bağlayan ne var?
Tabiki okumakta gayet olabilir yaş engel degil bence ama hukukta okusan yaşadığın yer itibariyle iş konusunda sıkıntı yaşayacaksın gibi geliyor.
Zaten çevirmenlik yapıyorsun halihazırda ,taşınsanda surdürebilirsin. iş imkanlarin daha fazla olur.
Yerinizde olsam alırım basımı diplomamı yerleşirim koca bi sehre :) en güzeli bence canim. Yabancı dilinde var, bir cok artın var.
Hukuk ben liseye giderken bile işsiz mezun sorunuyla uğraşıyordu. Çok iyi üniversitelerden mezun, dil bilen arkadaşlarım dershanelerde komik ücretlere anayasa dersi veriyordu. Şimdi durum nedir pek bilmiyorum da, şu an çalıştığım yerde de türkiye derecesi yapmış hukuk mezunu bir arkadaş var. Memurluk yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?