Bayan hem güzel hem çekiciyse aslında erkekler düşünüldüğü gibi akın akın gitmez. Gözleri korkar. Hele bayan mesafeliyse ondan daha yanlızı yoktur.
Orta güzellikte sevimli bir bayan her zaman tercih edilir. En çok sevgilisi olan kişiler onlardır. Kabul edilse de edilmese de durum böyle.
Fakat demişsiniz ki hem çok güzel hem çekici hemde dilli. Buradan onun kompleksli olmadığını herkesle kaynaştığını güzelliğini basbas bağırmadığını anlayabiliriz.
Böyle birini kim istemez ki?
Çünkü ortalamanın üstü bayanlar sevimlilik yapmaz, mesafelidir. Kriterleri olduğu için samimi yaklaşmaz.
Bu kız tam tersi. Hem güzel hem ulaşması zor değil. Bence onunla daha çok vakit geçirip, kendinize birşeyler katabilirsiniz. Olumlu açıdan bakın.
Güzel diye hayatınızdan uzaklaştırmak size artı kazandırmaz. Giyimi, kuşamı, ortamlardaki tutumu.. Bunlara kıskanarak değil beğenerek bakın. Düzeltilmesi gereken davranışlarınızı düzeltildin. Güzel, akıllı ve bu meziyetlerini insanları ezmek için kullanmayandan zarar gelmez. Güzel insanları her zaman sevmişimdir:)
arkadaşlığımı bitirmezdim, her ne kadarr benden daha hoş ve ilgi çektiğini,çoğu zaman merkezin o olacağını bilsemde..güzellik tek başına bir yere kadar,evet onun kadar güzel ve hoş görünmeyebilirim ama güzel bir yüreğim ve zekam olduğundan ve iyi bir karaktere sahip olduğumdan emin olurdum.yanımdaki çok güzel olan arkadaşıma rağmen,beni sadece güzelliğe değişmeyecek insanları da tanıma şansım olurdu ,beni ben olduğum için seven anlayan vs.
onun kadar güzel olmayabilirsin ,ama çok daha değerli meziyetler sende toplanmış olamaz mı?
çalıştığın iş yerinde senden daha başarılı insanlar var diye işi bırakacaksın yada değer verdiğin yan komşun çok tatlı dilli çok şirin ve güzel ve hep ilgi odağı olup öne çıkıyor diye evini taşıyacaksın..bence hayır,herkesin her insanın eksileri ve artıları vardır.kimse senden daha değerli değil ki..kendine güven ve çok değerli olduğunu kendine hep hatırlat..senden daha güzel birinin yanında senin güzelliğini gören makbul kişidir zaten
Bayan hem güzel hem çekiciyse aslında erkekler düşünüldüğü gibi akın akın gitmez. Gözleri korkar. Hele bayan mesafeliyse ondan daha yanlızı yoktur.
Orta güzellikte sevimli bir bayan her zaman tercih edilir. En çok sevgilisi olan kişiler onlardır. Kabul edilse de edilmese de durum böyle.
Fakat demişsiniz ki hem çok güzel hem çekici hemde dilli. Buradan onun kompleksli olmadığını herkesle kaynaştığını güzelliğini basbas bağırmadığını anlayabiliriz.
Böyle birini kim istemez ki?
Çünkü ortalamanın üstü bayanlar sevimlilik yapmaz, mesafelidir. Kriterleri olduğu için samimi yaklaşmaz.
Bu kız tam tersi. Hem güzel hem ulaşması zor değil. Bence onunla daha çok vakit geçirip, kendinize birşeyler katabilirsiniz. Olumlu açıdan bakın.
Güzel diye hayatınızdan uzaklaştırmak size artı kazandırmaz. Giyimi, kuşamı, ortamlardaki tutumu.. Bunlara kıskanarak değil beğenerek bakın. Düzeltilmesi gereken davranışlarınızı düzeltildin. Güzel, akıllı ve bu meziyetlerini insanları ezmek için kullanmayandan zarar gelmez. Güzel insanları her zaman sevmişimdir:)
Benimde başıma benzer bir olay geldi. Ama konu güzellik değil girişkenlikti. Tam tersi daha güzel olan taraf bendim( hatta arkadaş sevgilisine benim yanımda bryce mi güzel ben mi güzelim diye bile sormuştu ) Arkadaşım gayet girişken konuşkan biriydi. Mesela ben biriyle sohbete başlıyorum sonra oda giriyor araya ( zaten aşırı konuşurdu kendisi ) O kadar çok konuşurdu ki bir süre sonra ben susardım ve benim konuştuğum kişi ve arkadaşım konuşmaya başlardı.. Sonra sonra bir çok kötü huyunu gördüm ve arkadaşlığımı bitirdim. Kendimden çok çok güzel arkadaşlarım oldu veya çok konuşkan kişiler oldu. Ne zaman ki kendimi 3lü ilişkilerde geriye atılmış bastırılmış gibi hissetsem hep o insanların ya başka kötü huylarını da gördüm ya da kazıklarını. Bunu tam olarak nasıl ifade edebilirim bilmiyorum. Ama benim gözlemlediğim iki arkadaştan biri diğerini bastıracak huylarını sergiliyorsa o sizi bazı konularda rakip gibi görüyor olabilir yani sizi saf dışı bırakmak istiyordur. Buda pek dostluğa sığan bir davranış değil. . Sonuşta kimse sevdiği bir insanın yanında pasif kalmasını istemez, müsade etmez. Bu benim fikrim Dikkat et derim.
çok haklısınız erkekler önce dış görünüşe bakıyorlar. yanımda yırtık bir tip var zaten zeka göstermem bile imkansız oluyor çoğuzamanGerçekçi olalım bence.
Karakterin iyi olmasıymış, zekaymış vs. geçelim bunları.
İlk bakışta güzellik öyle önemli ki.
Hem bir iki konuşmada kişinin karakterini anlamak ne mümkün.
Zekasını da aynı şekilde.
O yüzden böyle bir arkadaş konu sahibine engel teşkil ediyor.
Tamamen düz mantıkla yaklaştım olaya. Durum böyle.
Ama sonuca geçecek olursak aşk işi kısmet işidir.
Güzel olsan da nafiledir. Olmayınca olmuyor.
Benim esas dikkat ettiğim mesele özgüvende zedeleme yaratan bir şeyin varlığı.
O yüzden bu arkadaşın seni rahatsız ettiğine göre, uzaklaşmalısın bir yolunu bulup.
çok haklısınız erkekler önce dış görünüşe bakıyorlar. yanımda yırtık bir tip var zaten zeka göstermem bile imkansız oluyor çoğuzaman
özgüven erkek bulmakla mı alakalı peki?
bana tam olarak bu manasız geldi. Özgüven kişinin kendisini olduğu gibi kabul etmesiyle alakalıdır. Kusurlarımızı, eksiklerimizi bilip kabul etmeliyiz. Ben de bu yok aman onda var onu görmemeliyim diyerek bir özgüven oluşturulamaz düşüncesindeyim.
çok güzelse yakında sevgilisi olur heralde
yok mu şuan?
yüzüne kezzap mı atsantövbe Yarabbi
inanmıyorum bu benim de başıma geldi ya
normalde ben güzel bi bayanım arkadaşım güzel değil fazla ama çok dilli maşallah
bi ortama girince ben dikkat çekerim normalde
ama oturduğumuz kişiler benimle sohbet edince napıyo ediyo dikkati üstüne çekmeyi başarıyo
muhabbeti filan çok iyi eğlenceli bi kız ama ben sinir oluyorum
illa kendi konuşacak ben konuşurken de lafımı bölüyo
biriyle konuşurken araya giriyo mesela sinir oluyorum
resmen beni geri plana atmaya çalışıyo kız ya
Aynen sözümü bölerdi benimki de. Birde yaptığını masum göstermek için sözünü böldüm afedersin derdi filan, ama maşallah elli kere de bölerdi.Aaah aahh dışarıdan bakılınca abartılıyormuş gibi düşünülüyor. Bende uzunca süre takmadım, dikkat etmedim. Sonra farklı farklı davranışlarını gördükçe aklıma önceki olaylarda da art niyetli olabileceği geldi. Öyle insanlar var ki şaşıyorsunuz..
canım bu kız seni ve diğer kızları geri plana atmaya çalışıyo mu ortamda
yani önceki sayfalarda yazdım
böyle güzel olduğu için şımarıp hep ilgiyi üzerinde mi tutmaya çalışıyo
bazı insanlar vardır ya hep dikkat çekmek ister herkes onunla ilgilensin ister
kendini ortaya atar
yoksa kızın tek suçu güzel olması mı
orayı tam anlamadım işte
canım kıskanıyolar bence içten içe artık öyle düşünüyorum
ilgiyi üzerlerinde toplamak istiyolar işte yalan mı
ben de konduramıyodum başlarda herkese böyle yapıyo sanıyodum ama yok sadece bana yapıyo kız
sadece benim lafımı bölüyo konuşturmuyo birşey desen küsüyo
ben normalde grup içerisinde herkes eşit derecede aktif olsun isterim
biri pasif kaldı mı üzülürüm hep konuşturmaya çalışırım ama bana böyle yaptıkları zaman sinir oluyorum
yok yok sadece problem güzel olması değil gerçi bu bir problem değil. sürekli ilgiyi üzerine çekmesi problem. şımarması. bana karşı değil genel hali bu ama rahatsız oluyorum. evet hep dikkat çekmek istiyor. beni zaten engelmiş gibi görmüyor. çünkü kendisini dünyanın en güzeli. ama yinede çok hoşuna gidiyor ilgi görmek laf atılması ortamda ön plana çıkmak. buda beni deli ediyor. çekemiyorum. kendimi salak gibi hissetmekteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?