kalabalık kısmına ben de katılıyorum. onun kadını erkeği yok malesef..Bence sadece karsi cins degil, kabinlerin hemen onunde kimse durmamali, bos yere kalabalik yapiyorlar,
fakat bahsettigniz soyunma kabinlerinin koridor girisi ise, illa birinin sevgilisi olmasina gerek yok, alisveris yapan herhangi biri de gorebilir...
Ayrica ustunuz basiniz acik degilse sizi insanlarin gormesinden neden rahatsizlik duyuyorsunuz ki?
O kiyafeti giydiginizde de disarda gormeyecekler mi?
suzmesi tacize girer, buna tepkinizi verebilirdiniz...
Ustunuze tam oturmadigi icin ise sadece erkegin gormesi degil, tam olarak giyemedigniz seyle kabinden cikiyorsaniz insanlarin bakmasindan duydugnuz rahatsizligin nedenleri arasinda kendinize de pay bicmelisiniz bence.
Cok haklisin miss ama durum su, en azindan benim adima... Bos zamanimi sevgiliyle gecirmeyi cok severim, ama alisveris yapmayi da cok severim, sonunda kesisim kumesi soyunma kabinin onunde bekleyen sevgili oluyor, uzgunumKadinlar erkekleri niye alisverise surukuluyor, ben de bunu cozemem. Adamlar kabin disinda beklemektan baska bir islev yerine getirmiyor, cogu alisverisi zaten sevmiyor, kadin giyimiyle de bir ilgileri yok, ustundeki oldu mu olmadi mi konusunda ne fikirleri ne vizyonlari ne de ilgileri var :) Adamlara bosuna iskence bence.
çağımızın hastalığını bilen var mı kızlar?
disarda elin herifinin onunde donup donup popomuza bakmiyoruz demi ama?benim kastedigim tamda sapik tipli olanlardi esi sevgilisi sapik olmayanlar celallenmesin genede dogru bulmuyorum erkeklerin kadin soyunma kabin onunde beklemelerinielin herifi de kabinde olan sevgilisi için fikir sahibi olmak için bakıyo zaten.. çok meraklı olduğundan değildir..
çok sapıkça bakmadıktan sonra ne sıkıntısı varki? zira aldığınızı dışarda elin heriflerinin yanında da giyeceksiniz.
Öyle demeeee... Bende bi tane var bildiğin moda profesörü. Mecbur taşıyorum yanımda. Bundan sonra kabine sokayım bariKadinlar erkekleri niye alisverise surukuluyor, ben de bunu cozemem. Adamlar kabin disinda beklemektan baska bir islev yerine getirmiyor, cogu alisverisi zaten sevmiyor, kadin giyimiyle de bir ilgileri yok, ustundeki oldu mu olmadi mi konusunda ne fikirleri ne vizyonlari ne de ilgileri var :) Adamlara bosuna iskence bence.
siz icerde giyinirken kocaniz yan kabinden kiyafet denerken aynaya bakan kadini suzmuyorsa uzerinize alinmaniza gerek yok.kendimi herkez. kadar onemserim kahretsin cok guzelim yapcak bisey yok :)Size bakmıyordur o, olsa olsa sıkıntıdan gözü kaymıştır. Bu kadar önemsemeyin kendinizi.
Kusura bakmayın da elin kadını rahatsız oluyor diye alışverişe yanıma eşimi almadan ya da mağaza girişinde bırakarak çıkamam. Aynası kabin içinde olan mağazaları tercih edin çok rahatsız oluyorsanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?