Baya kafam karisik bi el at Kk ..

Buydu iste
35 gec olur mu ?
Cop mu olucam 35 te ..
Yine mi isim olmaz
Isten kastim sayginlik ..
Ben isveren olsam genc birilerini istihdam etmek isterim.
Bende universite ogrenimimi yasitlarimla yapmadim. 3-4 sene sonra basladim. Ben bitirene kadar arkadaslarim ise bile girip tecrube edinmislerdi. Yas ilerledikce ogrenme hizi dusuyor. Genc beyinler baska.

Hukuk a ulkemde ihtiyac var ama saglik sektoru daha da bitmez. 2yillik ozel universitelerde radyoloji falan okusaniz acikta kalmazsiniz. Bildigim kadariyla arabaniz var, belki yakin illere gidip kozmetik, estetik islerine girebilirsiniz.
Bu microblading uygulamalari yapanlarda iyi kazaniyor. Belki bu tarz egitimler alabilirsiniz. Dilini bildiginiz ulkeye gidip egitim sertifikanizla isler yapabilirsiniz.

Anca ukte kalmaz issiz bi avukat olarak devam edersin diyorsun yani
Onu bilemem, kimseye kesin işsiz kalırsın diyemeyiz. Kısmet biraz da bu işler. Ama kesin iş bulurum diye de okunmaz. Sizin kayginiz da işle ilgili olduğuna göre daha sağlam bir seçeneğe yonelmelisiniz derim.

evlen kocan baksın ne uğraşıyosun gençliğin gitti .koca parası ye.yazıktır

demek isterdim sana güzel bayan ama ne yazıkki türkiye sartlarından bahsedıyoruzzzz.. bence hayallerının peşinden git...koca cocuk zamazingosu yoksa başında tabiiiiiiiiiii

Selam havalı kız

Hukuk mukuk hak getire.
Okusan da bir is bulacağını sanmıyorum.
Etrafimda kımıl kımıl yeni avukatciklar, savcı ve hakim olmak isteyen hukukcular mevcut.

Ohalde okuma yani.

Bu yaptığın iş sürekli değilse onun yanında götürebileceğin başka işlere bak ya da başka bölümlere. Hoş türkiyede meslek garantisi yok artık. Sağlıkçılar bile sallantıda

Onu bilemem, kimseye kesin işsiz kalırsın diyemeyiz. Kısmet biraz da bu işler. Ama kesin iş bulurum diye de okunmaz. Sizin kayginiz da işle ilgili olduğuna göre daha sağlam bir seçeneğe yonelmelisiniz derim.

Mesela ? Benim kafamda 3. Uniyi okuma plani var ama bi suru meziyeti olan saskoloz bir issiz olarak hayatimin sonuna gelmek istemiyorum

Hayallerim karin doyurur mu ?
Coluk cocuk yok
Dusunmuyorum da
Ben sadece saygin meslek sahibi olmak istiyor
Saygindan kastim gecerli ..
Hem maddi hem manevi doygunluga ulastiracak

Anladım. O halde okul masraflarını nasıl halledeceksin? Ailen mi destek olacak,bulunduğun yerde bir üni varmı orayı mı düşünüyorsun. Aksi halde yine düzenini bozacaksın.
Ben senin yerinde olsam taşınacak birikimi yapar,kurumsal firmalara başvuru yapardım,gayet donanımlısın aslında ama bulunduğun yer elini kolunu bağlıyor. Hani bir laf vardır boğulacaksan büyük denizde boğul diye o hesap.

Intihar falan edeyim ben en iyisi
Benim yerimde olsan ne yapardin
Saglikci olmaz benden sac bile boyayamam huylanirim
Kimseye dokunamam yani
Ceneyle alakali bi is yapmam lazim

Hayallerim karin doyurur mu ?
Coluk cocuk yok
Dusunmuyorum da
Ben sadece saygin meslek sahibi olmak istiyor
Saygindan kastim gecerli ..
Hem maddi hem manevi doygunluga ulastiracak

valla herkes hukuk okuyor ..benım calıştıgım şirket de metre kareye 2 hukukçu düşüyor.torpili olan atıyor kendını buraya.istanbul gıbı yerde hukukcuysan ış bulursun ama şu var bildiğin torpil..cunku cevre şartı var..hayal diye okuyorsan süper fikir ama iş için diyorsan tavsıye etmem cok avukat var turkıyede ..ınanılmaz....

ama hayalinse bişey diyemem...saygıyla önunde eğilirim

Icra etmesi zor ama sevıyor ve ıcınde kaldıysa oku derım
İş konusu ıse sadece mevzu o acıdan o akadar zaman emek verıp karşılığını alamayabılırsın

Ailem karsilamayacak
Ikinci ogr.dusunuyorum cunku gunduz daga tepeye cikmam lazim is icin ..
Kendi kazandigimla okuyabilirim ..
Benim ki biraz doygunlukla alakali
Tatmin olmakla yani ..
Kariyer odakli kafam var benim
Illaki saygi gorucem baska turlu mutsuz oluyorum
Kisiligime uygun bi is olarak ya hukuk ya psikoloji ile alakali seyler okumak istedim
Evliydim aldatildim toparlanamadim
Kalktim iki yil bilmedigim bi ulkeye gittim falan anca duzen oturdu boyle iste

Mesela, öğrendiğiniz dilin bağlantılı olduğu dış ticaret kuruluşları yok mu ? Ticaret odası veya ? Oralarda calisabilirsiniz.

Dogal tas satiyorum çinlilere ..
Ama iki kelime bilen de kendini atiyor bu ise
Erkek oldugu icin daha cok tercih ediliyor falan
Yine de musteri portfoyum az degil ama bana yeterli gelmiyor iste

Var ..
Orgun okumak istiyorum
o halde ben olsam yaparım istediğimi
ben de sizinle tıpa tıp aynı duurmdayım ama benım esım cocugum var tabı şükür
ama ben de cok mutsuzum
acıkogretım dıs dıc okuyorum bır yandan da gızlıce kpss ye calısıyorum bende utanıyorum artık
ben de saygın bır meslegım olsun ıstedım ama olamadı
cok mutsuzum
konunuzu gorunce ıcım cız ettı aynen benı anlatıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…