bayan soyunma kabinlerinde sevgili bekleyen erkekler

ben şunu demek istiyorum. bir erkeğin görmesini istemeyeceğim kıyafeti bir kadının da görmesini istemem şahsen. ağda olsun çamaşır olsun, hoş olmayan bir görüntü varsa perdeyi açmam dahi. içerideki aynayla yetinirim.
ben bu şekilde davrandığım için sorunun ne olduğunu anlayamamıştım.
ama konu sahibi perde arasından dikizlendiğini söyledi. tabii bu bambaşka bir konu.

ben de ilk başta bilmiyordum perde arkasından dikizlendiğini. kabinin önünde bekleyen erkek içn aynıdır görüşüm ama perde arkasından dikizlenmenin açıklaması yok. erkek değil kadın da dikizleyemez.

ben de eski esimle giysi bakmaya ciktgmzda acelece giyer, kabinden cikmadan ona gosterirdim.. lcw gibi itis tepis yerlerde kendi cekinir hic yanasmazdi bile kabin tarafina.. oyle yerlerde icerdeki aynayla yetiniyorum, denerken bayan gorevli veya bayan musteri bile rahatsiz ediyo beni, hani kotu olduysa, bi de aynada inceleme yapiyosun, komikmisim gibi geliyo :) + göz insani rahatsiz ediyo.. o sebepten, kimseye bakmamaya da dikkat etmek lazim

her erkek sapikmi dedim ben sadece erkeklerin bayanlarin soyunma kabininin onunde beklemesini dogru bulmuyorum dedim cunku ben utangac bir tipim rahat edemiyorum bilmem anlatamildim mi?

Her kabinde ayna olmuyor maalesef keşke olsa..

Ama baskasinin gormesi konusunda o an uygun olamayabilirim cünkü her denedigim kıyafete uygun camasir/boxer/atlet düşünup cikmis olamayabilirim..

Ama satin aldigimda kabinde ki durum gibi giyinmem atlet giyerim camasir rengini degisirim bu yüzden sorun kalmamis olur disarda giymek için..

bende esimi erkek kabininin onunde bekliyorum

katiliyorum,
iste tam da bu sebeple kabinlerde ayna olmali,
Hatta bazilarinda cift ayna koyuyorlar ki arkani da gorebilesin...

oburturlu o koridordaki aynanin karsisinda sandalye kapmaca yarisi gibi bakmaya calismak, bir yandan kabini kacirmamaya ugrasmak cok yorucu ve anlamsiz geliyor bana,

uzaktan bakmak ve seni bekleyenlere gostermek istiyorsan ayri,
e o zaman koridor girisinde bekleyen es de anne de farketmiyor zaten, ustun basin duzdun cikiyorsun sonucta

bende esimi kabin onunde beklerim ama asla cevirip kafami kimsenin kocasina sevgilisine bakmam lutfen olayi baska yone cekmeyelim.

kabininde ayna bulunan okadar az magaza varki burada aynali kabin buldummu adeta seviniyorum.olayi yanlis yone cekiyorsunuz ama ben inaniyorum ki beni anliyanlarinizda olacaktir mutlaka.ben ciddi ciddi bir rahatsizligimi dile getirdim ben erkeklerin bayan soyunma kabinlerinim onunde beklemesinden hoslanmiyorum dedim bunu anlamak bukadarmi zor insanca fikirlerinizi almak istedim olayi hemen geyige cevirdi bazilariniz.

Ay birde kabin savasi var dimi ya:)) kapiyi actigin an dolusuyorlar tepene ama içeride ayna olsa giy giy cikar

Bundan sonra bu mağazalara mail atayim bak dertliymisim meger:)))

ya valla buraya konu acip acacagina pisman ediyorsunuz insani yazik vallahi yazik ya

niye pişman oluyorsunki. farkli fikirler işte... hepimiz aynı fiikirde olmuyoruz sonuçta

atiyorum dugun icin satavatli mini bir elbise deniyorum o elbiseyi disarda giycek halim yok ya rahat rahat bakinamiyosun sagina solunu onu anlatmaya calisiyorum hele bazilari cok pis bakiyo hepten canim sikildi iste

Ay birde kabin savasi var dimi ya:)) kapiyi actigin an dolusuyorlar tepene ama içeride ayna olsa giy giy cikar

Bundan sonra bu mağazalara mail atayim bak dertliymisim meger:)))
Bir de dan diye daliyorlar hemen, cikardigin pantolon bluz icerde kaliyor,
Lanet olsun diyip gidemiyorsun da,
bazen kabini tekmeyle kirip acasim geliyor boyle saygisizlari gorunce...
iste o zaman seni sakinlestirecek sevgili, arkadas, aile bireyi sart! : )))

ya o pis bakanların gözü çıksın. onlar açığa da kapalıya da şatafatlı giyinene de çuval giyene de pis bakıyolar.. ayrıca kabinde değil her yerde.. kadınlara aaa pardon yaşayan tüm dişşilere yürüyen am diye bakıyolar.. bu bizi aşıyo malesef.
örnek eşek ziken adam.. az önce facebookta vardı

benim kastedtigim tamda buydu iste

atiyorum dugun icin satavatli mini bir elbise deniyorum o elbiseyi disarda giycek halim yok ya rahat rahat bakinamiyosun sagina solunu onu anlatmaya calisiyorum hele bazilari cok pis bakiyo hepten canim sikildi iste
çok pis bakana çok pis bakacaksın, sesini yükseltip rezil edeceksin. rezil etti mi rahatlarsın zaten. senin içinde kalmış, atamamışsın sinirini.

evet ama sacma sapan yorum yapanlar var assalamalar yok sana bakmiyodur bakilcak kadar guzel degilsindir vs vs mesele benim guzel veya cirkin olmam degil sacmaliyo bazilari
ona bakarsan ben de öyle düşündüm önce. kabinin önünde sevgilisini eşini bekleyen karşı cins sapıtmadığı sürece bi sıkıntı yok. ki öylesine de baksa bi sıkıntı yok ama sonradan yazmışsın perde aralığından dikizliyo diye. bunu erkek değil kadın bile yapamaz.
kimse aşağılamıyor seni. onlar da biliyorlar meselenin güzellik çirkinlik olmadığını sadece " gözler üstümde" izlenimi oluşmuştu ilk mesajında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…