- 30 Kasım 2009
- 900
- 1.772
- 208
İzmirde şuan yanımda, siyah nokta temizleyicisi, after shave ve traş köpüğüyle birliktetraş köpüğü için gratise giden erkek nerdesin
Heralde ben senin gibi bir kadinin alabildigi magazalardan alamiyorum bakk..uzuldum simdi....ne yapsam....nasil ulassam sana ...
Alistim bile....baskasinin parasiyla hava atmak bana göre degil kusum...alisirsin zamanla dert etme
ne bakımlı erkeklerimiz var ya maşallah D:İzmirde şuan yanımda, siyah nokta temizleyicisi, after shave ve traş köpüğüyle birlikte
Valla o an rahat ediyorum ben ciktiktan sonrasi beni ilgilendirmiyor....Sürsün de , kim sallayacak
Konu Watsons Gratise kadar uzamış. Utanmasalar oraya giden erkekleri gay ilan etcekler. Ben ciddi anlamda kıskançlık seziyorum, yeri geliyor kocam duş almıyor traş olmuyor diyen bayanlar burda ne işleri var diyor. Kusura bakmayında o adam traş köpüğünü, kolonyasını almıcakta dışarda tarzan gibi, krater gibi siyah noktalı burunla mı gezsin sizin kocişler(!) gibi. Yok oraya gitmesin mahrem, yok bakım ürünü almasın minnoş. Herkesin haklı olduğu yanlar varken, koskoca 40 sayfalık konuda tek bir üyenin yorumları beni öylesine rahatsız etti ki, gezi eylemlerindeki slogan gibi sen alışverişede gitme ulan ayı diyesim geliyor.
Dalgaya ve aşağılamaya döndü olay iyice. Böyle yapınca ikna mı olacak herkes? Ben iki tarafa da hak veriyorum bir yere kadar ama bazı önermeler cidden çok komik.Millet baskasina gozukmemek için esini kabinden ayirmiyor az öteye dahi yürümüyor+ bir yeri gozukmesin diye kabin perdesi tuturuyor esine..e madem başka adam niye bizi gorsun belki uygun degil diyorsaniz bizim içinde sizin kocaniz başka adam o bizi niye görsün ?
Bence de mantikli ve anlayisli olmak zor değil.. Şimdiye dek hicbir bayan terslememistir hoşgörü var demek ki cogumuzda tersi dusunenlerde de iki gram hoşgörü olursa bir yeriniz eksilmez.. Banane sanane diye dusunenlerle zaten konuşulmaz bu safhayi atlatmamiz gerekirdi bu yaslarda
İntihar etmiş ...Durun cem garipoglu ölmüş.
Öyledir, fare ölüsü gibi kokmaktansa yanımda traş kolonyası, parfüm kokan bir erkek görmeyi tercih ediyorumne bakımlı erkeklerimiz var ya maşallah D:
Hapisten ciktiktan sonra Cin e gidip orda yeni bir hayat kurucam diyodu. Kısfmet.İntihar etmiş ...
Alistim bile....baskasinin parasiyla hava atmak bana göre degil kusum...
Tehdit degil daha rahat davranicam kasmucam dedim...utanicak kisi ben degilim orda..sürekli kabinden çıplak çıkmakla milleti tehdit ediyor şaka gibi :)
çık yahu bize ne olay senin olayın
Dalgaya ve aşağılamaya döndü olay iyice. Böyle yapınca ikna mı olacak herkes? Ben iki tarafa da hak veriyorum bir yere kadar ama bazı önermeler cidden çok komik.
Bilmiyorum soyle bilelim...peki sen nerden biliyorsun benim nerden giyindigimi boyle bir cumle kuruyorsun....sen nesin ki benimle bu sekilde konusuyorsun....senin zihniyetine gore, kaliteli yerlerden giyinenler ya koca parasi yiyor ya da sevgilisinin parasiyla hava atiyor.. ne kadar sig bir dusunce. sen benim ne isle mesgul oldugumu, ne kadar kazandigimi nereden biliyosun?
Tehdit degil daha rahat davranicam kasmucam dedim...utanicak kisi ben degilim orda..
Aaa bu ciddi mi? Ölmüş mü peki?İntihar etmiş ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?