bayan soyunma kabinlerinde sevgili bekleyen erkekler

bunların çok çok istisna durumlar olduğunu düşünüyorum. 100 mağazadan 3 ünde abiye satılır. abiye ve gelinlik mağazalarında veya iç çamaşır bikini mayo mağazalarında perde/kapı önü beklesinler illa ki diye diretmem tabii. ama günlük giyim mağazasında kişiyi teşhir edecek çekilemeyecek fermuar olan kıyafet sayısı taş çatlasın100'de 1'dir.
bikini mağazasında erkeklerin kapı önünde beklemesini de kalkıp savunmam. ama denediğimde çağırıp gösteririm yani.

istisnalarla çok gelmemek lazım.

Prezervatifin satıldığı bir yere "ay ay erkekler neden geliyor" mu diyorsunuz gerçekten?
Allhım kör olsaydım da görmeseydim yazılanları...

Höh, ne yazilmis be! Hepsini okudum. :)
Deneme odalarinin ayri olmasinin, tuvaletlerin ayri olmasinin sebebi zaten cok acik. Bana gore de kadin ve erkeklerin deneme odalari ayri ise diger kadinlari veya erkekleri rahatsiz etmemek icin oralara karsi cinsin ugramamasi gerekiyor.
Bu konuda sadece tesetturlulere hak verenler olmus fakat tesettur sadece basa ortulen ortu degildir bence. Benim basim acik ama gostermek istemedigim yerlerim olabilir degil mi? Saygi gormek icin illa basimi kapatmam veya uzun perdesuler giymem gerekmiyor herhalde.

Ben dikkat ediyorum, diger kadinlarin rahatsiz olabilecegini dusunup esimi o odalarin oldugu yere sokmuyorum. Herkesten de bu hassasiyeti bekliyorum fakat gostermiyorlar. Ben de disari cikmamayi tercih ediyorum. Cok absurt bir durum gorursem de uyariyorum kibar bir dille.
Kimse butun erkekler sapiktir, herkes bana bakiyor, demedi. Kimin ne niyetle baktigi beni ilgilendirmez. Ben bir yerlerimi gostermek istemeyebilirim degil mi? Sadece guzel kadinlara bakarlar, sen cok mu guzelsin, millet de seni gormeyi bekliyordu, tarzi yorumlar cok ama cok sig zihniyet urunu. Bana ne canim milletin bana ne amacla baktigindan. Ben cok namuslu bir adamin da benim bir yerlerimi gormesini istemem. Sadece sapik insanlar icin gecerli degil ki bu durum. Sutyen deneyip ortaliga cikmam mesela. Kadinlarin da gormesini istemem yani. Bu kadinlar da sapik demek degil. Bu sadece ben bir yerlerimin baskalari tarafindan gorulmesini istemiyorum demek.

Bazi arkadaslarimiz daha once bu duruma karsi hassas degildim, simdi dikkat edecegim, demis. Ne guzel. Ben de erkek soyunma kabinlerinin onunde durmamaya dikkat edecegim mesela.
Ama burada bu hassasiyeti gostermeyecek, benim kocam seni napsin sigligiyla hareket edecek cok insan var. Sorun sanki oymus gibi. Sanki sadece sehvani bakan erkeklerden rahatsiz oluyormusuz gibi.

Bu zihnitetler degismeyecektir, o nedenle yine bizim dikkat etmemiz gerekiyor. Cikmayin oyle bir durumda kabinden ne diyeyim. Zihniyetler medeniyeti cook baska anlamis.

hannesli sen çok doğru söylüyorsun ben sana hak veriyorum ama burada durumu çarpıtmak isteyenler var. zaten bu durumdan rahatsız olduğunu geçmiş mesajlarında belirtmiştin
sen o kadar kibar bir insansın ki birinin günü kötü geçer diye insanları bile uyarmaktan çekiniyorsun ( yine başka bir mesajda yazmıştın)
keşke herkes senin gibi olabilse...

Evet oyle bisey olursa uyar gec. Ama yasak koyamazsin ki magazaya. Herkesin kendi keyfi. Ben hak veriyorum rahatsizliga ama yasak cok abarti.

yok pis de kokmasın parfümde kokmasın. benim tercihim temiz olsun yeter. ben parfüm kullanmıyorum ama dediğin gibi fare ölüsüde kokmadım hayatta D:

Diyorum zaten iki taraf da kendince haklı. Ama kimse kimseye hakaret edemez, ya da erkekler kadın mağazasına girmesin diyemez. Olay ondan büyüdü zaten. Çok uç yorumlar yapıldı. Kabinden uzakta beklesinler demelerini anlarım da ne işleri var orada onlara sormadan alamıyor musunuz demek saçma. Ya da mahremiyetle vurmaya çalışmak saçma. Bana göre erkek de kadın da görmesin mahremimi ya da ben onları görmeyeyim. Bu durum karışık, burada yazmakla da çözülmez. Rahatsız olan millete kocanı niye yanında alışverişe getirdin diye hesap soracağına görevliye şikayet etsin.

Istanbulda bi magazadir kesin dimi? Ben istanbuldayken illallah etmistim bunlardan!

Bilmiyorum soyle bilelim...peki sen nerden biliyorsun benim nerden giyindigimi boyle bir cumle kuruyorsun....sen nesin ki benimle bu sekilde konusuyorsun....

sen diyosun ya, ben armani'den burberry'den giyiniyormusum diye, ben oyum iste. armani'den burrbery'den giyinen kiz.

ben de senin nereden giyindigini bilmiyorum, soylersen o magazalara gitmeyim, allah muhafaza denk geliriz falan, esimi rezil edip kovmaya kalkarsin..

Kesinlikle sacma bir hal aldi zaten konu katiliyorum size..

Keske herkes sizin gibi de olabilse, siz evet bu yönden hic düşünmemiştim diyebildiniz bir nebze karsidan bakabildiniz (sizi cildirtan birine ragmen) ..

Tüm gün tartışıldı bu konu. Açıkcası her iki tarafta haklı bence
Bende eşimle giderim alışverişe,O asla sevmez .zorla götürürüm. Ama bana fikir veriyor. İnsan herzaman kendi üzerinde nasıl durduğnu anlayamıyor ,karşıdan nasıl göründüğüne dair fikir istiyor,böyle durumlarda eşimden yardım alıyorum. Ama ben uygunsuz bir durumda isem erkek değil kadınlarında görmesini istemem..Yanlız gitmişsem kabin geniş ise ve ayna var ise içerde giyer karar verir öyle çıkrım..Kabinin dışında kadınlar var ise çağırmam ben biraz uzaklaşırım onun yanına giderim. Dengeyi sağlamak lazım. Tamamen öyle olsun böyle olsun gibi bir durum değil. Bazı yerlerde soyunma kabinleri ayrı bir bölüm halinde değil .Daha açık bir alan o zaman daha müsait oluyor ,yada ayrı bir bölümde oluyor ama alış veriş yapılmayan bir saatse fazla kimse olmuyor ozaman gel içerde bak diyebiliyorum.
Ben toptan içerde ayna olmayan kabinlere karşıyım..İçerde giyiniyorsun süper oldu sanıyorsun bir çıkıyon faciaa. Erkeklerden se kadınların görmesi daha bir fenaaa.. :))

Armaniye hayatinda gitmemis belli..soyle bakiyim armani magazalari nerde ayy cok guldum buna ...

:)

Oyle mi demisler, ben kacirdim gene.
Gratis'te erkek ne geziyor diyenler vardı yahu...
Her şeyi abartmak durumundayız zaten.
He ben sallamam bu durumları ama eşim kendiliğinden bu konuda hassas zaten. Dışarıda bekler, çağırdıkça gelir, gider başka kıyafet bulur, şunu da denesene çok beğendim der. Tam bir kız arkadaş modunda... Ruj aldığımda o allık buna uymaz diye fikir bile verir. Cilt bakım ürünlerinden anlar çünkü oldukça asortik bir kayınvalidem ve süslü 2 görümcem var. Onlara hediye kremler, serumlar falan alır. E ben bu adamla gitmeyeyim de kiminle gideyim alışverişe... Komik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…