- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
disarda elin herifinin onunde donup donup popomuza bakmiyoruz demi ama?benim kastedigim tamda sapik tipli olanlardi esi sevgilisi sapik olmayanlar celallenmesin genede dogru bulmuyorum erkeklerin kadin soyunma kabin onunde beklemelerini
ben de balo elbisemi seçerken yaşadım bunu. Haliyle abiye ve gösterişli çıkınca direk 3 5 adam bana bakıyor ben kendime bakamıyorum. Yanlarında bir de eşleri sevgilileri var onları bıraktılar benim giydiğim elbiseye bakıyorlar. Ben de inatla durdum dışarda dik dik baktım onlara da. Ayrıca ağdamı yaptırmamış olabilirim veya hani iç çamaşırımın askıları gorunuyor olabilir ki oluyor da zaten öyle çıkamıyoruz sinir oluyorum kapı deliğinden kardeşimi çağırıp öyle gösteriyorum. Bizim erkeklerimizin çoğu böyle yaiyi geceler bayanlar bugun sinirlerim cok bozuldu.yarin kuzenimin dugunu var ve benim giyim alisverisi yapmam gerekiyodu.16aylik bir kizim var ve vaktim kisitliydi zaten aksam uzeri 6da cikmisim disari mecburiyette.girdigim magazalarda ustumu degistiriyorum tam yan kabinde sevgili bekleyen bir asalak cikiyorum aynaya bakicam dikmis gozlerini beni suzuyo ustelik gittigim magazalarin cogunun soyunma kabini perdeli yada kapisi kapanmiyo,ya asiri rahatsiz oldum butun magazalarda sevgili yada es bekleyen adam kabinin hemen dibinde hemde.bisey giyip cikiyosun aynaya bakicam onunu arkami donecem adam dibimde kil oldum ya bazen vakit kazanmak adina pantolonun uzerine elbise gitmem gerekti bi cikiyorum dibimde sevgili bekleyen bir erkek hayret bisey ya benim esim.bayan magazalarinin icene bile girmez.bence mahremiyeti var saygisizca geliyor bana,elbisenin herturlu durusunu gormek istiyoruz onden arkadan donup duruyoruz elin herifi nemunasebet benim orami suzecek?siz nasil bakiyosunuz bu konuya bayan soyunma kabinlerine erkeklerin girmesi normalmi?bence normal degil ben.rahatsiz oluyorum.diyeceksiniz kikaklkazanmak adina ya a
siz icerde giyinirken kocaniz yan kabinden kiyafet denerken aynaya bakan kadini suzmuyorsa uzerinize alinmaniza gerek yok.kendimi herkez. kadar onemserim kahretsin cok guzelim yapcak bisey yok :)
nerden biliyosunuz ne niyetle bakildigini?belkide tam o niyetle bakiliyodurdediğim gibi seni süzmesi ağzının sulanması anlamına gelmiyor. ilk mesajımda yazmıştım. kimse kendini bişey sanmasın.
şimdi erkeklerin kabin önünde beklemesini desteklediğim bi algı oluşmasın. ama kimse kaşınıza gözünüze hasta olduğundan bakmıyor. byeee
siz nerden biliyorsanız tam da ondannerden biliyosunuz ne niyetle bakildigini?belkide tam o niyetle bakiliyodur
tamda onu soylucektim perdenin arasindan beni gozetlemeye calisiyordu gorevli cagirdim hemenBeni dikizlemiyorsa perdenin/kapının arasından sorun etmem. Ben de erkek arkadaşımla alışverişe çıkıyorum sonuçta..
Ne kadar guzel dusunmussunuz. Cunku insan gercekten esini gormek isteyebilir. Kadinlar da esi de begensin yardimci olsun secmesine isteyebilir. Madem rahatsiz oluyor o zaman ona gore kendini ayarlar insan. Takdir ettim.Bilgecedus: 37243616 .!.:Kimsenin alisveris yapmadigi saatlerde genelde alışveriş yapariz. Farklı kabinleri vardir. Geniştir, falan filan. Eğer erkek de varsa begenmissem gider evde dener, olmazsa getirir degistiririm. Çünkü ben de rahatsiz oluyorum bu durumlardan.
Ama onlara da hak veriyorum. Eşlerinin üstündeki kiyafeti görmek ve fikir vermek istiyorlar.
Dedigim gibi, onları kendime uyduramayacagima göre, kendi kendime çözüm uretiyorum... siz de bunu uygulayabilirsiniz...
babydoll giysen perdeyi açıp dışarıdaki aynaya mı bakarsın?Bence bu iste bir terslik var
Kabinde giydiklerimiz disarida giyecegimiz şeylerse giyinip kabinin hemen dişinda bekleyen sevgiliye/ese gösterebiliriz demektir ... Yani kabin bolumune girmesine gerek yok ayni mantikla..
Ha özel bir şey deniyorum perdeden bir bakip gitsin diyorsak bir diğer kabinde ki hanim da ayni şekilde özel bir şey deniyor (ya da iç camasiri vs uygun değil) perdeden bir bakip cikaracak ama sevgili/es nedeniyle bakmasin ne olacak mi diyoruz?
Oha ama bu kadari da.. Bu azonceki mesajimda da belirttigim gibi kabin onunde beklemekle degil kisilikle ilgili bir problem. Her yerde denk gelebilirdi. Kalabalik caddelerde dahi tacize ugruyor birsuru kadin. Benim asil nerak ettigim esi icerde diyorsunuz, gorevli gelince ne oldu? Esi nasil bir teoki verdi yani bir erkek buna nasil cesaret eder?tamda onu soylucektim perdenin arasindan beni gozetlemeye calisiyordu gorevli cagirdim hemen
benim bugun karsilastigim adam bu konuda beni cok sinirlendirdi ve bugun sanki butun erkekler oyleymis gibi tedirgin etti.sadece esiyle yada sevgilisiyle ilgilenen adamlara lafim yok ama bazilari rahatsizlik veriyor iste insan giydigi kiyafeti bile algilayamiyorKonuya gelince, kismen haklisiniz benzer durumda ben de sinir olurum, ama o kisinin terbiyesizligiymis, konu esiyle ya da sevgilisyle alisveris yapan, o esnada ona yardimci olan ya da fikrini belirten erkek olmamali, o adamin yaptigi hanzoluk olmali... Bu sokakta ya da baska bir yerde de karsilasabileceginizi bir durum... Ben de erkek kabinine daliyorum, kimsenin kicini basini gormek degil derdim, esime yardimci olmak...
perde hafif aralık kaldıysa ve sizi dikizliyorsa o zaman ağzına s.çın hanfendi. cıngar çıkarın. orda beklemesi o hakkı vermiyor. bunu bi kadın da yapsa aynısını yapın rezil edin.tamda onu soylucektim perdenin arasindan beni gozetlemeye calisiyordu gorevli cagirdim hemen
babydoll giysen perdeyi açıp dışarıdaki aynaya mı bakarsın?
insanlar nasil bukadar emin olabiliyolar anlamiyorum.Niye girmesin ki erkekler kadın mağazalarına?
Ben de alışverişe çoğu zaman eşimle çıkarım. Nedeni ise; zevkine güvenmem.
Kimi zaman ben giyinirken, gider gezer bu güzelmiş baksana diye getirir. Çok nadir vardır elbet kötü niyetli kişiler ama sizi süzdüklerini düşünmüyorum. Önündeyseniz, öylesine bakıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?