kendini kötü hissediyosan bırak
önemli olan sensin sonuçta
kendini hep ikinci planda hissedeceksen hiç gerek yok canım
ilerde daha ileri boyutta kıskançlıklara gidebilir bence
evet kendimi kötü hiseediyorum. birinden hoşlandığım zaman o kişi arkadaşa ilgi duyunca da kötü oluyor tşk ederim.
Ben de ayni seyi kuzenimde yasiyorum magalesef. En azindan arkadasindan uzak durma sansin varsa dur. Yoksa bu ilerde yok yere komplekse donusebiliyor. Ben de oyle oldu yani.
simon'a katılıyorum bu konuda ancak bazı arkadaşlıklar hemen öyle silinemiyor hele ki belirli bir samimiyet varsa. bu yüzden biriyle samimi iseniz her ortamda onunla bulunacaksınız hep beraber olacaksınız diye bir şey olmamalı bence. farklı ortamlarda farklı arkadaşlıklar edinebilirsiniz.
canım bunların arkadaşlığı o kadar sağlam değil bence
sorun olmaz
bence bu yüzden arkadaslık bitmez. Karsınızdaki erkekler sadece güzelliğe bakıyorsa sorun var aslında .
Benimde cok güzel bulduğum arkadaslarım var bu yuzden arkadaslığımı bitirmeyi hiç düsünmedim herkes kısmetindekini yasar
karsındaki kisi sende kimsenin göremediğini görmeli..yoksa herkesin gördüğü güzelliğe kapılıp gidecekse zaten hic gelmesin
arkadaşınızın dış görüntüsünü merak ettim yani fiziği mi çok düzgün yüzü mü çok güzel?siz de kendinize daha bir özen gösterseniz onun yanında o kadar sönük kalmazsanız belki.ev arkadaşınızsa uzak durmanız zor olacaktır.kendinizi kötü hissetmeniz normal.
fiziğide güzel yüzüde. dili de var maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?