Bayan kuaföründen sevgili olmaz mı ?

hahaha bu kuaförler takmş kırıklara yaaa sorsana bi erkek arkadaşına neden her yeni bi müşteri geldiğnde bu saçı kim kesti, saçınız fena kırılmış, ne zmandır kesmiyosunuz? bakım yapmamız lazm vs.. tarzında şeyler söylüyorlarr

Tam genellemeye gerek yok, sonucta sadece isini yapan erkek kuaförler de var, onlar da insan ve onlar da evleniyorlar, bir tanesi benim kuzenim diyecektim ki mesajinizi görünce cok sasirdim.

Sanirim yasiniz henüz cok genc. Yogun oldugu bir günde dahi saat basi mesaj atmaya cabalamasi sizi sinir etmis, yetmemis. Ki su an sevginin heyecani ile de büyük ihtimalle mesaj atmaya calisiyor, ileride yogun oldugu günlerde bugün yogunum diyecek belki 3-4 saat ses gelmeyecek. Belli ki sorun olacak ve siz onunla birliktelige hazir degilsiniz.

Iliskiye baslarken karsilikli olgunluk cok önemlidir. Calistiginin, bir patronu oldugunun farkinda olmak zorundasiniz. Ve karsidaki insan caba gösterdigi sürece de sorun olmayacak seyleri sorun yapmamak lazim.

bende turizmcym cnm ve gördüğüm kadarıyla yapanda var bu meslekde evli olup da falan, bekar olupda yapmayan da war dediğin gibi karakter meselesi :) bnde karar verdim taniyip kendim görmek istiyorum

aynen cnm kuaförlerin meşhur sözudr bu saçı daha önce kim kesti bi sorayım cnm ona göre yazarm sana

Güzel bi tespit yapmissnz bnmde heyecanmdn dolayi onu düşünemiom saat başı yazmasi bile biraz sinir etti dediginiz gibi ilerlyn zamanlarda onu bile bulamicm gibi . Yaşım 23 . Düşündüm biraz ve bunları düşünerek tanımaya karar verdim. Bana olan sevgisini hissedeyim yeter

Size bu soylenilenler mantikli geliyor mu ?
Bence arafta kalincak hicbisey yok oyle sey mi olur. Her saci sari olan çakma mi meslek değil karakter meselesi bu. Bana sorarsan arkadaslarinin degindigi noktada çocuğun karakteri degil tamamen maddi. Yani maddi küçümseme, yakistiramama
Bence onlari dinleme anlattigina gore de oda sana karsi cok ilgili cok tatli :)💘

ewet su an öyle yapıyorum is ile konusursak yogun mu nasil diye soruyorum sadece kiz mi geldi gusel mi degil miydi die kiskanclik yapmıyorum :) oda hergun ölüyorum yorgunluktan dedigi icin is konusu hakknda konuşmuyoruz fazla :)

Bence hiç takmayın sizden öncede geliyordu güzel kızlar değil mi bakıldığında her tarafta güzel kız var herkes güzel diye herkeste gözü olmasımı lazım herkesle birlikte olmasımı lazım bakıldığında ondan başka yakışıklı erkeklerde var değil mi ama siz neden onunda devam etmek istiyorsunuz çünkü içiniz onu sevdi kısmetinizde onunla birlikte olmak var:112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…