- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
Oha yasak konsulsun mu dendi, atlamisim onu.
Gratis'te erkek ne geziyor diyenler vardı yahu...
Her şeyi abartmak durumundayız zaten.
He ben sallamam bu durumları ama eşim kendiliğinden bu konuda hassas zaten. Dışarıda bekler, çağırdıkça gelir, gider başka kıyafet bulur, şunu da denesene çok beğendim der. Tam bir kız arkadaş modunda... Ruj aldığımda o allık buna uymaz diye fikir bile verir. Cilt bakım ürünlerinden anlar çünkü oldukça asortik bir kayınvalidem ve süslü 2 görümcem var. Onlara hediye kremler, serumlar falan alır. E ben bu adamla gitmeyeyim de kiminle gideyim alışverişe... Komik...
Armaniye hayatinda gitmemis belli..soyle bakiyim armani magazalari nerde ayy cok guldum buna ...
Ben de tam tersi hemen alayım çıkayım modundayım ama o hep bi fikir verme peşinde olur.Ayy ben rujumu da gosteririm elbuseme uyar mi sence diye. Hele beraber l`occitane a falan girdik mi cildiririz. Adam kendi seviyor anliyor da.
Gratis'te erkek ne geziyor diyenler vardı yahu...
Her şeyi abartmak durumundayız zaten.
He ben sallamam bu durumları ama eşim kendiliğinden bu konuda hassas zaten. Dışarıda bekler, çağırdıkça gelir, gider başka kıyafet bulur, şunu da denesene çok beğendim der. Tam bir kız arkadaş modunda... Ruj aldığımda o allık buna uymaz diye fikir bile verir. Cilt bakım ürünlerinden anlar çünkü oldukça asortik bir kayınvalidem ve süslü 2 görümcem var. Onlara hediye kremler, serumlar falan alır. E ben bu adamla gitmeyeyim de kiminle gideyim alışverişe... Komik...
Neye guldugum ortada....ayrica turkce konusuyoruz ...turkce konusurken iki kelime ingiluzce araya atip ingilizce biliyorum havasinda olanlarada cok gulerim..sirf cevap yetistirmek icin yaziyosun o cok belli de, soyle bari de biz de bilelim neye guldugunu, aydinlat bizi, enlighten us
Neye guldugum ortada....ayrica turkce konusuyoruz ...turkce konusurken iki kelime ingiluzce araya atip ingilizce biliyorum havasinda olanlarada cok gulerim..
İşte tercih meselesi. Ben de kabindeyken çıktığımda eşim yoksa cepten arıyorum nerede acaba diye. İlla gelip bakacak. Hatta WC ye falan gittiyse inadına bekliyorum.Ay ben de gıcık oluyorum.Daha geçenlerde mng'de yaşadım aynı şeyi.Mağaza müdürüne şikayette bulundum.Ha bi de bi erkeğin çanta gibi yanımda gezmesinden hoşlanmıyorum.Kendi kararımı kendim veririm.Ama poşetleri taşıabilir ,no problem !
Sonuc aldin mi peki ?ediyoruz sikayet yAy ben de gıcık oluyorum.Daha geçenlerde mng'de yaşadım aynı şeyi.Mağaza müdürüne şikayette bulundum.Ha bi de bi erkeğin çanta gibi yanımda gezmesinden hoşlanmıyorum.Kendi kararımı kendim veririm.Ama poşetleri taşıabilir ,no problem !
Armani nerde onu soyle bana once....size ne ki ister ciplak cikarim ister giyinik...kabinlarin bulundugi yerde...ister gul ister agla...neye guldugu ortadaymis.. gulebilirsin, bu benim sana aciklama yapacagim veya neyi nasil yazacagima dair senden icazet alacagim anlamina gelmiyor.. kusura bakma da "madem oyle hodri meydan, ben de ciplak cikiyorum bundan sonra kabinden" diyen birini de ben hiiiiiiiicc ciddiye almiyorum, ve de yerlere yatiyorum gulmekten =)))
korktuğumdan değil bakımlı erkeklere feminen demiyorlarFeminenlik kotu birsey degil korkma
Bakimlilik baska birsey....feminen tavirlari olan erkekler var buda dogal birsey kötü degil yanni...korktuğumdan değil bakımlı erkeklere feminen demiyorlar
kötü demiyorum işte.sende anlamadın.yanlış terimler kullanıyorsunBakimlilik baska birsey....feminen tavirlari olan erkekler var buda dogal birsey kötü degil yanni...
Yoo cok dogru bence....kötü demiyorum işte.sende anlamadın.yanlış terimler kullanıyorsun
Bizde ister kocamizla gideriz ister yanliz, hatta sizin gibilere inat bikac erkek toplamak lazim.... Cok iticisiniz, herkes iki tarafin görüslerinide iyi kötü anladi, siz hala ciplaklikta takilip kaldiniz....cikin istediginiz gibi, size bakan zaten yoktur, bosuna girmeyin havalara...Sonuc aldin mi peki ?ediyoruz sikayet y
Armani nerde onu soyle bana once....size ne ki ister ciplak cikarim ister giyinik...kabinlarin bulundugi yerde...ister gul ister agla...
Sonuc aldin mi peki ?ediyoruz sikayet y
Armani nerde onu soyle bana once....size ne ki ister ciplak cikarim ister giyinik...kabinlarin bulundugi yerde...ister gul ister agla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?