Mesleğe göre koca/ sevgili seçimi yapılır mı arkadaslar ?
Bn bi hafta oluyor daha önceden bana ilgilisi olan bi bayan kuaförü ile tanıştık yüzyüze arkadaşımın aracılığıyla bi haftadan beri konuşuyoruz ona çok ısındm cok iyi anlaşılıyorz. Kendisi boylu poslu yakışıklı yani . Şu an icin bana olan ilgiside cok iyi musait olduğu her dk arıyor mesaj atıyor. Bugunde 2. Kez yüzyüze buluştuk. Çalıştığı için iş yerine gittim is arkadaşları ve patronuyla tanistrdi. Müşterisi falan gelio o sırada sinir oluyor iki dk rahat vermiyorlar falan die . Yanimdan hic ayrilmiyor. Müşterisi ile ilgilenirken bile aynadan sürekli gözleri bende bu yaptıklarını anlatmann nedeni yani ilgisindn falan cok memnunm ama arkadaşlarıma diyorum. Birisi ile tanıştık konuşuyorz bayan kuaförü diyorum mesleğini duyunca surat ifadeleri değişiyor sonuçta bayan kuaförü üzer seni diyolar. Kafamda cok karıştı mesleğine göre yargılamak da istemiyorum. Kendisiyle şu an bi ilişkiye başlamadık tanımak istiyoruz birbirimizi. Olursa bn ciddi düşünuyorum dio her lafnda ailesinde söylemiş beni.
Napmalym bilmiyorum :26:
Cok doğru diosn cnm askerde bile yapan war. Bnm arkadasmnda sevgilisi erkek kuaförü cocugun bir sürü yalanini kizlarla konuşmasıni yakaladi. Ama işte bayan kuaförü denilince direk önyargı ile yaklaşıyorlr .O adamdan adama değişir canım adam var kanında vardır askeriyede çalışsa yine yapar yapacağını adam var gözün arkada bırakmaz benim tanıklarım var hatta evli adam bayan kuaförü çok da mutlular hatta ikisi birlikte çalışıyolar kaç yıldır tanı eğer çapkın biriyse kendi gözünle görmüş olursun
yani cnm haklsn. Bnde baska kuaföre gidiyorm oda erkek, cocuk gayet normal muhabbet edio asılıp sarkintilik yapan olmadı yani şimdiye kadarbence çok saçma sonuçta onlarda insanbirisine güvenmek için mesleğine bakılmamalı kişinin içinde varsa her şekilde gözü dışarda olur engelleyemezsin eğer sadık birisiyse yapmaz zaten.hem kendin demişsin cnm müşteri varken bana bakıyo diye bak başkasını gözü görmüyo arkadaşların seni kıskanmış ki böyle yorumlar yapıyo.benim gittiğim kuaför de erkek ama eşini anlatır çocuğunu anlatır bütün gün kadınların içinde olmasına rağmen.
su an cok mutluyum ama işte ilerde bisi olurda arkadaslrmn biz sana demistik demelerindn korkuyorumEğlenceli bi ilişki önyargılara bakmaz denemeye değer bence sen memnunsan
konuştuğum kişinin is arkadaşlarının da hepsinin bi kac yillik ilişkileri war onlarn sevgilileri anlayisla karşılayabiliosa bnde yapabilirim die düşünüyorumBenimmm çok yakın bir arkadaşımın erkek arkdası bayan kuaförü ve 4 yıldır sorunsuz bir ilişkileri var
ve bu yazda evleniyorlar :132: sizde de sorun olacağını sanmıorum cnm sonuçta onlar müşterileriii
yapcak adam arkadasın dediği gibi askeriyede de çalışsa gene yapar
bu konuda karamsar olduğumu kendisine de söyledim oda 11 yildan beri bu mesleği yapıyor ve bi yere gelmiş bu saatten snra mesleğimi bırakıp baska is yapamam ki dio oda haklıMeslekle alakasi yok bu islerin karakteri kisiligi iyi olcak..guveniyorsan tamamdir..bayan kuaforu diye capkin olcak diye bi kural yokki..benim tanigimda varr..evli ve cok mutlu karisindan baskasinida gormez gozu..meslegine takma bence kisiligini tani iyice..
Bugun zaten tutturdu kırıklarıni alalm bide fön cekeyim hem senle daha cok vakit gecirmis olurum dio :)bence de önyargılı olma, kısmet bu belli olmaz
hem saçlarını da yapar ne güzel
Cok doğru bi tespit yapmissn böyle olanlrda war sonucta hergün kac bayanla konuşup onlara iltifat da ediyorlr. Buna saygm war ama iş dışı bi yakınlaşma olmasi bnm gözümde bitirir. İnşallah oda sadık olan kısımdndrannem kuaför buyuzden bu meslekte erkek olarak calısanlarıda bılırım..
karekter meselesı bu..ınsanın ıcınde olacak..
benımde genel düşüncem ve gördüğüm genelı kızlara yakındır..
bı kısmı herkese mavı boncuk dagırtır..
yıne bı kısmı karısının uzerıne sevgılı yapar..
başka bı kısmı bıkac kızı bırden ıdare eder..
ve yıne benım ıcın az bı kısmı karısı ve sevgılısıne son derece sadıktır..
Ohoo mesleğe dayanarak sevgili seçeceksek ülkedeki tüm jinekologlar yalnız kalırdı :) Olur olur sevgili de olur koca da. Hatta ömür boyu kuaför masrafınız olmaz ki bu ev bütçesine epey katkı sağlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?