- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
biz bayanlr olarak sac konusunda falan sevgilinizn ilgilenmesi de çok güzel aslında tabi güzel bi iliskimiz olursa :)
Mesleğe göre koca/ sevgili seçimi yapılır mı arkadaslar ?
Bn bi hafta oluyor daha önceden bana ilgilisi olan bi bayan kuaförü ile tanıştık yüzyüze arkadaşımın aracılığıyla bi haftadan beri konuşuyoruz ona çok ısındm cok iyi anlaşılıyorz. Kendisi boylu poslu yakışıklı yani . Şu an icin bana olan ilgiside cok iyi musait olduğu her dk arıyor mesaj atıyor. Bugunde 2. Kez yüzyüze buluştuk. Çalıştığı için iş yerine gittim is arkadaşları ve patronuyla tanistrdi. Müşterisi falan gelio o sırada sinir oluyor iki dk rahat vermiyorlar falan die . Yanimdan hic ayrilmiyor. Müşterisi ile ilgilenirken bile aynadan sürekli gözleri bende bu yaptıklarını anlatmann nedeni yani ilgisindn falan cok memnunm ama arkadaşlarıma diyorum. Birisi ile tanıştık konuşuyorz bayan kuaförü diyorum mesleğini duyunca surat ifadeleri değişiyor sonuçta bayan kuaförü üzer seni diyolar. Kafamda cok karıştı mesleğine göre yargılamak da istemiyorum. Kendisiyle şu an bi ilişkiye başlamadık tanımak istiyoruz birbirimizi. Olursa bn ciddi düşünuyorum dio her lafnda ailesinde söylemiş beni.
Napmalym bilmiyorum :26:
Yok canım gayet olan şeyleri yazmissn. Bugun hafta sonu oldugu icin gelin saçı ve yaninda akraba arkadaşları warmis yani yogun Baya bugün attigi mesajlar saat başı . Bnde sinir oldum soğuk soğuk yazdm görünen o ki olmayacak bu iş hep sorun cikacak kavga edeceğiz gibi görünüyorBenim eski sevgilim kuafördü ve güveniyordum. Ama mesaj atmadığı her an içim içimi yiyordu. İlk başlarda yeni olduğumuz için ne kıskancam yeaa diyordum ama ilişki ilerleyince hiçte öyle olmuyor hatta psikolojisi bile bozuluyor insanın. İşi gereği kadınlarla iletişim kurmak zorunda muhabbet edicek iltifat edicek vs vs. Sabır gerek. Tartışsanız bile onun morali bozulmaz çünkü dertleşceği birileri mutlaka vardır.Çok mu olumsuz yazdım ne
Ek olarak; iyi seviyeli kuaförler de elbette var ama sanırım ben hiç rastlamadım. O yüzden iyi düşün derim
sonuçta meslek olarak ayırmak istemiyorum ama berber olsa benim kiside bu kdar tereddüt etmezdm. Benimde en cok korktgm meslek grubu buydubenim nişanlımda berber..
yani berber ama bazen kadınlarda gelir kısa saç kesttirmek için.. kıskanıyomuyum-elbette kıskanılıyor cunki gelen bayan müşteriler işe yaramayan tiplerden.
ama başımızdan bir olay geçti ve ozamandan beri bayan saçı kesmiyo.
yani arkadaşlarında dediği gibi insandan insana değişiyor..
bir deneyin derim.. bazıları kadınlarla çok samimi oluyolar,ama bazılarıda gerçekten sadece işini yapıyor.
taksicilik ve kuaförlük en korktuğum mesleklerdi ve başıma geldi şahsen ama şükür Rabbime yılları devirdik ve evleniyoruz inşallah
Hic tanımadığı biriyse iş değişir cnm orda amac farklı bn sürekli musterisi ise normal demiştim.işi gereği müşteriyi dışarıya davet etmek size göre normal mi...Hiç tanımadığı üniversite öğrencisi bi genç kızı
özel görüşelim sizle çay içmeye gelirmisiniz çok güzelsiniz vs cümleleri de cabasıydı...
Bi Yandan öyle bazilari secici oluyor bazilari kadınlar içli dışlı olunca yoldan çıkıyor dayiniz iyi olan kisimdanmistamamen kişilik meselesi bence mesleğe bakmaz bu, genelleme yapmıyorum tabi ama aksine ben bu meslektekilerin her kadına bakmayacağını düşünüyorum çünkü temiziyle bakımsızıyla çok çeşit kadınla uğraşıyorlar seçici olurlar diye düşünüyorumDayımda bayan kuaförü oradan biliyorum :)
yaşayıp görmek de gerekiyo r hic bulasmamakda. Bide kendimi kaptrp alisip snra bittgnde acı cekersem die dusunuyorum simdiden bile baya kaptrdm etkilendm kendisindenYani olayı en başından sorun olarak algılarsanız öyle sürüklersiniz her şekilde güzelde gidebilir bir ilişki kötüde yaşayıp görmek lazım
Mesleğe göre koca/ sevgili seçimi yapılır mı arkadaslar ?
Bn bi hafta oluyor daha önceden bana ilgilisi olan bi bayan kuaförü ile tanıştık yüzyüze arkadaşımın aracılığıyla bi haftadan beri konuşuyoruz ona çok ısındm cok iyi anlaşılıyorz. Kendisi boylu poslu yakışıklı yani . Şu an icin bana olan ilgiside cok iyi musait olduğu her dk arıyor mesaj atıyor. Bugunde 2. Kez yüzyüze buluştuk. Çalıştığı için iş yerine gittim is arkadaşları ve patronuyla tanistrdi. Müşterisi falan gelio o sırada sinir oluyor iki dk rahat vermiyorlar falan die . Yanimdan hic ayrilmiyor. Müşterisi ile ilgilenirken bile aynadan sürekli gözleri bende bu yaptıklarını anlatmann nedeni yani ilgisindn falan cok memnunm ama arkadaşlarıma diyorum. Birisi ile tanıştık konuşuyorz bayan kuaförü diyorum mesleğini duyunca surat ifadeleri değişiyor sonuçta bayan kuaförü üzer seni diyolar. Kafamda cok karıştı mesleğine göre yargılamak da istemiyorum. Kendisiyle şu an bi ilişkiye başlamadık tanımak istiyoruz birbirimizi. Olursa bn ciddi düşünuyorum dio her lafnda ailesinde söylemiş beni.
Napmalym bilmiyorum :26:
yaşayıp görmek de gerekiyo r hic bulasmamakda. Bide kendimi kaptrp alisip snra bittgnde acı cekersem die dusunuyorum simdiden bile baya kaptrdm etkilendm kendisinden
haklsnzz :)ön yargı kesinlikle olmamalı
karakterle alakalı birşey
Cok tesekkur ederim mutlu ettnz yazinizla :)Yahu sacmalamayin. Meslek ne farkeder. Gonlu sizde anlasilan e sizde seviyorsunuz. Ne guzel okurken icim acildi. Eminim o kuafore cok guzel kadinlar geliyordur ama o sizi seviyor. Bundan mutluluk duyun.
Sakin ha meslek degerlendirmesi yapanlari umursamayin. Bu guzel gunlerin tadini cikarin.
Allah mesut etsin.
inşallah teşekkür ederim sizde mutlu olursnz inşallah :)Ben de doktorum. Genç erkeklerin şeylerini bile muayene ettiğim oluyor :)
Nişanlım ayrılmalı mı benden?
Tabiki de hayır.
Mesleğe bakma, mutluysan bozma hiç. Milletin dediklerine kulak asma.
Her şeyden önemli olan sensin bir kere. Mutlu olduğun sürece beraber olursun.
evet o yönleri de war haklsnz normal günlerde bile yoğun özel günleri düşünemiom :) walla sizden fikir alıp dertlesmk isterim tabi dewam ederde su an iyi gidiyor ya bakalım :)Birde unutmadan herkesin tatil olduğu günler o çalışır Bayram yılbaşı falan en yoğun günlerdir sürekli yorgun olurlar mesala şuan tüm gün bekledim yorgun olduğu için istersen görüşmeyelim dedim oda birkaç kemkümden sonra tamam dedi eğer olursa bol bol dertleşiriz arkadaşım:)))
evet yapck olan heryerde yapar cok doğruuzun lafın kısası yüreğinde olan seni gözünün önündede aldatırr,başka yerdede..
o yüzden içini ferah tut derim
Başka sizce ne problem war aciklr misiniz ?Kuaför sevgilisi olarak aldatmayı düşünmeye gelene kadar okadar çok problem var ki bence yol yakınken vazgeçin
seven insan yapmaz doğru söylüyorsnzYani bu kişilikle karakterle alakalı birşey,mesleğiyle yargılamamak lazım.
zaten seviyorsan bu umrunda olmaz
ewet su an öyle yapıyorum is ile konusursak yogun mu nasil diye soruyorum sadece kiz mi geldi gusel mi degil miydi die kiskanclik yapmıyorum :) oda hergun ölüyorum yorgunluktan dedigi icin is konusu hakknda konuşmuyoruz fazla :)Baştan ya olmazsa gözüyle bakarsanız hep bir tereddüt kuşku içinde olacaksınız olacağı varsa da olmaz Allah korusun baştan ayrılığı düşünmenin anlamı yok en baştan kuaför durumunu kafanızdan çıkarın geri kalanı zaten sizin bileceğiniz bir şey güvenilir mi anlaşılır hareketlerinden yaşayıp hayat biçiminden eğer içinize sinmiyorsa devam ettirmeden bir karara varabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?