bayan arkadaşınız çok güzel, çok alımlı, çok dikkat çekici ise?

canım ben hala aynı görüşteyim
senin özgünenini kaybetmene sebep oluyosa mesafe koy araya
gerçi normalde nası biri bilmiyorum eğer gerçekten sağlam dost olabilecek biriyse ona birşey diyemem devam et

ama bazı kızlar var ki biraz güzel olunca iyi huylu olsalar da çok şımarık oluyolar
kendilerini ortaya atıyolar bi ortama girince ilgi odağı olmak için herşeyi yapıyolar
o an ordaki tüm kızları pasif hale getirip ilgiyi üzerlerine çekmeye çalışıyolar
ben böyle bi tip tanıdığım için söylüyorum bi süre sonra hiç çekilmiyo yani
kendimi övmek için söylemiyorum ama ben de gayet güzel bi bayanım çok ta dikkat çekerim
gören herkes ne kadar güzelsin diye iltifat eder sürekli
ama kendmi hiç ortaya atmam mesela böyle herkes benimle ilgilensin derdinde değilimdir ama bazıları öyle değil işte

senin arkadaşın nası biri tam olarak yukarıda bahsettiğim şekildeyse bi süre sonra çekilmiyo gerçekten

öyle tabi ama ama kimseyide görmedim farklılık arayan herkes onunla konuşuyor herkes onunla ilgileniyor vs vs işte.

Farklılık arayan erkek azdır zaten meziyet onu bulabilmekte
bak bu konuda ondan meziyetli cıkabilirsin mesela...ne yapcaksn o kadar kisi seninle ilgilenince mi değerli olacaksn sanki
bu değer gecicidir yaslandğnda o ilgi kalacak mı bakalım..ya da Allah göstermesin bir kaza gecirse o pervane erkekler kalacak mı bak bakalım
önemli olan kaza gecirince de her halinle seni bırakmayacak tek bir erkeği bulmaktır
onlarcasını ve ilgisini boş ver

burdaki konu sırf erkek bulmakla mı ilgili
yoksa kızın özgüvenini kaybetmesiyle mi ilgili

özgüven erkek bulmakla mı alakalı peki?
bana tam olarak bu manasız geldi. Özgüven kişinin kendisini olduğu gibi kabul etmesiyle alakalıdır. Kusurlarımızı, eksiklerimizi bilip kabul etmeliyiz. Ben de bu yok aman onda var onu görmemeliyim diyerek bir özgüven oluşturulamaz düşüncesindeyim.

nasıl bir kızmış merak ettin neyi bukadar çekici kılıyor senden?

ben de onu diyorum zaten bu kız özgüvenini kaybetmiş
onun yanında tabiri caizse kendini daha ezik hissediyo pek çok konuda
ama siz ve bi sürü kişi direk erkek bulmakla ilişkilendirmişsiniz kötü anlamda yazmıyorum ama
ben bunu anlamadım işte

özgüvenin erkek bulmakla yada bulamamakla ne ilgisi var. çok güzel bir kızda özgüvensiz olabilir. çok çirkin bi kızda aşırı güvenli olabilir bu karakter meselesi biraz. fakat genelde bazı erkekler fazla özgüvenli hangi aynayı kullanıyorlarsa sorsan her biri brad ten daha yakışıklı

eğer bir erkek seni gerçekten seviyorsa
o güzel kızla sen yan yana otururken gözlerini senden ayıramaz
üstelik sen o sırada uyku sersemi, makyajsız bakımsız olabilirsin
o erkek sana hala ne kadar güzel oldugu söyler
emin ol böyle olunca kendini prenses gibi hissediyorsun

çok güzel açıklamışssın tatlım . birde benim gördüğüm eğer bi erkek aşıksa gerçekten,çok güzel bir kız yanına gelse ilgi gösterse bile onun kalbini çalamıyor

senin su davranısın o kadar yanlıs ki .... Arkadasın güzel diye ondan uzaklaşmayı dusunmek ne demek :/// yazık o kızın yerıne kendını koydun mu hiç ??? Ben o kızın yerıne cok düştüm..... çok kişi uzaklaştı benden sırf dıkkat cekiyorum diye o kadar üzücü bi şeyki bu lütfen bir an önce kendine gel... Uzman bi pskologtan yardım almalısın hayatta her zaman senden bi adım önde olan insanlar olacaktır ama mesleki kariyer anlamında onlarla yarışa girebilrsn güzellk anlamında da kendı cabalarnla bı seyler yapabılrsn ama sırf o ınsan guzel ve dıkkat cekıcı dıye arkadaslıktan vazgecmek ya da boyle fesat dusuncelere gırmek cok basitce. Soyle dusun o kızın senle cırkınsın dıye arkadaslık yapmak ıstemedıgını senle aynı ortamda oturmak ıstemedıgını dusun bı ) nasıl hıssettn kendını ???

tamamda konu sahibi özgüveni erkeklerle iliskilendirmis fark etmese de. Ben de bunun yanlsığını söylemek istedim

Benim en yakın arkadaşlarım hep en güzel olanlar oldu şimdiye dek,nedenini bilmiyorum sanırım sizin gibi düşünüp kaçıyor insanlar genelde . Ama gerçekten güzellik pek bir şey ifade etmiyor ki insanlar bir ilgilenir iki ilgilenir sonra dönüp işine bakar( içi boş bir güzellikse) Bir de bu gerçekten özgüvenle alakalı bırakın ne kadar güzelse güzel siz kendinizle ilgilenin

Bayan hem güzel hem çekiciyse aslında erkekler düşünüldüğü gibi akın akın gitmez. Gözleri korkar. Hele bayan mesafeliyse ondan daha yanlızı yoktur.
Orta güzellikte sevimli bir bayan her zaman tercih edilir. En çok sevgilisi olan kişiler onlardır. Kabul edilse de edilmese de durum böyle.
Fakat demişsiniz ki hem çok güzel hem çekici hemde dilli. Buradan onun kompleksli olmadığını herkesle kaynaştığını güzelliğini basbas bağırmadığını anlayabiliriz.
Böyle birini kim istemez ki?
Çünkü ortalamanın üstü bayanlar sevimlilik yapmaz, mesafelidir. Kriterleri olduğu için samimi yaklaşmaz.
Bu kız tam tersi. Hem güzel hem ulaşması zor değil. Bence onunla daha çok vakit geçirip, kendinize birşeyler katabilirsiniz. Olumlu açıdan bakın.
Güzel diye hayatınızdan uzaklaştırmak size artı kazandırmaz. Giyimi, kuşamı, ortamlardaki tutumu.. Bunlara kıskanarak değil beğenerek bakın. Düzeltilmesi gereken davranışlarınızı düzeltildin. Güzel, akıllı ve bu meziyetlerini insanları ezmek için kullanmayandan zarar gelmez. Güzel insanları her zaman sevmişimdir:)

ev arkadaşım maalesef

o zaman uzaklaşamazsın ki
napıcaksın kızı ortada bırakıp başka bi yere mi gidiceksin olmaz öyle
o zaman senin özgüvenini kazanman lazım
senin fiziksel durumun nasıl ki

Güzellik bakımdan geçiyor,eğer seni rahatsız ediyorsa sen de kendine bak,cilt bakımını yap,kilonu kontrol et,güzel kıyafetler al,güzel ol..

benim de bir arkadasim vardi oyle (gerci hala var da artik eskisi kadar cok sk gorusmuyoruz) kizin normal hali de guzeldi ama o yine de suslenip, puslenip sahneye cikacakmis gibi hazirlanip cikardi disari. Koseyi donerdik, karsimiza cikan erkekler bunu gorunce besmele cekerlerdi, dusunun yani =D

Ben dis gorunus olarak kendine ozguveni olan biriyim fakat onun yaninda rahatsiz oluyordum. Ondan daha az dikkat cektigim icin degil, o cok fazla dikkat cektigi icin. Surekli yanimda bi bombayla geziyormusum hissi uyandiriyordu =D Insan hoslanmiyor o kadar ilgiden, dikkat cekmekten. Sanki sokaklara milletin dikkatini cekip, laf aramizda "aranmaya" cikmisiz gibi bi hava vardi, hic hoslanmiyordum, nihayetinde sadece yazlari gorusebildigim arkadasimla, artik yazlari da gorusmeyi kestim.

Boyle cok daha rahatim

ben de keserse daha rahat olucanı söylüyorum ama ev arkadaşıymış
burdaki çoğu kişi de ilişkiyi kesmek çözüm değil diyo
ama bence naparsa yapsın o şekilkde hissetmeye devam edecek konu sahibi
sonuçta insanların ilgisi değişmicek o kıza karşı

Benim de böyle bir arkadaşım vardı. Dışarıda, girdiği her ortamda oldukça ilgi çekerdi. Etrafında çok erkek olurdu, beraber çıktığımızda illa ki birileri gelip teklif ederdi. Ben de güzel olduğunu düşünen biriyim ama alımlı olmak başka birşey.

Neyse şuan güzelliği dışında hiçbir şeyine değer vermeyen biriyle evli maalesef. Eşimse yeni uyanmış halimi bile beğenen biri. Hani derler ya Allah çirkin şansı versin diye. Çirkinler ilgi çekme gibi bir durum olmadığı halde onlara aşık olanların aslında ruhlarını sevdiğini düşünür, bu yüzden mutlu olduklarına inanırım.

Bence arkadaşınızla arkadaşlığınızı bitirin.

Yanlış anlamayın sizin için söylemiyorum ama genelde bu tarz arkadaşlarının yanında rahatsız olan insanlar zamanla içlerinde kıskançlık barındırarak yanındaki arkadaşına zarar veriyor. Elbette siz onlardan olmayabilirsiniz lafım size değil ama yanındaki arkadaşlarından çok çekmiş bir insan olarak eğer en ufak bir terredüdünüz varsa ayrılın arkadaşınızdan. Hem ona hem size yazık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…