Whitefairy Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2012 182 2 26 İstanbul 22 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi esra510 #21 Bana öyle ısrar etse defol git lan rahatsız mısın sen derim yani ben lafımı da esirgemem kaldı ki böyle bir durumda ters yaparım pis bozarım hakikatten sapıkmış o
Bana öyle ısrar etse defol git lan rahatsız mısın sen derim yani ben lafımı da esirgemem kaldı ki böyle bir durumda ters yaparım pis bozarım hakikatten sapıkmış o
Caulfield- Guru Kayıtlı Üye 31 Mart 2008 8.769 1.121 373 24 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi esra510 #22 aşırı samımıyetten dolayı espırı yapmıstır ,yada fızıgını begenıyordur gormek ıstemıstır dıyecegım ,ama bu ısrarcılık nedır rahatsız oldugunu bıle bıle ,denemek ıstedıgın urunlerı kıyafetlerının üstüne denetecek kadar senı zor duruma sokmasında kı amac nedır yahu .tam ruhh hastası valla
aşırı samımıyetten dolayı espırı yapmıstır ,yada fızıgını begenıyordur gormek ıstemıstır dıyecegım ,ama bu ısrarcılık nedır rahatsız oldugunu bıle bıle ,denemek ıstedıgın urunlerı kıyafetlerının üstüne denetecek kadar senı zor duruma sokmasında kı amac nedır yahu .tam ruhh hastası valla