Bayan ile erkek arasında 10 yaş fazla mıdır?

önemli olan anlaşmak canım ben eşimden 6 yaş büyüğüm son derece güsel giden uyumlu bir evliliğim var yaş hiçbi zaman engel ve sorun deil anlaşabilmek kafa yaşlarının birbirini tutması önemlidir ben ne 40-50 yaşında insanlar gördüm beyinleri 10 yaşındaki gibi çalışıyordu kapasite yetersizliği.ben ne 18-20 yaşında insanlar gördüm 30-40 yaşındakiler gibi olgun düşünceli bu yüsden takma bunları

Yani.. Herşey anlaşmaktan geçiyor.. Onunla mutluysan sorun yok sonuçta onunla yaşıcak olan benim.. Bi baskası veya ailem değil.. Desteğiniz için teşekkürler.. Daima mutlu olalım İnşallah hepimiz..:34:

Yani.. Herşey anlaşmaktan geçiyor.. Onunla mutluysan sorun yok sonuçta onunla yaşıcak olan benim.. Bi baskası veya ailem değil.. Desteğiniz için teşekkürler.. Daima mutlu olalım İnşallah hepimiz..:34:
evet canım ama çok dikkat et şöle bi durum var insanlar baştan kendini belli etmeyebilir pek çok insan evlendikten sona acaip derecede deişior tanıyamıyosun o yüzden eğer bu kişiyle evlilik teklifi falan alırsan baştan herşei konuşmanı tavsiye ederim bak ben şunları şunları istemiyorum mesela bak bana asla el kaldırmıycaksın kırıcı olmıycaksın sevgi saygını yitirmiyceksin hoşlanmadığın bişeyim varsa şu huyunu sevmiyorum de bana yapmamaya çalışırım bende sana öle sölerim hoşlanmadığım bişey olursa sendediye birde asla evimizde huzursuzluk istemiyorum lütfen eve herhalgi bi huzursuzluğu taşıma insan mutlu olmak için evlenir eğer bunları yapabilceksek evlenelim yoksa birbirimizin hayatını mahfetmeyelim diye baştan isteklerini söle oda ne istiyosa sölesin

evet canım ama çok dikkat et şöle bi durum var insanlar baştan kendini belli etmeyebilir pek çok insan evlendikten sona acaip derecede deişior tanıyamıyosun o yüzden eğer bu kişiyle evlilik teklifi falan alırsan baştan herşei konuşmanı tavsiye ederim bak ben şunları şunları istemiyorum mesela bak bana asla el kaldırmıycaksın kırıcı olmıycaksın sevgi saygını yitirmiyceksin hoşlanmadığın bişeyim varsa şu huyunu sevmiyorum de bana yapmamaya çalışırım bende sana öle sölerim hoşlanmadığım bişey olursa sendediye birde asla evimizde huzursuzluk istemiyorum lütfen eve herhalgi bi huzursuzluğu taşıma insan mutlu olmak için evlenir eğer bunları yapabilceksek evlenelim yoksa birbirimizin hayatını mahfetmeyelim diye baştan isteklerini söle oda ne istiyosa sölesin

Konuştuk bunları.. zaten hemen sinirlenebilcek bir tip değil bana bakınca yumusuyor hemen sarılıyor :1: Umarım değişmezz.. Teşekkür ediyorum...

Herşeyin hayırlısı.. Benim için umarım hayırlıdır.. 6 ay sonra evlilik hazırlıkları için ufak ufak ev eşyaları almaya başlıcaz,2 seneye kadar herşeyi tamamlıcaz inşallah babamı da ikna edicez 21'imde evli bir bayan olucam.. :16: Allahım sen bize yardım et yüzümüzü kara çıkarma,yolumuz aydınlık olsun.. :nazar:

ben eşimle tanıştığımda 0 29 ben de 20 yaşımdaydım başta ben de çok yaş farkı var nasıl olur anlaşır mıyız diye çok düşündüm.bazı insanlar garip karşıladı.ailem karşı çıkmadı önemli olan benim doğru karar vermemdi.bir süre sonra nişanlandık rüya gibiydi nişanlı kaldığımız 10 ay.21 yaşımda evlendim eşim 30 yaşında idi.şu an 6 yıldır evliyiz.bir de kızımız var 2 yaşında.genel anlamda çok iyi anlaşırız.bazen didişiriz kısa sürer çok şükür.kafana çok takma tatlım sevdiğine inanıyorsan sevgilini bırakma.yaş dış görünüş bunlara takılma.
Herşey yolunda gider inş.ailen de olumlu bakar.

Allah size bağışlasın evladınızı.. Milleti takmıyorum evet çok dikkatli bakıyorlar 'aa şuu kıza bak yanındakine bak gibi cümleler kuruyorlar.. Ama alıştım artık ben sevgimin peşindeyim.. Tek sorunum suanda babam.. 'Onunla oldugun takdirde sana ne gelir ne giderim' dedi.. Bilmiyorum 2 seneye kadar sevgime saygı duyar mutlulugumu görür onu kabul edermi.. Ondan asla vazgeçemem herşeyiyle güveniyorum ona, o da beni gözünden sakınıyor asla elimi süremem sana içim titriyor sana dokununca.. Evlenene kadar asla sevmekten ileri gitmicem seni dedi ve üzerine yeminler ettii. Azcık kilosu var o yüzden babam çok büyük duruyor yakısmazsınız diyorr.. Yaş Kilo hiçbirşey sorun değil.. Ben onu çok seviyorum :45:

Allah size bağışlasın evladınızı.. Milleti takmıyorum evet çok dikkatli bakıyorlar 'aa şuu kıza bak yanındakine bak gibi cümleler kuruyorlar.. Ama alıştım artık ben sevgimin peşindeyim.. Tek sorunum suanda babam.. 'Onunla oldugun takdirde sana ne gelir ne giderim' dedi.. Bilmiyorum 2 seneye kadar sevgime saygı duyar mutlulugumu görür onu kabul edermi.. Ondan asla vazgeçemem herşeyiyle güveniyorum ona, o da beni gözünden sakınıyor asla elimi süremem sana içim titriyor sana dokununca.. Evlenene kadar asla sevmekten ileri gitmicem seni dedi ve üzerine yeminler ettii. Azcık kilosu var o yüzden babam çok büyük duruyor yakısmazsınız diyorr.. Yaş Kilo hiçbirşey sorun değil.. Ben onu çok seviyorum :45:

sağol canım.kilo konusu da halledilmeyecek sorun değil spor ve yediklerine dikkat ederek verir.kilo verince daha genç durur o zaman baban da olumlu bakabilir.şu gerçek ki sen onu seviyorsun.inşaallah kavuşursunuz.

Bazen şu dışardan yorum yapanları hiç sevmiyorum facebookta falan.. Sen ayrı uçurumsun o ayrı uçurum diyorlar.. Açıkcası çok canımı sıkıyor bu durum.. Onu seviyorum.. Doğru yolda olduguma inanıyorum.. :26:

Aldatıldım kızlar :( 10 yaş var dedim ailemi karşıma aldım sevdim ,sevildiğimi sandım , sadıktım o da bana sadık sandım.. Beni pamuklara sarmalar sarar yinede arkamdan iş çevirmez sandım.. DÜn birlikteydik ve telefonunu kurcaladım.. Eski iş arkadasıyla msjlaşmalarını gördüm.. Aynen böyleydi ...
Benimki : Fıstık
O: efendim
Benimki : Özledim seni,yataktayım uyku tutmadı arayayımmı seni
O : ara canım ..........
aynen böyleydi konusmaları :( Vurulmusa döndüm ..diğer bir mesajda ise kız ona,,valla ahmet hiç havamda değilim diyordu ...
Benim ki ise,, bu grup konusma diyor,Blackberry kullanıyor.. Ama bu konusma 1. tekil şahısla konusma...
Nolursunuz aydınlatın beni yalvarıyorum ...:50:

Aldatıldım kızlar :( 10 yaş var dedim ailemi karşıma aldım sevdim ,sevildiğimi sandım , sadıktım o da bana sadık sandım.. Beni pamuklara sarmalar sarar yinede arkamdan iş çevirmez sandım.. DÜn birlikteydik ve telefonunu kurcaladım.. Eski iş arkadasıyla msjlaşmalarını gördüm.. Aynen böyleydi ...
aynen böyleydi konusmaları :( Vurulmusa döndüm ..diğer bir mesajda ise kız ona,,valla ahmet hiç havamda değilim diyordu ...
Benim ki ise,, bu grup konusma diyor,Blackberry kullanıyor.. Ama bu konusma 1. tekil şahısla konusma...

msne gelebilir misin burdayım..

Bayan ile erkek arasında 10 yaş fazlamıdır.. Lütfen yardımcı olun.. Sevgi varsa yaş önemsizmidir.. :34:
10 yaş çok canım. Bence en fazla 5 olmalı. Ayrıldığım kişi benden 10 yaş büyüktü ve gerçekten kuşak çatışması oluyordu. Sen hayatı daha yeni görüyosun, o yaşını yaşamış aynı olgunluğu senden bekliyor. Daha bunun gibi birçok şey var. Kimisi, erkek geç olgunlaşıyor iyidir büyük olması der ama 5 yaşın üstü gerçekten fazla tatlım. Bunun için sen sen ol o kadar büyük biriyle birlikte olma.

Malesef yaşlı erkeklerde bu aldatma olayını daha çok yapıyorlar. Daha kendi genç sevgilisine yetemezken kendilerine başka açılacak sular arıyolar. Yaşlı teke sendromu sanırım.

Canım daha 19 yaşındasın gerçekten küçüksün. O yaşlarda hayat insana toz pembe görünüyor. Bırak evlilik düşüncesini derim kim olursa olsun..Oku ve kendi ayaklarının üzerinde dur. Çünkü zamanımızın erkekleri maalesef babalarımız gibi mert değil yada mert olanı çok sınırlı sayıda. Ben 21 yaşında benden 10 yaş büyük biriyle evlilik yaptım. Sonuç ne, karnımda onun bebeği varken beni 1 yıldır bir rus kadınla aldattığını öğrendim. Yaşlı erkekler kendi sevgilisne karısına yetemediği anda maalesef kendilerine yeni maceralar arıyolar. Bu adama 9 yılımı verdim. Sakın sakın uzak dur o adamdan, ailen doğru söylüyor.

Back
X