- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
hem valla hem billa oku... baska hedefin yoksa oku yuksel yukselebildigin kadar dusunme aklina geleni yap... tavan yap her konuda..
essek kafam diye baslamiyorum mevzuya simdi kocaya yemek yap camasirini katla dur...
:)
oku benide gor hatta.. zamaninda hatunun biri gaz vermisti diye :)
Anladım. Ben diğer konunla biraz bağdaştırıp sadece maddiyat anlamında bunaldın zannederek yaptım yorumumu aslına bakarsan. Ama sen farklı bir durumdan yakınıyorsun o halde yapabilirsin neden olmasın,ama iyi araştır derim,ikinci üniversiteyi bitirip iş anlamında tatmin olmazsan daha mutsuz olabilirsin gibi geliyor bana. Bu anlamda doğru tercih yapmalısın.Ailem karsilamayacak
Ikinci ogr.dusunuyorum cunku gunduz daga tepeye cikmam lazim is icin ..
Kendi kazandigimla okuyabilirim ..
Benim ki biraz doygunlukla alakali
Tatmin olmakla yani ..
Kariyer odakli kafam var benim
Illaki saygi gorucem baska turlu mutsuz oluyorum
Kisiligime uygun bi is olarak ya hukuk ya psikoloji ile alakali seyler okumak istedim
Evliydim aldatildim toparlanamadim
Kalktim iki yil bilmedigim bi ulkeye gittim falan anca duzen oturdu boyle iste
o halde ben olsam yaparım istediğimi
ben de sizinle tıpa tıp aynı duurmdayım ama benım esım cocugum var tabı şükür
ama ben de cok mutsuzum
acıkogretım dıs dıc okuyorum bır yandan da gızlıce kpss ye calısıyorum bende utanıyorum artık
ben de saygın bır meslegım olsun ıstedım ama olamadı
cok mutsuzum
konunuzu gorunce ıcım cız ettı aynen benı anlatıyorsunuz
Anladım. Ben diğer konunla biraz bağdaştırıp sadece maddiyat anlamında bunaldın zannederek yaptım yorumumu aslına bakarsan. Ama sen farklı bir durumdan yakınıyorsun o halde yapabilirsin neden olmasın,ama iyi araştır derim,ikinci üniversiteyi bitirip iş anlamında tatmin olmazsan daha mutsuz olabilirsin gibi geliyor bana. Bu anlamda doğru tercih yapmalısın.
ayneeen aynnee benIste boyle vallahi utaniyorum ya
Sen gene adam akilli bi is bulamadin mi ?
Çince biliyon yine issizsin dediklerinde oturup hoykure hoykure aglayasim geliyor
Cogu zaman kendi kendime agliyorum da .
Psikolojim bozuldu artik ..
Bugun babam ayagini burkmus iki saat agladim aslinda bunun sebebi kendimi ezik hissetmem ..
Ise yaramaz hissetmem ..
Birilerini goruyorum iki kelime edemeyen ama saygin bir isi olan
Oturup her bosa gecen yilima agliyorum
Ne kadar süredir hukuk okumak var aklında, ne sürelerle depreşiyor bu istek?
Sana geçen de yazmıştım witch, yerinde olsam üni okumak yerine nitelikli bir tercüman olmaya çalışırdım. Çince gibi bir dili biliyorsun, zamanla iyi işler alırsın, saat mekan bağlamaz her yerden home office çalışırsın mis
ayneeen aynnee ben
ben de 30 yasındayım son defa kpss ye gırıcem 2018 de
doğru duzgun ders de calısamıyorum es cocuk derken nasıl olacaksa ...
olmazsa acıkogretım baska bır bolum okuyacam ama acıkogretımde cok da ıyı bolumler yok cok secenek yok hanı hobi olarak okumak degıl ıs anlamında okumaksa amac kesinlikle sil bastan örgün okunmalı onu da ben yapamam
ama sız yapabılırsınız
Okuyun.
Ben okudum,cok da guzel okudum.
Yorumların bazılarını okurken kahkaha attım.
Sizin gecmek istediginiz yollardan gecmis biri olarak diyorum ki,herkes her şeyi söyler hukuk bitti derler,avukatlar aç geziyo derler,mantar gibi her yerde hukuk fakültesi var derler...
Ama ,
içinde gercekten hukuk,adalet aşkı varsa,emekle,sevgiyle calışıp kendini geliştirirsen,okulu yan gelip yatarak bitirmek yerine daha okurken camiaya entegre olmaya calışırsan hem maddi hem manevi kazancına herkes imrenir demezler.
Neden acaba? :)
yokki sağlıkla ilgili bölümAof den saglikla ilgili bi bolum secsen .
Ya sen neden kendine bu kadar yükleniyorsun.Biraz yonlendirilmeye ihtiyacim var sanirim
Cunku basi kesik tavuk gibi hissediyorum kendimi
Bi yandan 30 yasindayim Allah kahretsin her seye gec kalmis hissediyorum
Belki baskalarina gore az ama iki dilim var iyi derecede ama yetmiyor
Iki tane uni bitirdim yok ..
Ne yapmam lazim bilemiyorum
O yuzden bir sabah kalkiyorum hukuk oku diyorum bi sabah kalkiyorum burs al bi ulkeye git
Bi gun kalk y.lisansa basvur
Yoooo bi gun kalk kpss calis
Ama musteri var kalk onu gotur
Bak millet coluk cocuk sahibi sen mal gibi dolan boyle bi ruh halim var
Benim planlarım sizinkinden çok daha çılgınca. O nedenle derim ki.. Okuma şansınız varsa ve gerçekten istiyorsanız okuyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?