bayan soyunma kabinlerinde sevgili bekleyen erkekler

Millet baskasina gozukmemek için esini kabinden ayirmiyor az öteye dahi yürümüyor+ bir yeri gozukmesin diye kabin perdesi tuturuyor esine..e madem başka adam niye bizi gorsun belki uygun degil diyorsaniz bizim içinde sizin kocaniz başka adam o bizi niye görsün ?

Bence de mantikli ve anlayisli olmak zor değil.. Şimdiye dek hicbir bayan terslememistir hoşgörü var demek ki cogumuzda tersi dusunenlerde de iki gram hoşgörü olursa bir yeriniz eksilmez.. Banane sanane diye dusunenlerle zaten konuşulmaz bu safhayi atlatmamiz gerekirdi bu yaslarda

sürekli kabinden çıplak çıkmakla milleti tehdit ediyor şaka gibi :)
çık yahu bize ne olay senin olayın

Dalgaya ve aşağılamaya döndü olay iyice. Böyle yapınca ikna mı olacak herkes? Ben iki tarafa da hak veriyorum bir yere kadar ama bazı önermeler cidden çok komik.

Alistim bile....baskasinin parasiyla hava atmak bana göre degil kusum...

senin zihniyetine gore, kaliteli yerlerden giyinenler ya koca parasi yiyor ya da sevgilisinin parasiyla hava atiyor.. ne kadar sig bir dusunce. sen benim ne isle mesgul oldugumu, ne kadar kazandigimi nereden biliyosun?

Dalgaya ve aşağılamaya döndü olay iyice. Böyle yapınca ikna mı olacak herkes? Ben iki tarafa da hak veriyorum bir yere kadar ama bazı önermeler cidden çok komik.

Kimse ikna olmasin durum bu değil ki..

Ben sort bikini vs giyerim sevgilimle de alisverise giderim ama kabinden ciktigimda daha ben üstüme bakmadan sevgilimle karşılaşmak dahi istemem.... bazen elbise giyiyorsun kapiyi bir aciyorsun asiri spottan olduğu gibi için gözüküyor yani hem camasirin renkliyse hem astar istiyorsa elbise..

E milletin kocasi ben pat diye cikayim kapidan cikinca görsün beni ya da ben bunun stresini yasayim.. İlla şikayet etmek can sikmak mi gerek... Kendilerine nasil hasassa insanlar basklarina da ayni olmaktan zarar gelmez..

senin zihniyetine gore, kaliteli yerlerden giyinenler ya koca parasi yiyor ya da sevgilisinin parasiyla hava atiyor.. ne kadar sig bir dusunce. sen benim ne isle mesgul oldugumu, ne kadar kazandigimi nereden biliyosun?
Bilmiyorum soyle bilelim...peki sen nerden biliyorsun benim nerden giyindigimi boyle bir cumle kuruyorsun....sen nesin ki benimle bu sekilde konusuyorsun....
Gerci ben seni ciddiye bile almadim dalgaya vurdum..bazi seyler hazim meselesi cunku..sonradan elde ettiysen tabi bunu hazmetmek zaman alir..

erkekler neyse de çoluk çocuğuyla gelip kabinde kıyafet denerken onları ortalığa salanlar çok sinirimi bozuyor. Özellikle kabin kapıları perdeli olan yerlerde çok başıma gelmiştir. Çocuklar koştururken kabinlere dalıyor, hop perdeyi açıveriyor falan. O an orda sevgilisini bekleyen erkek falan varsa zaten rezillik.

Kızlar neden bu kadar birbirinize girdiniz?
Kimi bayan ille esimde, babamda gorsun ister kimi aman kim ugrasicak gostermeye bleeh yapar alir cikar.
Nefret ederim soyunma kabininde giyinip soyunmaktan. Mecburiyetten girdigim her kabinde istisnasiz bayan ya da erkek ille biri acti o perdeyi. Artik alip geliyorum, olmazsa degistiriyorum.
Simdi bana okuzler denk geldi diye, herkes gorgusuz diyemem ki. Gorgu aileden alinir, cevreden alinir. Uyarip yoluna devam edeceksin, hadi orada o adama agzinin payini verdin, e zaten orada beklerken etrafi rahatsiz etmeyeyim gibi bir ince dusunceye sahip degilse ne yapsan bos.
Ancak sinirlerinin bozulduguyla kaliyor insan iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…