bayan soyunma kabinlerinde sevgili bekleyen erkekler

Oha yasak konsulsun mu dendi, atlamisim onu.

Evet ya. Baslarda bi oyle dendi. Giren adam gelip perdeni acmadiktan sonra bisey diyemezsin ki. Ozel alan kabin. Gerisi degil. Orasi bile rahat giyinip soyunacagin bi yer degil.

Ayy ben rujumu da gosteririm elbuseme uyar mi sence diye. Hele beraber l`occitane a falan girdik mi cildiririz. Adam kendi seviyor anliyor da.

Ayy ben rujumu da gosteririm elbuseme uyar mi sence diye. Hele beraber l`occitane a falan girdik mi cildiririz. Adam kendi seviyor anliyor da.
Ben de tam tersi hemen alayım çıkayım modundayım ama o hep bi fikir verme peşinde olur.
Onu mu alacaksın, olmaz ki o ona; şunu mu alsan?
Saçların kurudu serum mu alsan?
Bu sefer de şu marka boya mı alsan bak bitkiselmiş falan.
Var yani böyle erkekler de...Hayır sadece bayan ürünleri olan yerler olsa şikayeti de bir derece anlarım da, erkek ürünleri de olan mağaza ya, var mı ötesi

Gratise nişanlım olmadan girmem giremem o da kendine alır zihniyet yanlış.. demek benimkide sapıkmış bana yüzük alacagı donem kadınların ellerındekı yuzuklere bakar bana gösterırdı basta rahatsz olmustum ama sonradan anladım art niyet yok.. Konu sahibi tüm erkekleri zan altında bırakmıs sanırım yorumların hepsini okuyamadım ama öyle gözüküyor

sirf cevap yetistirmek icin yaziyosun o cok belli de, soyle bari de biz de bilelim neye guldugunu, aydinlat bizi, enlighten us
Neye guldugum ortada....ayrica turkce konusuyoruz ...turkce konusurken iki kelime ingiluzce araya atip ingilizce biliyorum havasinda olanlarada cok gulerim..

6 yıllık bir ilişkim var ve sevgilim yanımda olmadan genelde alışveriş yapmam benim en iyi alışveriş arkadasımdır kendisi cok begendiğim bir elbiseyi gösterdiğimde saniyesinde beni vazgecirebilir görmediğim bir olumsuz yanını görmemi sağlar yine aynı sekilde hiç tarzım olmayan bir seyin bana yakıştığınıda onun sayesinde cok görmüşümdür en basiti önceden kullanmadığım bir fondoten alacağım zaman bile yüzüme denediğimde nasıl duruyor yüzümle cok renk farkı var mı diye sorarım malum kozmetikçilerde hep spot ışıklar oldugundan renkler bizi yanıltabiliyor siz rahatsız oluyormussunuz saygı duyarım ama ya bütün magazalar sadece kadınlar için,sadece erkekler için ve karısık kabinler bulunan bölümler yapacak ya da siz cıkmayacaksınız çünkü bu yasak olan ve yasaklanmayacak bir durum.

ayrıca dip not olarak bir gün aynı mağazada denk gelirsek rahatsız olduğunuzu kibar bir üslupla söylerseniz sorun olmaz anlayışla karşılar yardımcı olurum lakin eğer siz farklı bir tavır sergilerseniz benim de tutumum sizin gibi olur.
:)

Neyin yasağı konulacakmış mağazalara ben kaçırdım o kısmı. Bugün çok hızlı akıyor bazı topikler.

Ay ben de gıcık oluyorum.Daha geçenlerde mng'de yaşadım aynı şeyi.Mağaza müdürüne şikayette bulundum.Ha bi de bi erkeğin çanta gibi yanımda gezmesinden hoşlanmıyorum.Kendi kararımı kendim veririm.Ama poşetleri taşıabilir ,no problem !

Bir de şu var. Bazen biz bile bakıyoruz kabinden çıkan kadınlara.

Orası burası göründüğü için mi bakılıyor?? Bazen hiç gözüme çarpmayan bir şeyi görüyorum birinin üstünde “ne güzel konbinlemiş” diyorum ya da “ne zevk yahu şuna bak bu kadar şey içinden bunu mu seçtin?” diyorum.

Bakan her erkeği de nefsinden bakıyor demek de doğru değil. Kadınların erkeklerin kafasının bir tek bel altına çalıştığını düşünmesi de çok irrite edici.

Erkek düşünmüyorsa bile zorla düşündürüyor bu kadınlar kocasını çekiştire çekiştire.

Neye guldugum ortada....ayrica turkce konusuyoruz ...turkce konusurken iki kelime ingiluzce araya atip ingilizce biliyorum havasinda olanlarada cok gulerim..

neye guldugu ortadaymis.. gulebilirsin, bu benim sana aciklama yapacagim veya neyi nasil yazacagima dair senden icazet alacagim anlamina gelmiyor.. kusura bakma da "madem oyle hodri meydan, ben de ciplak cikiyorum bundan sonra kabinden" diyen birini de ben hiiiiiiiicc ciddiye almiyorum, ve de yerlere yatiyorum gulmekten =)))

İşte tercih meselesi. Ben de kabindeyken çıktığımda eşim yoksa cepten arıyorum nerede acaba diye. İlla gelip bakacak. Hatta WC ye falan gittiyse inadına bekliyorum.

Sonuc aldin mi peki ?ediyoruz sikayet y
Armani nerde onu soyle bana once....size ne ki ister ciplak cikarim ister giyinik...kabinlarin bulundugi yerde...ister gul ister agla...

kötü demiyorum işte.sende anlamadın.yanlış terimler kullanıyorsun
Yoo cok dogru bence....
Sen feminen tavirlar var deyince gay dedigimi sandin da ondan acikladim...
Mesela seda sayan maskulen tavirlari var ...bunu dedik diye kadina lezbiyen demedik ..
Bakimli temiz olmak ayri.....kasina kavis verdirmek ayri...

Armani nerde onu soyle bana once....size ne ki ister ciplak cikarim ister giyinik...kabinlarin bulundugi yerde...ister gul ister agla...
Bizde ister kocamizla gideriz ister yanliz, hatta sizin gibilere inat bikac erkek toplamak lazim.... Cok iticisiniz, herkes iki tarafin görüslerinide iyi kötü anladi, siz hala ciplaklikta takilip kaldiniz....cikin istediginiz gibi, size bakan zaten yoktur, bosuna girmeyin havalara...

listesini cikarim mi canim nerede magazasi oldugunun? istinye park'ta var, rahatladin mi? amac neydi sormanda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…