tabi ki arkadaşlığı dış görünüşe göre seçmek saçma bende katılıyorum ama insanın psikolojide ister istemez bozuluyor. mutsuz oluyorum aynı zamanda. ve çok güzel olduğu için çok şımarıyor onun o halleride mutsuz ediyor beni. özgüvenim wardı ama kaybettim. kızda şeytan tüyü var sanki gerçekten. ne yapıyor ne ediyor hatta araya yalan dolanda katarak dikkat çekiyor. sohbeti kendi üzerine çekmeyi başarıyor bende köşede sap gibi oturuyorum.
öyle tabi ama ama kimseyide görmedim farklılık arayan herkes onunla konuşuyor herkes onunla ilgileniyor vs vs işte.
Farklılık arayan erkek azdır zaten meziyet onu bulabilmekte
bak bu konuda ondan meziyetli cıkabilirsin mesela...ne yapcaksn o kadar kisi seninle ilgilenince mi değerli olacaksn sanki
bu değer gecicidir yaslandğnda o ilgi kalacak mı bakalım..ya da Allah göstermesin bir kaza gecirse o pervane erkekler kalacak mı bak bakalım
önemli olan kaza gecirince de her halinle seni bırakmayacak tek bir erkeği bulmaktır
onlarcasını ve ilgisini boş ver
özgüven erkek bulmakla mı alakalı peki?
bana tam olarak bu manasız geldi. Özgüven kişinin kendisini olduğu gibi kabul etmesiyle alakalıdır. Kusurlarımızı, eksiklerimizi bilip kabul etmeliyiz. Ben de bu yok aman onda var onu görmemeliyim diyerek bir özgüven oluşturulamaz düşüncesindeyim.
eğer bir erkek seni gerçekten seviyorsa
o güzel kızla sen yan yana otururken gözlerini senden ayıramaz
üstelik sen o sırada uyku sersemi, makyajsız bakımsız olabilirsin
o erkek sana hala ne kadar güzel oldugu söyler
emin ol böyle olunca kendini prenses gibi hissediyorsun
[sıze=2]bayan arkadaşım çok güzel çok alımlı direk dikkat çekiyor ve şu an en samimi arkadaşım oldu. Onun yanında gezdiğim sürece hiç şansım olmuyor. çok dikkat çekiyor bir hayli gölgede kalıyorum. Aslında kıskanç bir insanda değilim ama sürekli ilginin onun üzerinde olması insanın ister istemez bu duyguya götürüyor. Kızıyorum bir taraftan kendime de ne ayıp neden kıskanıyorsun ki diye ama olmuyor işte. Sizce bu nedenden dolayı arkadaşlık bitebilir mi? Veya ne yaparsınız da bu psikolojiden kendinizi sıyırırsınız?[/sıze]
tamamda konu sahibi özgüveni erkeklerle iliskilendirmis fark etmese de. Ben de bunun yanlsığını söylemek istedim
ev arkadaşım maalesef
benim de bir arkadasim vardi oyle (gerci hala var da artik eskisi kadar cok sk gorusmuyoruz) kizin normal hali de guzeldi ama o yine de suslenip, puslenip sahneye cikacakmis gibi hazirlanip cikardi disari. Koseyi donerdik, karsimiza cikan erkekler bunu gorunce besmele cekerlerdi, dusunun yani =D
Ben dis gorunus olarak kendine ozguveni olan biriyim fakat onun yaninda rahatsiz oluyordum. Ondan daha az dikkat cektigim icin degil, o cok fazla dikkat cektigi icin. Surekli yanimda bi bombayla geziyormusum hissi uyandiriyordu =D Insan hoslanmiyor o kadar ilgiden, dikkat cekmekten. Sanki sokaklara milletin dikkatini cekip, laf aramizda "aranmaya" cikmisiz gibi bi hava vardi, hic hoslanmiyordum, nihayetinde sadece yazlari gorusebildigim arkadasimla, artik yazlari da gorusmeyi kestim.
Boyle cok daha rahatim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?